Σιδέρωμα

Bügelgerät

"Τώρα σιδερώνετε πιο εύκολα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια."

Η Bosch θέλει να κάνει το σιδέρωμα όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο. Γι' αυτό όλες οι συσκευές σιδερώματος Bosch δεν έχουν μόνο υλικά υψηλής ποιότητας, αλλά και πολλές τεχνολογικές καινοτομίες, για να διευκολύνουν τις δουλειές του σπιτιού. Επιπλέον, έχουν πάντα εξαιρετικά αποτελέσματα σε ό,τι αφορά τη φροντίδα των ρούχων, τον εύκολο χειρισμό και την ασφάλεια. Ανακαλύψτε την 100% αξιόπιστη ποιότητα Bosch.

Bügelgerät

"Τώρα σιδερώνετε πιο εύκολα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια."

 
 1. Κατηγορίες
 2. Χαρακτηριστικά
Αρχή σελίδας
Για όσους σιδερώνουν συχνά και σε ποσότητες απαραίτητος σύμμαχος είναι ο ατμοσταθμός.

Για όσους σιδερώνουν συχνά και σε ποσότητες απαραίτητος σύμμαχος είναι ο ατμοσταθμός.

Αν έχετε συχνά να σιδερώσετε πολλά ρούχα, αξίζει να επενδύσετε σε έναν ατμοσταθμό. Η δυνατή εκτόξευση ατμού παρέχει άριστα αποτελέσματα σιδερώματος όσο τσαλακωμένα κι αν είναι τα ρούχα, εξοικονομώντας παράλληλα χρόνο και ενέργεια. Επιπλέον, οι ατμοσταθμοί Bosch έχουν μεγαλύτερο δοχείο νερού που γεμίζει πανεύκολα.

Ατμοσταθμοί
Αρχή σελίδας
Για όσους έχουν πολλά ρούχα για σιδέρωμα, αλλά λίγο χώρο.

Για όσους έχουν πολλά ρούχα για σιδέρωμα, αλλά λίγο χώρο.

Αν σιδερώνετε συχνά, σας χρειάζεται ενδεχομένως μια compact γεννήτρια ατμού Bosch. Είναι η ιδανική λύση για όσους δεν έχουν χώρο για ατμοσταθμό, αλλά θέλουν υψηλή απόδοση. Το ενσωματωμένο μοτέρ παράγει πολύ περισσότερο ατμό και εξασφαλίζει βαθιά διείσδυση του ατμού. Με ελάχιστες κινήσεις, οι ζάρες εξαφανίζονται ακόμα και από τα υφάσματα που είναι δύσκολα στο σίδερο.

Compact ατμοσταθμοί
Αρχή σελίδας
Ακόμα και αν δεν σιδερώνετε συχνά, επενδύστε σε ένα καλό ατμοσίδερο.

Ακόμα και αν δεν σιδερώνετε συχνά, επενδύστε σε ένα καλό ατμοσίδερο.

Τα σίδερα ατμού δεν είναι μόνο για τα νοικοκυριά που σιδερώνουν τακτικά. Ένα σίδερο ατμού Bosch αξίζει ακόμα και αν χρησιμοποιείται περιστασιακά ή για λίγα ρούχα. Γλιστρώντας απαλά στα ρούχα και παράγοντας πλούσιο ατμό, διευκολύνει σημαντικά το σιδέρωμα.

Ατμοσίδερα
Αρχή σελίδας
Η καλύτερη «βάση» για τέλεια ρούχα είναι η ενεργή σιδερώστρα.

Η καλύτερη «βάση» για τέλεια ρούχα είναι η ενεργή σιδερώστρα.

Η ενεργή σιδερώστρα της Bosch είναι ιδανική για τους ατμοσταθμούς και τα ατμοσίδερα. Χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες της, σας εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια. Η λειτουργία θέρμανσης στεγνώνει ακόμα και μεγάλα υφάσματα, όπως τραπεζομάντιλα και σεντόνια, χωρίς να σχηματίζονται υδρατμοί πάνω στη σιδερώστρα. 

Όλες οι ενεργές σιδερώστρες
Αρχή σελίδας
Σκληρές με τις ζάρες, απαλές με τα ρούχα!

Σκληρές με τις ζάρες, απαλές με τα ρούχα!

Για να διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο το καθημερινό σας σιδέρωμα, κάναμε τις πλάκες των ατμοσταθμών και των ατμοσίδερών μας ακόμα πιο σκληρές, πιο ανθεκτικές στις γρατσουνιές και πιο ολισθηρές, ώστε να αντεπεξέρχονται τέλεια στις καθημερινές απαιτήσεις. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ εύκολες στο καθάρισμα και πολύ απαλές με τα ευαίσθητα ρούχα.

