Τι πρέπει να κάνετε:

Βήμα 1: Αγοράστε ένα από τα ψυγεία Bosch με Inverter Speed από το κατάστημα πώλησης της επιλογής σας από 01/01/2017.

Βήμα 2: Λάβετε το ψυγείο σας, καταχωρίστε το μέσα σε 8 εβδομάδες από την αγορά, ώστε να λάβετε το Πιστοποιητικό 10 χρόνων εγγύησης στον κινητήρα. Η εγγύηση αφορά τη δωρεάν αντικατάσταση ή επισκευή του μοτέρ.

Καταχωρίστε το προϊόν για να λάβετε τα 10 χρόνια δωρεάν επισκευής στον κινητήρα

Βήμα 3 (προαιρετικό): Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας για το νέο σας ψυγείο!

Επισκεφτείτε μας στο facebook

Κινητήρας Inverter Speed

Η Bosch έχει ως πρωταρχικό στόχο να παράγει προϊόντα που μπορούν πάντα να ικανοποιούν και τις αυστηρότερες απαιτήσεις και αποδεικνύουν - καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους - την ανώτερη ποιότητα που τα χαρακτηρίζει, σε κάθε επίπεδο.

Συγκεκριμένα, στον τομέα της αντοχής και της ανθεκτικότητας, οι συσκευές ψύξης Bosch είναι αδιαμφισβήτητα στην κορυφή.

Επιπλέον, επειδή είναι εξοπλισμένες με τον πρωτοποριακό κινητήρα Inverter Speed, οι συσκευές της Bosch είναι σε θέση να ανταποκριθούν στα πιο υψηλά στάνταρ και με το παραπάνω.

Iσχυρή απόδειξη για το γεγονός αυτό, αποτελεί η παροχή 10 χρόνων εγγύησης σε κάθε συσκευή ψύξης Bosch που είναι εξοπλισμένη με τον κινητήρα Inverter Speed. Γιατί αυτές οι συσκευές, δεν είναι απλά πιο αθόρυβες, αλλά και περισσότερο ενεργειακά αποδοτικές. Είναι συσκευές Bosch. Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, υψηλότερη ανθεκτικότητα και μπορούν να σας προσφέρουν την υψηλή απόδοση που απαιτείτε, με τη σιγουριά και τεχνογνωσία που λίγοι κατασκευαστές διαθέτουν.


Δείτε εδώ τα ψυγεία με Inverter SpeedΣυμπληρώστε online την αίτηση και ενεργοποιήστε εδώ την επέκταση εγγύησης.


Δείτε εδώ την πορεία της αίτησής σας σε πραγματικό χρόνο και εκτυπώστε το πιστοποιητικό επέκτασης εγγύησης.

 

 
Online Survey