Ζήσε υπεύθυνα #LikeABosch

Απόλαυσε το βίντεο με όλες τις διαθέσιμες, βιώσιμες τεχνολογίες Bosch, για το σπίτι σου. Αποδοτικό πλυντήριο πιάτων Bosch, αποδοτικό πλυντήριο ρούχων Bosch, αποδοτικός ψυγειοκαταψύκτης Bosch που διατηρεί τα τρόφιμά σου φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα, αποδοτικό στεγνωτήριο Bosch.
Προς τα κάτω

Ένα πλυντήριο πιάτων με Ζεόλιθο για το στέγνωμα των πιάτων σου. Ένα έξυπνο πλυντήριο ρούχων που γνωρίζει την ιδανική δοσολογία απορρυπαντικού και μαλακτικού. Ένα ψυγείο με κάμερα και Home Connect για να ελέγχεις ανά πάσα στιγμή τι υπάρχει μέσα στο ψυγείο σου και να μπορείς να αγοράζεις τα τρόφιμα που χρειάζεσαι. Ένα στεγνωτήριο που επαναχρησιμοποιεί το ζεστό αέρα για να στεγνώνει τα ρούχα πιο αποδοτικά.

Σε ολόκληρο τον κόσμο εργαζόμαστε για να βρίσκουμε καινοτόμες και αποδοτικές λύσεις σαν αυτές παραπάνω και να σε βοηθάμε να εξοικονομείς νερό και ενέργεια, αλλά και να συμβάλεις στη μείωση της σπατάλης τροφίμων. Ανακάλυψε πώς και εσύ μπορείς να κάνεις τη ζωή σου πιο άνετη και πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Το πλυντήριο πιάτων με σύστημα αυτόματης δοσολογίας i-Dos σε δωμάτιο πλυντηρίου. Ντουλάπια δίπλα στο αποδοτικό πλυντήριο πιάτων με έναν κάκτο και το σήμα της ειρήνης στο ένα ντουλάπι.

Σώζεις νερό, με τη φύση σωστός #LikeABosch

Χρησιμοποίησε ένα ευφυές πλυντήριο ρούχων i-DOS με σύστημα αυτόματης δοσολογίας υγρού απορρυπαντικού και μαλακτικού και πλύνε τα ρούχα με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Εσύ γεμίζεις τις ειδικές θήκες μία φορά και οι έξυπνοι αισθητήρες του πλυντηρίου υπολογίζουν αυτόματα την ακριβή ποσότητα απορρυπαντικού και νερού που χρειάζεται κάθε φορτίο.

Έτσι, βάζεις τέλος στην υπερβολική ποσότητα απορρυπαντικού ή στους άσκοπους κύκλους ξεβγάλματος και εξοικονομείς ταυτόχρονα έως και 10 λίτρα νερού ανά κύκλο πλύσης1.

Μια γυναίκα γονατισμένη μπροστά στο πλυντήριο πιάτων PerfectDry της Bosch κοιτάζει την κάμερα με ένα μπλε πιάτο στον δείκτη του δεξιού της χεριού. Με τον δείκτη του αριστερού της χεριού δείχνει το πιάτο και πόσο εύκόλο είναι το πλύσιμο των πιάτων με εξοικονόμηση ενέργειας.

Σε ρεύμα πολλά να δίνεις δεν θες #LikeABosch

Τα πλυντήρια πιάτων Bosch με σύστημα PerfectDry χρησιμοποιούν το φυσικό ορυκτό Zεόλιθο για εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ στεγνώνουν άψογα ακόμα και τα πιο απαιτητικά σκεύη, όπως τα πλαστικά.

Η φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία στεγνώματος με Ζεόλιθο, μετατρέπει την υγρασία που δημιουργείται κατά το στάδιο του πλυσίματος σε ζεστό αέρα, στεγνώνοντας έτσι αποτελεσματικά όλα τα σκεύη.

Σαν αποτέλεσμα, τα πλυντήρια πιάτων Bosch PerfectDry καταναλώνουν 20% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με ένα πλυντήριο πιάτων χωρίς Ζεόλιθο2.

Εξοικονόμησε ενέργεια και ξέχνα μια για πάντα το σκούπισμα των πιάτων στο χέρι.

