Συσκευές μαγειρέματος Serie 8

Δημιουργήσαμε το τέλειο μενού για εσάς.

Εύκολος χειρισμός με το νέο inox δακτύλιο.

Χάρη στο νέο χειριστήριο με inox περιστρεφόμενο δακτύλιο, ο έλεγχος της Bosch οικιακής συσκευής σας γίνεται ακόμα πιο εύκολος. Μια μικρή στροφή του κεντρικού δακτυλίου, είναι αρκετή για να χειριστείτε το φούρνο σας. Επιπλέον, η πληθώρα προγραμμάτων και ρυθμίσεων, καθώς και η μεγάλη TFT οθόνη αφής με ευανάγνωστο κείμενο, σας βοηθούν να κατανοήσετε πλήρως τις διαθέσιμες επιλογές και να περιηγηθείτε πολύ εύκολα στο μενού. Έτσι, έχετε πάντα τον απόλυτο έλεγχο της οικιακής συσκευής σας.

Ο σεφ των φούρνων.

Εγγυημένα αποτελέσματα μαγειρέματος.

Με τους νέους φούρνους Bosch, ακόμη και τα δυσκολότερα φαγητά γίνονται τέλεια και με ελάχιστο κόπο. Έξυπνοι αισθητήρες ελέγχουν διαρκώς το φαγητό και προσαρμόζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις του φούρνου σας. Με αυτόν τον τρόπο έχετε πάντα τέλεια αποτελέσματα μαγειρέματος.

Φούρνοι Serie 8

Κάποιοι καλοφαγάδες δεν μπορούν να περιμένουν.

Γρήγορη προετοιμασία φαγητού.

Οι φούρνοι μικροκυμάτων Serie 8 σας βοηθούν να ζεσταίνετε βρεφικές τροφές, προμαγειρεμένα φαγητά και κατεψυγμένα τρόφιμα πολύ γρήγορα, υγιεινά και νόστιμα. Έτσι, εσείς και οι αγαπημένοι σας έχετε περισσότερο χρόνο για να απολαμβάνετε το γεύμα σας.

Φούρνοι μικροκυμάτων Serie 8

Μερικές φορές, οι καλύτερες ιδέες μας καταλήγουν στο συρτάρι.

Μερικές φορές, οι καλύτερες ιδέες μας καταλήγουν στο συρτάρι.

Το νέο θερμαινόμενο συρτάρι Bosch δεν διατηρεί απλώς ζεστό το φαγητό σας. Είναι επίσης ιδανικό για να μαγειρεύετε αργά το κρέας, να ξεπαγώνετε τα κατεψυγμένα τρόφιμα, να λιώνετε σοκολάτα, να αποξηραίνετε φρούτα και να αφήνετε τη ζύμη να φουσκώσει.

Θερμαινόμενα συρτάρια Serie 8

Το αγαπημένο σας καφέ είναι πλέον ανοικτό όλο το 24ωρο.

Το αγαπημένο σας καφέ είναι πλέον ανοικτό όλο το 24ωρο.

Με την πλήρως αυτόματη εντοιχιζόμενη καφετιέρα Bosch Serie 8, μπορείτε να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας και τους καλεσμένους σας προσφέροντάς τους τον ωραιότερο εσπρέσο, καπουτσίνο ή καφέ λάτε μακιάτο με το πάτημα ενός κουμπιού. Η τεχνολογία Bosch Barista, σας προσφέρει όλο το άρωμα και τον τέλειο αφρό σε κάθε φλιτζάνι, ακριβώς όπως στο αγαπημένο σας καφέ. Και όλα αυτά, στην άνεση του σπιτιού σας.

Εντοιχιζόμενες πλήρως αυτόματες καφετιέρες Serie 8

Κανείς δεν σας μαγείρεψε ποτέ με τόσο στυλ.

Μαγειρική με στυλ.

Οι νέοι εντοιχιζόμενοι φούρνοι Bosch, ταιριάζουν αρμονικά σε κάθε κουζίνα, χάρη στον τέλειο συνδυασμό από γυαλί και μέταλλο. Εκτός από inox, διαθέτουμε τις συσκευές Serie 8 σε λευκό και σε μαύρο χρώμα. Οι εντοιχιζόμενοι φούρνοι Bosch είναι η σωστή επιλογή εάν θέλετε μια ονειρεμένη κουζίνα με διαχρονικό σχεδιασμό.

Ταιριάζει σε κάθε κουζίνα. Και σε κάθε ανάγκη.

Ταιριάζουν σε κάθε κουζίνα και σε κάθε ανάγκη.

Χάρη στην κατασκευαστική ακρίβεια και τη μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, όλες οι συσκευές Serie 8 ταιριάζουν άψογα μεταξύ τους. Συνεπώς, όποιες κι αν θέλετε να συνδυάσετε μαζί, και σε όποια διάταξη είτε οριζόντια, είτε κατακόρυφα, ένα είναι σίγουρο, θα δένουν αρμονικά μεταξύ τους και θα προσδίδουν κομψότητα και κύρος στην κουζίνα σας. Έτσι, είστε απολύτως ελεύθεροι να σχεδιάσετε την κουζίνα των ονείρων σας.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή εξουσιοδοτημένους τεχνικούς στην περιοχή σας!