Άνεση

Άνεση

Αρχή σελίδας
 • AntiShine
  AntiShine Επιτέλους, ένας εκνευρισμός λιγότερος στο σιδέρωμα! Η γυαλάδα, ειδικά σε σκουρόχρομα και λεπτά υφάσματα, ανήκει πλέον στο παρελθόν. Η ρύθμιση AntiShine προσφέρει τη σχετική προστασία — μπορείτε να σιδερώνετε απαλά, χωρίς να σχηματίζονται σημεία που γυαλίζουν. Είμαστε υπερήφανοι που πλέον μπορείτε να περιμένετε τα βέλτιστα αποτελέσματα, ακόμα και όταν σιδερώνετε απαλά.
  AntiShine
 • QuickFill
  QuickFill Μία από τις πλέον ανιαρές διαδικασίες κατά το σιδέρωμα είναι το ότι πρέπει να ξαναγεμίζετε το δοχείο νερού που διαθέτει το ατμοσίδερό σας. Χάρη στη λειτουργία QuickFill, αυτό πλέον έχει αλλάξει. Όλες οι συσκευές Bosch με αυτό το σύμβολο διαθέτουν δοχείο νερού με άνοιγμα πλήρωσης μεγαλύτερου μεγέθους. Έτσι, μπορείτε να γεμίζετε το δοχείο άνετα και εύκολα.
  QuickFill
 • Steam on Demand
  Steam on Demand Είναι στο χέρι σας: μπορείτε να σιδερώνετε μονίμως με ατμό, χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό — η λειτουργία Steam on Demand κάνει ακριβώς αυτό. Η σχετική μηχανική λειτουργία είναι εύκολη και εύχρηστη: χρησιμοποιώντας ένα κουμπί που υπάρχει στη λαβή, μπορείτε να επιλέξετε εάν χρειάζεστε ατμό και, εάν ναι, για πόσο χρονικό διάστημα. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε μονίμως τον ατμό.
  Steam on Demand
 • 4AntiCalc
  4AntiCalc Αυτή η τετραπλή λειτουργία θέτει τα πρότυπα σε ό,τι αφορά την αφαλάτωση. Διότι εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε σχεδόν τίποτα. Περιλαμβάνει τις λειτουργίες SelfClean, Calc'nClean, ένα ενσωματωμένο Σύστημα AntiCalc και μια ειδική λύση αφαλάτωσης. Οι τέσσερις αυτές λειτουργίες συνεργάζονται για να αποτρέπουν αποτελεσματικά τη συσσώρευση ιζημάτων αλάτων μέσα στη συσκευή. Το πλεονέκτημα για εσάς είναι προφανές: η διάρκεια ζωής του σίδερου Bosch που χρησιμοποιείται παρατείνεται αισθητά.
  4AntiCalc
 • PermanentRefill
  PermanentRefill Με το σύστημα PermanentRefill, μπορείτε να σιδερώνετε ασταμάτητα. Και αυτό διότι ο ατμοσταθμός παραμένει έτοιμος για χρήση ακόμα και εάν πρέπει να γεμίσετε το δοχείο νερού.
  PermanentRefill
 • ProfessionalIron
  ProfessionalIron Ομολογουμένως, ο φελλός δεν είναι ένα υλικό που συνήθως σχετίζεται με τα σίδερα. Όμως σε οποιοδήποτε περιβάλλον υπάρχει πολύ σιδέρωμα, έχει νόημα να έχει κανείς στη διάθεσή του μια λαβή από φελλό. Παρά την αυξημένη θερμοκρασία, τα χέρια παραμένουν στεγνά και μπορείτε να κρατάτε τη λαβή με άνεση. Είναι επίσης συνηθισμένο μια τέτοια συσκευή να έχει βαριά πλάκα.
  ProfessionalIron
 • ΄Με ρύθμιση ύψους 81–93
  ΄Με ρύθμιση ύψους 81–93 Η σιδερώστρα ρυθμίζεται στο ύψος σας: με ρύθμιση ύψους 7 σταδίων, από 81 έως 93 cm, για άνετο σιδέρωμα σε όλα τα ύψη.
  ΄Με ρύθμιση ύψους 81–93
 • Ροδάκια
  Ροδάκια Το λάβαμε και αυτό υπ' όψιν: ποτέ δεν ήταν εύκολο να μετακινείτε τη σιδερώστρα από το ένα σημείο στο άλλο. Δύο ροδάκια βοηθούν στην εύκολη και ασφαλή μεταφορά της. Το σιδέρωμα με την Bosch γίνεται για άλλη μια φορά λίγο πιο βολικό.
  Ροδάκια
 • Με ρύθμιση ύψους 75–100
  Με ρύθμιση ύψους 75–100 Η σιδερώστρα ρυθμίζεται στο ύψος σας: με ρύθμιση ύψους 6 σταδίων, από 70 έως 100 cm, για άνετο σιδέρωμα σε όλα τα ύψη.
  Με ρύθμιση ύψους 75–100
 • DripStop
  DripStop Η λειτουργία DripStop είναι μια λειτουργία ελέγχου ενσωματωμένη στο σίδερο, η οποία ελέγχει ανεξάρτητα τη θερμοκρασία της ροής νερού. Έτσι αποτρέπεται ο σχηματισμός σταγονιδίων νερού και αντιαισθητικών λεκέδων νερού στα υφάσματα. Τίποτα άλλωστε δεν είναι πιο ενοχλητικό από το να πρέπει να ξαναβάλετε ένα ρούχο στο καλάθι για τα άπλυτα, αντί να μπορείτε να το βάλετε στη στίβα με τα σιδερωμένα ρούχα. Το σύστημα DripStop λειτουργεί ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες.
