Εξυπηρέτηση πελατών Bosch - Ψυγεία και ψυγειοκαταψύκτες

Book Bosch Customer Service now. Sit back and relax.

Κλείστε επίσκεψη στην εξυπηρέτηση Πελατών της Bosch τώρα. Από τον καναπέ σας άμεσα και αναπαυτικά.

Είμαστε εκεί πάντα όταν μας χρειάζεστε και ως κατασκευαστές, θα επισκευάσουμε το ψυγείο σας γρήγορα και αξιόπιστα, με γνήσια ανταλλακτικά.

Επικοινωνία:

Πανελλαδικό τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών (24/7 δίπλα σας)
18182

Προγραμματίστε μια επίσκεψη τεχνικού της Bosch
Αρχή σελίδας

Εξυπηρέτηση πελατών Bosch για το ψυγείο ή τον ψυγειοκαταψύκτη σας

Η υγεία σας καθώς και η υγεία τον αγαπημένων σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Για αυτό και πάντα θα έχετε καλοδιατηρημένα φαγητά με τους ψυγειοκαταψύκτες μας. Στην περίπτωση που όμως χρειαστεί οποιουδήποτε είδους επισκευή, επειδή μιλάμε για Συντήρηση τροφίμων, αυτή πρέπει να γίνει άμεσα και να πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο τεχνικό, που γνωρίζει το προϊόν και που θα προσφέρει μια αξιόπιστη λύση , χωρίς να σας κοστίσει μια ολόκληρη περιουσία!

Η Εξυπηρέτηση πελατών Bosch προσφέρει Άμεση και Πανελλαδική εξυπηρέτηση από το μεγαλύτερο δίκτυο τεχνικής υποστήριξης  Οικιακών Συσκευών στην Ελλάδα και μπορεί να επισκευάσει τη συσκευή σας γρήγορα, αξιόπιστα και στην κατάλληλη τιμή.

Απευθυνθείτε Πανελλαδικά στο πενταψήφιο 18182 (αστική χρέωση), 24 ώρες την ημέρα & 7 ημέρες την εβδομάδα.

Μπορείτε να κλείσετε εύκολα και γρήγορα μια επίσκεψη τεχνικού μας ηλεκτρονικά
Αρχή σελίδας

Η πινακίδα μητρώου – για γρήγορη εξυπηρέτηση

Για την γρήγορη επισκευή της συσκευής σας ο τεχνικός μας χρειάζεται 2 σημαντικές πληροφορίες. Αυτές είναι ο τύπος της συσκευής και η ημερομηνία παραγωγής της. Αυτά τα στοιχεία εμπεριέχονται στην πινακίδα μητρώου της συσκευής, που βρίσκεται εσωτερικά του θαλάμου συντήρησης του ψυγείου, στην αριστερή ή στη δεξιά πλευρά.

Παρακαλούμε να βρείτε τον (E-NR) αριθμό και το (FD) που μας δείχνει την ημερομηνία παραγωγής της, πριν  επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών ή κλείσετε ηλεκτρονικά το ραντεβού σας.

Και στην περίπτωση που χρειαστείτε κάποιο ανταλλακτικό για το ψυγείο ή τον ψυγειοκαταψύκτη σας, πάλι χρειάζεστε τον (E-NR) αριθμό από την πινακίδα μητρώου της συσκευής. Τα σωστά ανταλλακτικά και αξεσουάρ της συσκευή σας μπορούν να βρεθούν γνωρίζοντας το σωστό (E-NR) αριθμό. 

Πινακίδα μητρώου προϊόντος
Αρχή σελίδας

Κάτι περισσότερο από μια απλή υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών

Με το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών της , η Εξυπηρέτηση Πελατών της Bosch σας προσφέρει κάτι περισσότερο από την επισκευή του ψυγείου ή του ψυγειοκαταψύκτη σας.
Σας εξασφαλίζει για την συσκευή σας την προμήθεια ανταλλακτικών , αξεσουάρ και αναλωσίμων , μαζί με εγκεκριμένα προϊόντα φροντίδας και καθαρισμού που έχουν δοκιμαστεί εργοστασιακά και συνιστώνται από τον κατασκευαστή.

Online κατάστημα Bosch
Αρχή σελίδας
Online αίτηση επίσκεψης τεχνικού

Online αίτηση επίσκεψης τεχνικού

Προγραμματίστε ηλεκτρονικά την επίσκεψη τεχνικού μας, από την άνεση του σπιτιού σας, επιλέγοντας την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα και επωφεληθείτε από την έκπτωση 20% στην αξία της επισκευής.

Μάθετε περισσότερα
Αρχή σελίδας
18182 Νέος πανελλαδικός αριθμός κλήσης από σταθερό και κινητό

18182 Νέος πανελλαδικός αριθμός κλήσης από σταθερό και κινητό

Επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα* για να προγραμματίσετε επίσκεψη τεχνικού, για αγορές ανταλλακτικών, αξεσουάρ ή αναλωσίμων, για πληροφορίες σχετικά με την Επέκταση Εγγύησης, για ερωτήσεις & υποστήριξη σχετικά με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

* η 24-ωρη υποστήριξη ισχύει για μεγάλα αστικά κέντρα. Στις υπόλοιπες περιοχές, ισχύουν οι εργάσιμες ώρες των σημείων εξυπηρέτησης στην περιοχή σας.Επικοινωνία

18182 Νέος πανελλαδικός αριθμός

Επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Επικοινωνία

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Βρείτε απαντήσεις στα ερωτήματά σας για τις οικιακές συσκευές Bosch.

Μάθετε περισσότερα

Οδηγίες χρήσεως

Μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες χρήσεως της συσκεύης σας online ή να ζητήσετε να σας σταλούν.

Βρείτε οδηγίες χρήσεως
 
Online Survey