Σύστημα φρεσκάδας VitaFresh

Αρχή σελίδας
Καλό για τις βιταμίνες. Ακόμα καλύτερο για την υγεία σου.

Καλό για τις βιταμίνες. Ακόμα καλύτερο για την υγεία σου.

Τώρα, με το μοναδικό σύστημα VitaFresh, είστε σίγουροι ότι τα τρόφιμά σας θα μείνουν φρέσκα για περισσότερο χρόνο. Χάρη στις νέες ρυθμίσεις ακριβείας και το ερμητικό κλείσιμο των συρταριών, το πρωτοποριακό VitaFresh διατηρεί τις τέλεις συνθήκες συντήρησης για όλα τα τρόφιμά σας ξεχωριστά - φρούτα και λαχανικά, κρέας και ψάρι. Οι νέοι ψυγειοκαταψύκτες Bosch διακρίνονται σε τρεις μοναδικές κατηγορίες: με σύστημα VitaFresh για φρεσκάδα που κρατάει περισσότερο, με VitaFresh plus για φρεσκάδα που διαρκεί έως και 2 φορές περισσότερο και VitaFresh pro για μέγιστη φρεσκάδα που διαρκεί έως και 3 φορές περισσότερο.

Ψυγειοκαταψύκτες Σειράς 8
Συντήρηση:
Αρχή σελίδας
VitaFresh pro: διατηρεί φρέσκα τα τρόφιμα έως και 3 φορές περισσότερο.

VitaFresh pro: διατηρεί φρέσκα τα τρόφιμα έως και 3 φορές περισσότερο.

Το σύστημα φρεσκάδας VitaFresh pro προσφέρει 2 διαφορετικές ζώνες και σου δίνει τη δυνατότητα να κρατήσεις τα τρόφιμά σου φρέσκα για μέχρι και τρεις φορές περισσότερο χρόνο. Χάρη στις νέες ρυθμίσεις ακριβείας και το ερμητικό κλείσιμο των συρταριών, το VitaFresh pro διατηρεί τις τέλειες συνθήκες συντήρησης, με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία μεταξύ -1°C και 3°C. Στο κάτω συρτάρι, αποθηκεύεις ιδανικά ψάρι και κρέας. Το μεγαλύτερο επάνω συρτάρι προσφέρει μια ζώνη ρυθμιζόμενης υγρασίας, ειδικά σχεδιασμένη για φρούτα και λαχανικά. Τα επίπεδα υγρασίας αυξομειώνονται με το ειδικό δαχτυλίδι που διαθέτει τρεις ρυθμίσεις φρεσκάδας: για φρούτα, λαχανικά και μεικτά περιεχόμενα. Το VitaFresh pro εξασφαλίζει ότι τα ψώνια της εβδομάδας θα μείνουν φρέσκα για πολλές εβδομάδες. Τώρα, οι αγαπημένοι σου κι εσύ μπορείτε να απολαύσετε ένα υγιεινό γεύμα ανά πάσα στιγμή.

Αρχή σελίδας
Άπλετος χώρος και στην κατάψυξη

Άπλετος χώρος και στην κατάψυξη

Η Bosch σας σκέφτεται και σας προσφέρει άπλετο χώρο και στην κατάψυξη χάρη στο σχεδιασμό και την εργονομία του Big Box.
Τώρα η αποθήκευση των τροφίμων σας έγινε παιχνιδάκι. Στην ευρύχωρη κατάψυξη μπορείτε να καταψύξετε τρόφιμα όλων των τύπων και κυρίως μεγεθών, όπως ένα πολύ μεγάλο κομμάτι κρέατος.
Γιατί στην Ελλάδα αγαπάμε το καλό φαγητό με φίλους και συγγενείς και η ποσότητα δεν είναι ποτέ αρκετή για ένα καλό και απολαυστικό τραπέζι. Συνεπώς καταψύξτε άφοβα τα τρόφιμά σας ανάλογα με τις απαιτήσεις και ανάγκες σας. Γιατί στην Bosch σας ακούμε και σας παρουσιάζουμε κάθε φορά τις πιο πρωτοποριακές λύσεις.

Αρχή σελίδας
Η υγιεινή ζωή ξεκινάει από μέσα. Απλά άνοιξε την πόρτα.

Η υγιεινή ζωή ξεκινάει από μέσα. Απλά άνοιξε την πόρτα.