  DripStop
 • ActiveBoard
  ActiveBoard ΄'Το στιβαρό και αντιολισθητικό ActiveBoard αποτελεί την ιδανική, ασφαλή λύση για ατμοσταθμούς, ενώ επίσης λειτουργεί και ως επαρκής, εργονομική βάση τοποθέτησης του σίδερου. Επιπλέον, μια σειρά χαρακτηριστικών διευκολύνει περισσότερο το σιδέρωμα: οι λειτουργίες αναρρόφησης και εκτόξευσης. Χάρη στη λειτουργία αναρρόφησης, τα ρούχα σας σταθεροποιούνται στην επιφάνεια σιδερώματος και οι ίνες τους ισιώνουν. Η λειτουργία εκτόξευσης με μαξιλάρι αέρα είναι ειδικά σχεδιασμένη για ευπαθή υφάσματα και για να φρεσκάρει τα ρούχα σας. Χάρη στο ActiveBoard, θα μπορείτε να απολαμβάνετε το βέλτιστο στέγνωμα και ίσιωμα του υφάσματος. Επιπλέον, μειώνει τα συμπυκνώματα υγρασίας στη σιδερώστα. Με λίγα λόγια, το αποτέλεσμα είναι γρήγορο και αποδοτικό: μια εμπειρία έξυπνου σιδερώματος.
  ActiveBoard
 • Calc´nClean Advanced
  Calc´nClean Advanced Θα ήταν αδύνατο να ενσωματώσουμε περισσότερες λειτουργίες αυτοκαθαρισμού σε έναν ατμοσταθμό — προς το παρόν. Επιλέξτε την πιο έξυπνη εκδοχή της διαδικασίας απασβέστωσης: τη λειτουργία Calc'nClean Advanced. Η βασική λειτουργία επιτελείται από το συλλέκτη ιζημάτων, ο οποίος αφαιρεί τα ελεύθερα σωματίδια ιζημάτων από τον ατμοθάλαμο και στη συνέχεια ξεπλένεται εύκολα. Αποτέλεσμα: η συσκευή προστατεύεται αξιόπιστα από τη συσσώρευση ιζημάτων αλάτων, και έτσι εξασφαλίζεται η σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της.
  Calc´nClean Advanced
 • i-Temp
  i-Temp Η λειτουργία i-Temp επιτρέπει το γρήγορο και ασφαλές σιδέρωμα σε μία μόνο θερμοκρασία — χωρίς να χρειάζεται να το σκέφτεστε ιδιαίτερα ή να αλλάζετε ρυθμίσεις. Το καλύτερο, μάλιστα, είναι ότι μπορείτε να απολαμβάνετε αυτήν τη λειτουργία άνεσης με όλα τα υφάσματα που μπορούν να σιδερωθούν.
  i-Temp
 • MultiDirectional Ικανοποίηση παντού: η μεγάλη ευελιξία εγγυάται άψογα αποτελέσματα, με εντελώς ατσαλάκωτα υφάσματα. Αυτό γίνεται λόγων της πλάκας πολλαπλών κατευθύνσεων — μια πραγματική καινοτομία και αληθινή βοήθεια στο σιδέρωμα που σίγουρα θα φέρει το χαμόγελο στο πρόσωπό σας.
  MultiDirectional
 • TempOK Στο σιδέρωμα, κάποια υφάσματα απαιτούν περισσότερη θερμοκρασία και κάποια άλλα λιγότερη. Κανένα πρόβλημα. Το TempOK είναι μια ένδειξη που σας ενημερώνει αξιόπιστα για το πότε έχει επιτευχθεί η θερμοκρασία που θέλετε. Η ένδειξη αυτή αναβοσβήνει όσο η συσκευή ζεσταίνεται ή κρυώνει, έως ότου φτάσει στη θερμοκρασία που έχετε επιλέξει. Αν και μπορείτε να σιδερώσετε όσο διαρκεί αυτή η διαδικασία, η σωστή θερμοκρασία δεν έχει ακόμα επιτευχθεί. Μόλις το σίδερο φτάσει στη θερμοκρασία που έχετε επιλέξει, η ένδειξη ανάβει συνεχόμενα.
  TempOK
 • 3AntiCalc
  3AntiCalc Όλα τα ωραία πράγματα είναι τριπλά — αυτό ισχύει και για τη διάρκεια ζωής μιας συσκευής. Η λειτουργία 3AntiCalc, όπως υποδηλώνει και το όνομά της, είναι μια τριπλή λειτουργία που περιλαμβάνει τις λειτουργίες SelfClean, Calc'nClean και ένα ενσωματωμένο σύστημα AntiCalc. Αποτρέπει αποτελεσματικά τη συσσώρευση ιζημάτων αλάτων στη συσκευή σας και αυξάνει αξιόπιστα τη διάρκεια ζωής του σίδερου Bosch που χρησιμοποιείτε.
  3AntiCalc
 • Λειτουργία Θέρμανσης
  Λειτουργία Θέρμανσης Η σιδερώστρα συνήθως υγραίνεται αφού σιδερώσετε με ατμό για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να γίνεται άβολη και δύσχρηστη στο σιδέρωμα. Γι' αυτό ενσωματώσαμε μια λειτουργία θέρμανσης που στεγνώνει διαρκώς τα ρούχα και το σιδερόπανο, με αποτέλεσμα να μειώνεται η δημιουργία συμπυκνωμάτων υγρασίας στη σιδερώστρα, ειδικά κατά το σιδέρωμα μεγάλης διάρκειας.
  Λειτουργία Θέρμανσης
Φροντίδα

