Χρήση cookies

Εάν κάνετε κλικ στο "Αποδοχή", θα μας επιτρέψετε να καταγράψουμε τη συμπεριφορά σας στη χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Αυτό θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τη σελίδα μας και να προσαρμόσουμε τη διαφημιστική πληροφορία για εσάς.

Εάν κάνετε κλικ στο "Απόρριψη", θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα cookies για τη βελτίωση της φιλικότητας προς το χρήστη και τις στατιστικές μετρήσεις.

Σίδερα

Τώρα μπορείτε να εξαλείφετε τις ζάρες εύκολα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Η Bosch θέλει να κάνει το σιδέρωμα όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο. Γι' αυτό όλες οι συσκευές σιδερώματος Bosch δεν έχουν μόνο υλικά υψηλής ποιότητας, αλλά και πολλές τεχνολογικές καινοτομίες, για να διευκολύνουν τις δουλειές του σπιτιού. Επιπλέον, έχουν πάντα εξαιρετικά αποτελέσματα σε ό,τι αφορά τη φροντίδα των ρούχων, τον εύκολο χειρισμό και την ασφάλεια. Ανακαλύψτε την 100% αξιόπιστη ποιότητα Bosch.

Για συχνό και απαιτητικό σιδέρωμα: ο ατμοσταθμός.

Αν έχετε να σιδερώσετε συχνά πολλά ρούχα, αξίζει να επενδύσετε σε έναν ατμοσταθμό. Ο ατμός εισχωρεί στις ίνες των υφασμάτων, παρέχοντας άριστα αποτελέσματα σιδερώματος όσο τσαλακωμένα κι αν είναι τα ρούχα και εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια. Όλοι οι ατμοσταθμοί Bosch έχουν μεγάλο δοχείο νερού που γεμίζει πανεύκολα. Οι σταθμοί σιδερώματος με πρόγραμμα υγιεινής αποτελούν παγκόσμια καινοτομία για υγιεινά καθαρά ρούχα, εξαλείφοντας τα βακτήρια ακόμα και από το βάθος των υφασμάτων.

Όλες οι γεννήτριες ατμού

Για όσους έχουν πολλά ρούχα για σιδέρωμα, αλλά λίγο χώρο.

Αν σιδερώνετε συχνά, σας χρειάζεται ενδεχομένως μια compact γεννήτρια ατμού Bosch. Είναι η ιδανική λύση για όσους δεν έχουν χώρο για ατμοσταθμό, αλλά θέλουν υψηλή απόδοση. Το ενσωματωμένο μοτέρ παράγει πολύ περισσότερο ατμό και εξασφαλίζει βαθιά εισχώρηση του ατμού. Με ελάχιστες κινήσεις, οι ζάρες εξαφανίζονται ακόμα και από τα υφάσματα που είναι δύσκολα στο σίδερο.

Όλες οι compact γεννήτριες ατμού

Δεν χρειάζεται να σιδερώνετε καθημερινά για να έχετε υψηλές απαιτήσεις.

Τα σίδερα ατμού δεν είναι μόνο για τα νοικοκυριά που σιδερώνουν τακτικά. Ένα σίδερο ατμού Bosch αξίζει ακόμα και αν χρησιμοποιείται περιστασιακά ή για λίγα ρούχα. Γλιστρώντας απαλά στα ρούχα και παράγοντας πλούσιο ατμό, διευκολύνει σημαντικά το σιδέρωμα.

Όλα τα ατμοσίδερα

Ελαφριά στο χέρι: ξηρά σίδερα Bosch.

Τα ξηρά σίδερα Bosch είναι ιδιαιτέρως ελαφριά. Η ενσωματωμένη λειτουργία ψεκασμού υγραίνει τα ρούχα με το πάτημα ενός κουμπιού. Και χάρη στο λεπτό άκρο τους, σιδερώνετε εύκολα ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία.

Όλα τα ξηρά σίδερα

Η καλύτερη βάση για τέλεια ρούχα: η ενεργή σιδερώστρα.

Η ενεργή σιδερώστρα της Bosch είναι ιδανική για τους ατμοσταθμούς και τα ατμοσίδερα. Χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες της, σας εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια. Η λειτουργία θέρμανσης στεγνώνει ακόμα και τα μεγάλα υφάσματα και τραπεζομάντιλα όταν σιδερώνετε για πολλή ώρα, χωρίς να σχηματίζονται υδρατμοί πάνω στη σιδερώστρα. Οι πρακτικές λειτουργίες αναρρόφησης, διόγκωσης και εκτόξευσης εξασφαλίζουν ακόμα πιο άνετο και πιο εύκολο σιδέρωμα.

Όλες οι ενεργές σιδερώστρες

Σκληρά με τις ζάρες, απαλά με τα ρούχα: οι καλύτερες πλάκες σιδερώματος της Bosch.

Για να διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο το καθημερινό σας σιδέρωμα, κάναμε τις πλάκες των ατμοσταθμών και των ατμοσίδερών μας ακόμα πιο σκληρές, πιο ανθεκτικές στις γρατσουνιές και πιο ολισθηρές, ώστε να αντεπεξέρχονται τέλεια στις καθημερινές απαιτήσεις. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ εύκολες στο καθάρισμα και πολύ απαλές με τα ευαίσθητα ρούχα.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!