Χάρη στο VitaFresh plus μπορείς να τρως υγιεινά κάθε μέρα. Εξοπλισμένο με δύο διαφορετικές ζώνες, σου προσφέρει πάντα τις ιδανικές συνθήκες συντήρησης για να μπορείς να διατηρείς τα τρόφιμά σου φρέσκα έως και 2 φορές περισσότερο.

Ψυγειοκαταψύκτες Σειράς 6
Συντήρηση:

Η μία ζώνη ρυθμίζεται σε χαμηλή θερμοκρασία γύρω στους 0°C, για να αποθηκεύεις ψάρια και κρεατικά σε δύο ξεχωριστά συρτάρια. Με αυτόν τον τρόπο τηρούνται οι συνθήκες υγιεινής και αποφεύγεται η μεταφορά των οσμών. Επιπλέον, το μεγάλο συρτάρι σχεδιάστηκε ειδικά για φρούτα και λαχανικά, ώστε να τα κρατάει νωπά. Με το ειδικό του κλείσιμο, η ιδανική υγρασία  δε χάνεται ποτέ από μέσα, ενώ μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα με δύο ρυθμίσεις. Σαν αποτέλεσμα, το VitaFresh plus είναι ιδανικό για τα τρόφιμά σου και σε βοηθάει να τρως φρέσκα και υγιεινά γεύματα ακόμη πιο συχνά.

Κατάψυξη:
Αρχή σελίδας
VarioZone: Ευρύχωρη  και ευέλικτη κατάψυξη.

VarioZone: Ευρύχωρη και ευέλικτη κατάψυξη.

Όλα τα συρτάρια στον καταψύκτη είναι εύκολο να αφαιρεθούν και να δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερους χώρους, σε περίπτωση που χρειαστεί. Έτσι μπορείς να αποθηκεύεις κατεψυγμένα τρόφιμα όλων των τύπων και όλων των μεγεθών, όπως μια ολόκληρη γαλοπούλα.

Αρχή σελίδας
Τώρα η φύση  χωράει στην κουζίνα σου.

Τώρα η φύση χωράει στην κουζίνα σου.

Το φρέσκο φαγητό στο ψυγείο σου δε θα είναι ποτέ αρκετό. Το VitaFresh σε βοηθάει, όμως, να το διατηρήσεις για πολύ περισσότερο χρόνο. Χάρη στις δύο διαφορετικές κλιματικές ζώνες του, διατηρεί πάντα τις ιδανικές συνθήκες για τα φρέσκα τρόφιμά σου.

Ψυγειοκαταψύκτες Σειράς 4
Συντήρηση:
Αρχή σελίδας
VitaFresh: διατηρεί φρέσκα τα τρόφιμα για περισσότερο χρόνο.

VitaFresh: διατηρεί φρέσκα τα τρόφιμα για περισσότερο χρόνο.

Στο συρτάρι για τα φρούτα και τα λαχανικά, μπορείς εύκολα να ρυθμίσεις την ιδανική υγρασία, για φρεσκάδα που διαρκεί. Δύο επιπλέον ξεχωριστά συρτάρια επιτρέπουν την ασφαλή συντήρηση ευαίσθητων τροφών, όπως τα φρέσκα ψάρια και τα νωπά κρέατα σε χαμηλές θερμοκρασίες γύρω στους 0°C – υγιεινά, στεγνά και χωρίς τη μεταφορά καμιάς μυρωδιάς. Με άλλα λόγια, το VitaFresh σε βοηθά να τρως υγιεινά, κάθε μέρα.

Αρχή σελίδας
Αρκετός χώρος για όλα σου τα τρόφιμα. Και όλες τις βιταμίνες τους.

Αρκετός χώρος για όλα σου τα τρόφιμα. Και όλες τις βιταμίνες τους.

Κάποιες φορές, θέλουμε ακόμη περισσότερα. Τα ψυγεία της σειράς 6 σου δίνουν τη δυνατότητα να καταφέρεις να τα χωρέσεις όλα. Δεν έχει σημασία αν θες μεγάλες ποσότητες για ένα dinner party ή θες απλά να ανανεώσεις τις προμήθειές σου, τώρα έχεις ακόμη περισσότερα λίτρα χωρητικότητας διαθέσιμα, κάθε φορά που ψωνίζεις.

 

BoschPlus

Νέα σειρά συσκευών με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και 5 χρόνια εγγύηση.

Σειρά BoschPlus now

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

Εξυπηρέτηση πελατών service

Ζήστε την εμπειρία Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Μάθετε περισσότερα

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!

Αναζήτηση τώρα
Online Survey