Φροντίδα

Αρχή σελίδας
 • i-Temp Advanced
  i-Temp Advanced Οι στιγμές που έπρεπε συνεχώς να αλλάζετε τη θερμοκρασία καθώς προχωρούσατε στο σιδέρωμα ενός βουνού ρούχων ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Χάρη στη λειτουργία i-Temp Advanced, η οποία συνδυάζει ιδανικά τη θερμοκρασία και τον ατμό. Με αυτήν τη ρύθμιση, όλα μπορείτε να σιδερώνετε όλα τα υφάσματα που μπορούν να σιδερωθούν χρησιμοποιώντας την ίδια βασική ρύθμιση — χωρίς την κουραστική διαδικασία του διαχωρισμού τους. Έτσι, όχι μόνο εξοικονομείτε χρόνο, αλλά και δεν χρειάζεται πλέον να ελέγχετε τις οδηγίες φροντίδας για κάθε αντικείμενο που πλένετε, με αποτέλεσμα να απαλλάσσεστε από τη σχετική δυσκολία. Και φυσικά, αυτή είναι μια ευπρόσδεκτη βοήθεια — ειδικά όταν πρόκειται για το σιδέρωμα.
  i-Temp Advanced
Επίδοση

Επίδοση

Αρχή σελίδας
 • "Πράσινη" Τεχνολογία Η "Πράσινη" Τεχνολογία της Bosch ξεχωρίζει στους τομείς της βιωσιμότητας και της διαφάνειας, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαχείριση φυσικών πόρων και ενέργειας. Ακολουθούμε αυτήν την αρχή αυστηρά σε όλους τους τομείς, από τις φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής έως την έρευνα για νέες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας.
 • Μέγιστη ισχύς 2400 Watt
  Μέγιστη ισχύς 2400 Watt Η μέση απαιτούμενη ισχύς για την ταχεία θέρμανση τόσο ατμοσταθμών, όσο και ατμοσίδερων, είναι μεταξύ 2400 και 2500 Watt.
  Μέγιστη ισχύς 2400 Watt
 • Κουμπί eco
  Κουμπί eco Χάρη στις ρυθμίσεις οικονομίας ατμού, εξοικονομείτε νερό έως 40% και ρεύμα έως 35%. Έτσι, κάνετε κάτι ευνοϊκό για το λογαριασμό του ρεύματος στο σπίτι σας, το περιβάλλον, αλλά και την περιβαλλοντική σας συνείδηση.
  Κουμπί eco
 • MotorSteam 200/45
  MotorSteam 200/45 Το ενσωματωμένο μοτέρ υψηλής απόδοσης της συμπαγούς γεννήτριας ατμού εξασφαλίζει μόνιμα βαθειά διείσδυση στο ύφασμα και αξιόπιστα αποτελέσματα στο σιδέρωμα. Η τεχνική εξήγηση: το μοτέρ διαθέτει μια αντλία που τροφοδοτεί τον ατμοθάλαμο με νερό σε χρόνο-ρεκόρ, και σταματάει μόνο όταν θέλετε εσείς.
  MotorSteam 200/45
 • 3100 Watt
  3100 Watt Με ισχύ 3100 Watt, μια συσκευή τόσο ισχυρή είναι απολύτως βέβαιο ότι προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στο σιδέρωμα. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχετε στη διάθεσή σας τις πλήρεις δυνατότητες και επιδόσεις της συσκευής, έτσι ώστε να αντιμετωπίζετε ακόμα και επίμονα τσαλακώματα.
  3100 Watt
 • Πίεση ατμού 5,5 bar Η ποσότητα της πίεσης είναι το μέτρο αναφοράς στο σιδέρωμα ατμού με ατμοσταθμό. Όσο περισσότερη πίεση, τόσο το καλύτερο. Πράγματι, οι συσκευές με 5,5 bar εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και την καλύτερη ποιότητα σιδερώματος που εξαφανίζει και το παραμικρό τσαλάκωμα σε ελάχιστο χρόνο.
  Πίεση ατμού 5,5 bar
 • Πίεση ατμού 6 bar Η ποσότητα της πίεσης είναι το μέτρο αναφοράς στο σιδέρωμα ατμού με ατμοσταθμό. Όσο περισσότερη πίεση, τόσο το καλύτερο. Πράγματι, οι συσκευές με 6 bar εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και την καλύτερη ποιότητα σιδερώματος που εξαφανίζει και το παραμικρό τσαλάκωμα σε ελάχιστο χρόνο.
