Ζήσε Υγιεινά #LikeABosch

Προς τα κάτω

Όλοι θέλουμε να είμαστε υγιείς και η ζωή μας να είναι γεμάτη ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Ωστόσο, εξαιτίας των έντονων ρυθμών της σύγχρονης εποχής, συχνά δυσκολευόμαστε να εστιάσουμε στην προσωπική μας ευημερία.

Επιλέξτε, το δικό σας, ανάλογα με τα θέλω, το γούστο και το προσωπικό σας στυλ. Μέριμνά μας είναι να διασφαλίζουμε την υγιεινή των ρούχων, των πιάτων αλλά και συνολικά του σπιτιού σου.

Ανακάλυψε πώς οι λύσεις Bosch για υγιεινή ζωή και καθαριότητα μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της δικής σου καθημερινότητας.

Ένας άνδρας μαγειρεύει σε μια κουζίνα, με δύο τηγάνια σε βάση εστιών τεχνολογίας PerfectFry. Ψάρι και κρέας, μαγειρεμένα άψογα.

Μαγείρεψε τέλεια ψάρι και κρέας #LikeABosch

Μπορείς και πρέπει να τρως θρεπτικά, ακόμη και όταν ετοιμάζεις κάτι στο τηγάνι.

Η σωστή θερμοκρασία έχει καθοριστική σημασία, όταν θέλεις τα τηγανητά φαγητά να είναι υγιεινά και νόστιμα. Βρίσκοντας τη σωστή θερμοκρασία τηγανίσματος για το μαγειρικό λάδι σε βοηθάμε να αποφεύγεις τη δημιουργία επιβλαβών ουσιών, για την υγεία σου, κατά το μαγείρεμα, ενώ ταυτόχρονα το φαγητό παραμένει πεντανόστιμο και τραγανό.

Γι' αυτό δημιουργήσαμε εστίες με την πρωτοποριακή τεχνολογία PerfectFry που ελέγχει και ρυθμίζει αυτόματα την ιδανική θερμοκρασία για το ζέσταμα του λαδιού και υπολογίζει με ακρίβεια τη θερμοκρασία τηγανίσματος, πριν καν ξεκινήσεις.

Χάρη στις εστίες Bosch PerfectFry, το τηγάνισμα μπορεί να γίνει πιο εύκολο και πιο υγιεινό.

Δύο άνδρες που στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλον και κρατούν ένα μπολ στο οποίο έχει δημιουργηθεί κενό αέρος με το σύστημα Ergomixx.

Αλέθεις, χτυπάς, το φυλάς σε κενό #LikeABosch

Βελτίωσε τον τρόπο ζωής σου με το νέο σύστημα κενού αέρος Fresh Vacuum και διατήρησε τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μετάτρεψε εύκολα τη ράβδο μπλέντερ, το μπλέντερ ή το μίξερ χειρός σε μια ισχυρή συσκευή κενού αέρος. Μπορείς να χρησιμοποιείς δοχεία και σακούλες κενού αέρος, για να διατηρείς όχι μόνο τη γεύση, αλλά και την υφή και τα θρεπτικά συστατικά όλων των διαθέσιμων, μαγειρεμένων ή και φρέσκων υλικών.

Συμβάλλεις έτσι και εσύ στη μείωση της σπατάλης των τροφίμων, διατηρώντας τα όλα, φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ενώ, παράλληλα, υιοθετείς και νέους τρόπους πιο υγιεινής διατροφής, όπως το μαγείρεμα σε κενό αέρος (sous vide), το γευστικό μαρινάρισμα και γνωρίζεις έναν ολόκληρο κόσμο πιο νόστιμης και εύκολης προετοιμασίας θρεπτικών γευμάτων.

Θέλεις να δημιουργήσεις τη δική σου εικόνα #LikeABosch;

Δημιούργησε την εικόνα σου για φόντο σε υπολογιστή, κινητό ή υπογραφή.