  Πίεση ατμού 6 bar
 • SensorPower Control
  SensorPower Control Το SensorPower Control συμβάλλει στον έλεγχο της κατανάλωσης ρεύματος, παρά τις πολλές και διαφορετικές λειτουργίες που διαθέτει η συσκευή. Οι πολλαπλές λειτουργίες συνήθως συνεπάγονται μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος — αλλά όχι σε αυτήν την περίπτωση. Χάρη στο SensorPower Control, η συσκευή προσαρμόζει τον ατμό και τη θερμότητα ανάλογα με τις απαιτήσεις, αντί να παράγει και τα δύο ταυτόχρονα. Εξοικονομήστε ρεύμα χωρίς την παραμικρή μείωση απόδοσης!
  SensorPower Control
 • Δόση ατμού 150 g
  Δόση ατμού 150 g Η δόση ατμού 150 g αντιμετωπίζει ακόμα και τα πιο επίμονα τσαλακώματα. Είναι μια καλή ποσότητα ακόμα και για το πιο απαιτητικό σιδέρωμα.
  Δόση ατμού 150 g
 • Ultimate 400 PulseSteam
  Ultimate 400 PulseSteam Για να αντιμετωπίσετε τα εξαιρετικά επίμονα τσαλακώματα στα χοντρά υφάσματα, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα κλικ. Έτσι ενεργοποιούνται οι τρεις έντονες δόσεις ατμού 350 g που εξαφανίζουν απόλυτα κάθε τσαλάκωμα. Ελέγξτε ολοκληρωτικά την απίστευτη ισχύ του βαθέος ατμού για τα ρούχα σας, με το Ultimate 400 PulseSteam.
  Ultimate 400 PulseSteam
 • Σύστημα AdvancedSteam
  Σύστημα AdvancedSteam Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη όταν πρόκειται για το σιδέρωμα. Μπορείτε να βασιστείτε στο πρωτοποριακός μας Σύστημα AdvancedSteam, το οποίο προσφέρει βέλτιστη και ισχυρή απόδοση ατμού. Επιτρέπει τη στοχευμένη κατανομή και τη βαθύτερη διείσδυση του ατμού πάνω στο ύφασμα. Πως; Αξιοποιώντας ένα εξελιγμένο σύστημα, αλλά και μια λύση που συνδυάζει κανάλια ατμού, οπές εξόδου και οδηγούς. Αυτός ο στοχευμένος ατμός κάνει το σιδέρωμα ευκολότερο, ενώ σας βοηθά να πετυχαίνετε το στόχο σας πιο γρήγορα: μια στίβα με σιδερωμένα ρούχα.
  Σύστημα AdvancedSteam
 • PalladiumGlissée
  PalladiumGlissée Η ειδική ενιαία πλάκα με λειτουργία 3 φάσεων εγγυάται ιδανική κατανομή ατμού και μέγιστη ολίσθηση. Η τεχνολογία σιδερώματος τριπλής ζώνης περιλαμβάνει διαβροχή, στέγνωμα και λείανση. Αυτή η διαδικασία σιδερώματος, μαζί με την εξελιγμένη διάταξη των καναλιών ατμού, κάνει αυτήν την ανιαρή εργασία του νοικοκυριού σημαντικά πιο άνετη και λιγότερο αγχωτική.
  PalladiumGlissée
 • Πλάκα Inox
  Πλάκα Inox Ανάμεσα σε όλες τις πλάκες για σίδερα, η πλάκα από γυαλισμένο ανοξείδωτο χάλυβα είναι η πλέον διαδομένη — σκληρή και ανθεκτική, αντιδιαβρωτική, ελαφριά, αλλά και πολύ εύκολη στο καθάρισμα.
  Πλάκα Inox
 • Ultimate 150 PulseSteam
  Ultimate 150 PulseSteam Τρεις δόσεις ατμού με κάθε κλικ στη βασική έκδοση: για αισθητά ευκολότερο σιδέρωμα στη σιδερώστρα και απόλυτη αντιμετώπιση κάθε τσαλακώματος.
  Ultimate 150 PulseSteam
 • Ultimate 220 PulseSteam
  Ultimate 220 PulseSteam Το σύστημα αυτό δεν παράγει απλώς μία δόση ατμού με κάθε άγγιγμα του κουμπιού — διοχετεύει τρεις δόσεις μεγάλης ποσότητας ατμού. Το αποτέλεσμα: εξαφάνιση των τσαλακωμάτων.
  Ultimate 220 PulseSteam
 • Ultimate 270 PulseSteam
  Ultimate 270 PulseSteam Πιέστε μία φορά, και τρεις δόσεις μεγάλης ποσότητας ατμού εξαφανίζουν ακόμα και τα πιο επίμονα τσαλακώματα.
  Ultimate 270 PulseSteam
 • Δόση ατμού 100 g
  Δόση ατμού 100 g Με επαρκή ποσότητα ατμού και θερμότητας, μπορείτε να τελειώνετε το σιδέρωμα πιο γρήγορα. Σιδερώστε με δόση ατμού 80 g έως 120 g — όσο μεγαλύτερη η ποσότητα του ατμού, τόσο περισσότερο χρόνο εξοικονομείτε.
  Δόση ατμού 100 g
 • 1500 Watt
  1500 Watt Η κατανάλωση ρεύματος ενός ατμοσταθμού εξαρτάται κυρίως από την ισχύ του. Η συσκευή αυτή με το Sensor Power Control αποτελεί ένα καλό παράδειγμα, καθώς τα 1500 Watt εγγυώνται αποδοτικότητα από την πρώτη στιγμή.
  1500 Watt
 • Δόση ατμού 180 g
  Δόση ατμού 180 g Κάποια υφάσματα είναι τόσο χοντρά και έχουν τόσο επίμονα τσαλακώματα που αισθάνεστε απόγνωση όταν τα σιδερώνετε. Αυτό βέβαια δεν ισχύει με τις συσκευές Bosch, οι οποίες διοχετεύουν δόσεις ατμού 180 g που υπερβαίνουν το μέσο όρο. Χρησιμοποιώντας τις συσκευές αυτές, αρκεί να αγγίξετε μία φορά ένα κουμπί — ακόμα και τα πιο απαιτητικά υφάσματα δεν έχουν καμία ελπίδα απέναντι σε μια τέτοια δόση ατμού. Γρηγορότερα από ποτέ, πιο αξιόπιστα από ποτέ.
  Δόση ατμού 180 g
 • Δόση ατμού 200 g
  Δόση ατμού 200 g Κάποια υφάσματα είναι τόσο χοντρά και έχουν τόσο επίμονα τσαλακώματα που αισθάνεστε απόγνωση όταν τα σιδερώνετε. Αυτό βέβαια δεν ισχύει με τις συσκευές Bosch, οι οποίες διοχετεύουν δόσεις ατμού 200 g που υπερβαίνουν το μέσο όρο. Χρησιμοποιώντας τις συσκευές αυτές, αρκεί να αγγίξετε μία φορά ένα κουμπί — ακόμα και τα πιο απαιτητικά υφάσματα δεν έχουν καμία ελπίδα απέναντι σε μια τέτοια δόση ατμού. Γρηγορότερα από ποτέ, πιο αξιόπιστα από ποτέ.
  Δόση ατμού 200 g
 • Μέγιστη ισχύς 2200 Watt
  Μέγιστη ισχύς 2200 Watt 2000 έως 3000 Watt είναι η ελάχιστη συνιστώμενη ισχύς για επαρκή αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείτε ατμοσίδερο. Για καλά αποτελέσμα με τα ρούχα σας, αυτή πρέπει να είναι τουλάχιστον η ισχύς του σίδερου.
  Μέγιστη ισχύς 2200 Watt
 • 2800 Watt
  2800 Watt Με ισχύ 2800 Watt, μια συσκευή τόσο ισχυρή είναι απολύτως βέβαιο ότι προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στο σιδέρωμα. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχετε στη διάθεσή σας τις πλήρεις δυνατότητες και επιδόσεις της συσκευής, έτσι ώστε να αντιμετωπίζετε ακόμα και επίμονα τσαλακώματα.
  2800 Watt
 • Μέγιστη ισχύς 2800 Watt
  Μέγιστη ισχύς 2800 Watt Με μέγιστη ισχύ 2800 Watt, μια συσκευή τόσο ισχυρή είναι απολύτως βέβαιο ότι προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στο σιδέρωμα. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχετε στη διάθεσή σας τις πλήρεις δυνατότητες και επιδόσεις της συσκευής, έτσι ώστε να αντιμετωπίζετε ακόμα και επίμονα τσαλακώματα.
  Μέγιστη ισχύς 2800 Watt
 • 3000 Watt
  3000 Watt Με ισχύ 3000 Watt, μια συσκευή τόσο ισχυρή είναι απολύτως βέβαιο ότι προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στο σιδέρωμα. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχετε στη διάθεσή σας τις πλήρεις δυνατότητες και επιδόσεις της συσκευής, έτσι ώστε να αντιμετωπίζετε ακόμα και επίμονα τσαλακώματα.