Απόκτησέ την

Ένα μπιμπερό μπροστά σε ένα βρεφικό καρεκλάκι, σε κουζίνα με τραπεζαρία. Το πλυντήριο πιάτων PowerDry της Bosch με την πόρτα του ελαφρώς ανοικτή βρίσκεται δίπλα στο καρεκλάκι.

Μικρόβια γεια, καθαρό μπιμπερό #LikeABosch

Απόλαυσε απόλυτη υγιεινή και καθαριότητα με τα πλυντήρια πιάτων Bosch HygienePlus.

Γιατί όταν η οικογένειά σου έχει ανάγκη από τα αυστηρότερα επίπεδα υγιεινής και καθαριότητας, τα πιάτα σου πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από απλώς «καθαρά».

Τα πλυντήρια πιάτων Bosch χάρη στο σύστημα HygienePlus αυξάνουν τη θερμοκρασία ξεβγάλματoς και αφαιρούν σε βάθος μικρόβια και βακτήρια, ώστε τα πιάτα να βγαίνουν από το πλυντήριο αληθινά καθαρά. Έτσι, εξασφαλίζουν βαθύ καθαρισμό των σκευών, προφυλάσσοντας την υγεία της οικογένειάς σου και απαλλάσσοντάς σε από κάθε ανησυχία.

Γυναίκες μπροστά από ένα πλυντήριο ρούχων Bosch με AllergyPlus τραβούν ένα πουλόβερ στο οποίο καθοταν ένας σκύλος.

Φίλος πιστός, αλλά κάνει ζημιά #LikeABosch

Απόλαυσε πλύσιμο σε βάθος και απόλυτη υγιεινή, χάρη στην τεχνολογία AllergyPlus.

Γιατί μερικές φορές το καθαρό, απλώς δεν είναι αρκετά καθαρό. Αντίθετα, η αληθινή, σε βάθος, υγιεινή καθαριότητα των ρούχων σου αποτελεί για εμάς βασική προτεραιότητα.

Γι' αυτό σχεδιάσαμε τα πλυντήρια ρούχων Bosch με πρόγραμμα AllergyPlus, το οποίο διατηρεί σταθερά υψηλή τη θερμοκρασία σε όλη τη διάρκεια του κύκλου πλύσης, για να προσφέρει στα ρούχα σου, τέλεια καθαριότητα χωρίς βακτήρια και μικρόβια.

Επιπλέον, προστίθεται ένας ακόμα κύκλος ξεβγάλματος, ώστε τα ρούχα να βγαίνουν ακόμη πιο καθαρά και να σκοτώνονται αποτελεσματικά τα μικρόβια και τα ακάρεα της οικιακής σκόνης. Το αποτέλεσμα: Πλύσιμο σε βάθος που εξαφανίζει το 99,99% των κοινών μικροβίων.1

1 Τα πλυντήρια ρούχων Bosch με το πρόγραμμα πλύσης "AllergyPlus" στους 40° και τους 60° πληρούν επιστημονικά συνιστώμενες προϋποθέσεις για τη μείωση των μικροβίων Enterococcus Hirae και Pseudomonas Aeruginosa κατά 99,99%, σύμφωνα με τη μελέτη Honisch et al. 2014 "Με επίδραση του χρόνου, του κύκλου πλύσης, της θερμοκρασίας και του απορρυπαντικού στην υγιεινή αποδοτικότητα του οικιακού πλυσίματος ρούχων". Διενεργήθηκε από το Πανεπιστήμιο Rhine-Waal.

MyBosch

Γράψου δωρεάν και απόλαυσε τα οφέλη!

Εξυπηρέτηση Πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση, τόσο πριν, αλλά και μετά την αγορά της συσκευής.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ζήσε την εμπειρία Bosch

Ανακάλυψε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρες εξειδικευμένους αντιπροσώπους ή καταστήματα Bosch Service στην περιοχή σου!