  3000 Watt
 • Μέγιστη ισχύς 3500 Watt
  Μέγιστη ισχύς 3500 Watt Με μέγιστη ισχύ 3500 Watt, μια συσκευή τόσο ισχυρή είναι απολύτως βέβαιο ότι προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στο σιδέρωμα. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχετε στη διάθεσή σας τις πλήρεις δυνατότητες και επιδόσεις της συσκευής, έτσι ώστε να αντιμετωπίζετε ακόμα και επίμονα τσαλακώματα.
  Μέγιστη ισχύς 3500 Watt
 • Μέγιστη ισχύς 3100 Watt
  Μέγιστη ισχύς 3100 Watt Με μέγιστη ισχύ 3100 Watt, μια συσκευή τόσο ισχυρή είναι απολύτως βέβαιο ότι προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στο σιδέρωμα. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχετε στη διάθεσή σας τις πλήρεις δυνατότητες και επιδόσεις της συσκευής, έτσι ώστε να αντιμετωπίζετε ακόμα και επίμονα τσαλακώματα.
  Μέγιστη ισχύς 3100 Watt
 • Πίεση ατμού 4 bar Όσο υψηλότερη η πίεση με την οποία ο ατμός φτάνει στα ρούχα, τόσο το καλύτερο. Τα 4 bar είναι ένα καλό επίπεδο για άριστα αποτελέσματα.
  Πίεση ατμού 4 bar
 • Πίεση ατμού 4,5 bar Όσο υψηλότερη η πίεση με την οποία ο ατμός φτάνει στα ρούχα, τόσο το καλύτερο. Τα 4,5 bar είναι ένα καλό επίπεδο για άριστα αποτελέσματα.
  Πίεση ατμού 4,5 bar
 • Σταθερή παροχή ατμού 90 g/λεπτό Η σταθερή παροχή αυτμού κατά το σιδέρωμα με ατμοσταθμό εγγυάται ότι το ύφασμα υγραίνεται ομοιόμορφα. Αυτή είναι η σημαντικότερη προϋπόθεση για βέλτιστα αποτελέσματα στο σιδέρωμα. Ένα ακόμα σπουδαίο πλεονέκτημα είναι ο χρόνος που μπορείτε να εξοικονομείτε με σταθερή ποσότητα ατμού, χωρίς απώλεια απόδοσης! Ιδανικά συνιστάται σταθερή παροχή ατμού 90 g ανά λεπτό. Γενικότερα, όσο μεγαλύτερη η ποσότητα του ατμού, τόσο γρηγορότερα φεύγουν τα τσαλακώματα από τα ρούχα.
  Σταθερή παροχή ατμού 90 g/λεπτό
 • Ultimate 350 PulseSteam
  Ultimate 350 PulseSteam Για να αντιμετωπίσετε τα εξαιρετικά επίμονα τσαλακώματα στα χοντρά υφάσματα, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα κλικ. Έτσι ενεργοποιούνται οι τρεις έντονες δόσεις ατμού 350 g που εξαφανίζουν απόλυτα κάθε τσαλάκωμα. Ελέγξτε ολοκληρωτικά την απίστευτη ισχύ του βαθέος ατμού για τα ρούχα σας, με το Ultimate 350 PulseSteam.
  Ultimate 350 PulseSteam
 • Μέγιστη ισχύς 2750 Watt
  Μέγιστη ισχύς 2750 Watt Με μέγιστη ισχύ 2750 Watt, μια συσκευή τόσο ισχυρή είναι απολύτως βέβαιο ότι προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στο σιδέρωμα. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχετε στη διάθεσή σας τις πλήρεις δυνατότητες και επιδόσεις της συσκευής, έτσι ώστε να αντιμετωπίζετε ακόμα και επίμονα τσαλακώματα.
  Μέγιστη ισχύς 2750 Watt
 • Μέγιστη ισχύς 3200 Watt
  Μέγιστη ισχύς 3200 Watt Με μέγιστη ισχύ 3200 Watt, μια συσκευή τόσο ισχυρή είναι απολύτως βέβαιο ότι προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στο σιδέρωμα. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχετε στη διάθεσή σας τις πλήρεις δυνατότητες και επιδόσεις της συσκευής, έτσι ώστε να αντιμετωπίζετε ακόμα και επίμονα τσαλακώματα.
  Μέγιστη ισχύς 3200 Watt
Ασφάλεια

Ασφάλεια

Αρχή σελίδας
 • StoreProtect
  StoreProtect Η απόλυτη αναγκαιότητα να μην αφήνετε κάτω ή να μην τακτοποιείτε στη θέση του το σίδερο όταν είναι καφτό μετά το σιδέρωμα δεν υπάρχει πλέον. Χάρη στο αξεσουάρ StoreProtect, μπορείτε πλέον να αγνοείτε αυτήν την αναγκαιότητα. Είναι κατανοητό ότι μπορεί να ανησυχείτε, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος: τίποτα δεν μπορεί να συμβεί όταν τακτοποιείτε το σίδερο στη θέση του πριν κρυώσει εντελώς.
  StoreProtect
 • Protect
  Protect Η πλάκα Protect είναι μια ειδική πλάκα προστασίας των υφασμάτων που δημιουργήθηκε για να αποτρέπει τις γυαλάδες σε σκούρα ή συνθετικά υφάσματα κατά το σιδέρωμα. Και κάτι ακόμα: οι στάμπες και οι συνθετικές ίνες δεν κολλούν κατά το σιδέρωμα. Η πλάκα Protect είναι, συνεπώς, ιδιαίτερα κατάλληλη για ευπαθή υφάσματα, όπως υφάσματα από μετάξι, νάιλον, μαλλί κ.λπ.
  Protect
 • Secure
  Secure Για την Bosch, η ασφάλεια των συσκευών σας είναι εξαιρετικά σημαντική και συνδυάζεται ιδανικά με ένα επιπλέον χαρακτηριστικό άνεσης. Ένα παράδειγμα είναι η λειτουργία Secure, η έξυπνη λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης. Η λειτουργία αυτή εξασφαλίζει ασφάλεια, αλλά και εξοικονομεί ενέργεια, διότι το σίδερο σβήνει όταν το αφήνετε ή δεν το χρησιμοποιείτε για αρκετή ώρα. Για την ακρίβεια, το σίδερο σβήνει μετά από 30 δευτερόλεπτα όταν βρίσκεται στην οριζόντια θέση, ή μετά από 8 λεπτά όταν στέκεται στη βάση του, σε κατακόρυφη θέση. Πρόκειται για μια πολύ βολική, ασφαλή και σύγχρονη λειτουργία που προσφέρει ξένοιαστο σιδέρωμα.
  Secure
 • SecureLock
  SecureLock Η μεταφορά και η αποθήκευση των ατμοσταθμών συχνά είναι μια δύσκολη υπόθεση. Αυτό δεν ισχύει για τους ατμοσταθμούς Bosch με SecureLock: χάρη σε ένα βολικό προσάρτημα, ο ατμοσταθμός παραμένει στερεωμένος με ασφάλεια στη σιδερώστρα και το σίδερο δεν μπορεί να πέσει. Επιπλέον, μπορείτε να μεταφέρετε τον ατμοσταθμό με άνεση και ασφάλεια, και να τον αποθηκεύετε στη λαβή του σίδερου. Τίποτα πλέον δεν μπορεί να κουνιέται ή να πέσει!
  SecureLock
 • SensorSecure
  SensorSecure Η βασική αρχή είναι αρκετά απλή: με το χέρι στη συσκευή, η θερμότητα ενεργοποιημένη. Χωρίς το χέρι, η θερμότητα απενεργοποιημένη. Η ελαφρώς πιο τεχνική εξήγηση δεν είναι λιγότερο αληθοφανής. Η συσκευή σβήνει αυτόματα όταν την αφήνετε κάτω και θερμαίνεται ξανά σε κλάσματα του δευτερολέπτου μόλις τη σηκώσετε και πάλι. Αυτή η λειτουργία άνεσης εξασφαλίζει βέλτιστη ασφάλεια, αλλά και σας δίνει τα περιθώρια για συνηθισμένα σφάλματα, όπως το να ανοίξετε την πόρτα όταν χτυπήσει το κουδούνι ή να απαντήσετε το τηλέφωνο αυθόρμητα.
  SensorSecure
 • Προηγμένο Σύστημα ActiveControl
  Προηγμένο Σύστημα ActiveControl Αυτή η τεχνολογία σας προσφέρει μέγιστη ασφάλεια όταν σιδερώνετε. Και αυτό διότι ο ατμός και η θερμότητα απενεργοποιούνται αυτόματα μόλις αφήσετε το σίδερο. Και αντίστροφα, μόλις σηκώσετε και πάλι στο σίδερο στο χέρι, σε πολύ λίγο χρόνο έχετε στη διάθεσή σας πλήρη ισχύ, ατμό και θερμότητα, χάρη στο ισχυρό μοτέρ. Και ένα ακόμα πλεονέκτημα: χρησιμοποιείτε λιγότερη ενέργεια, καθώς σε καμία περίπτωση δεν κρατάτε το σίδερο συνεχώς στο χέρι σας.
  Προηγμένο Σύστημα ActiveControl
 
 
 
 
 
 
 

BoschPlus

Νέα σειρά συσκευών με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και 5 χρόνια εγγύηση.
Σειρά BoschPlus

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.
Εξυπηρέτηση πελατών

Ζήστε την εμπειρία Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.
Μάθετε περισσότερα

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!
Αναζήτηση τώρα
 
Online Survey