Μια κουζίνα με ελεύθερο ψυγείο Bosch, με χρωματιστούς μαγνήτες στην πόρτα του που γράφουν likeabosch και ένα σκίτσο του Jonas Ekloef.

VitaFresh και τα φρούτα κρατούν #LikeABosch

Τα ψυγεία με σύστημα φρεσκάδας VitaFresh διαθέτουν δύο διαφορετικές περιοχές συντήρησης και διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, προσαρμόζονται εύκολα στις αυστηρότερες απαιτήσεις για φρεσκάδα με δύο εύχρηστες ρυθμίσεις, εξασφαλίζοντας ιδανικές και ειδικές συνθήκες συντήρησης, ανεξάρτητα από τον υπόλοιπο χώρο του ψυγείου. Διαθέτουν δύο συρτάρια που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την αποθήκευση φρέσκων ψαριών και νωπού κρέατος, καθώς και φρούτων και λαχανικών αντίστοιχα.

Έτσι, εσύ απολαμβάνεις φρέσκα τρόφιμα για περισσότερο και αποφεύγεις την σπατάλη τροφίμων.

Θέλεις να δημιουργήσεις τη δική σου εικόνα #LikeABosch;

Δημιούργησε την εικόνα σου για φόντο σε υπολογιστή, κινητό ή υπογραφή.

Απόκτησέ την

Μια γυναίκα στην κουζίνα δίπλα στο πλυντήριο πιάτων Bosch, το οποίο είναι ελαφρώς ανοικτό. Δίπλα της είναι ο νεροχύτης με τη βρύση, στην οποία υπάρχει ένας κόμπος.

Γλυτώνεις χρόνο, γλυτώνεις νερό #LikeABosch

Χρησιμοποιώντας ένα πλυντήριο πιάτων, εξοικονομείς πολύτιμο νερό. Ώρα λοιπόν να εξοικονομήσεις ακόμη περισσότερο, πλένοντας τα πιάτα σου εντελώς αυτόματα με Bosch. Τα πλυντήρια πιάτων Bosch καταναλώνουν μόλις 9,5 λίτρα νερό, ενώ παράλληλα καθαρίζουν σε βάθος, καθώς φτάνουν σε υψηλότερες θερμοκρασίες κατά τη λειτουργία τους, ειδικά σε σύγκριση με τις θερμοκρασίες που μπορεί να ανεχτεί το ανθρώπινο χέρι.

Εξοικονόμησε έως 30,5 λίτρα3 νερό ανά κύκλο πλύσης, σε σύγκριση με το πλύσιμο στο χέρι και σε τρεχούμενο νερό, όπου καταναλώνονται τουλάχιστον 40 λίτρα.

Με τα πλυντήρια πιάτων Bosch μπορείς να εξοικονομήσεις έως και 8.500 λίτρα4 νερού ανά έτος, και να έχεις έναν καλύτερο τρόπο ζωής, φιλικότερο προς το περιβάλλον.

Ένας άντρας στέκεται σε ένα δωμάτιο πλυντηρίου με ένα στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας της Bosch. Χαμογελάει, διότι το ενεργειακά αποδοτικό στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας εξοικονομεί ενέργεια χάρη στη μεγαλύτερη ενεργειακή κλάση του που είναι επίσης ζωγραφισμένη στο πουλόβερ του.

Μικρή κατανάλωση, αυτό να μετράς #LikeABosch

Τα στεγνωτήρια Bosch με αντλία θερμότητας και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, διαθέτουν την πλέον αποδοτική τεχνολογία στεγνώματος και σου προσφέρουν μεγαλύτερη εξυπηρέτηση.

Η αποδοτική τεχνολογία στεγνώματος με αντλία θερμότητας, επαναχρησιμοποιεί το ζεστό αέρα που αναπτύσσεται, και συνεχίζει με αυτόν, το στέγνωμα των ρούχων, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση ενέργειας έως και κατά 68%5 σε σύγκριση με τα συμβατικά στεγνωτήρια Bosch με συμπυκνωτή.

Ενώ άλλα στεγνωτήρια λειτουργούν με όλο και μικρότερη αποδοτικότητα αν δεν αφαιρεθούν με το χέρι τα χνούδια από τον κάδο τους μετά από κάθε χρήση, τα στεγνωτήρια με αντλία θερμότητας Bosch που διαθέτουν συμπυκνωτή SelfCleaning ή τεχνολογία AutoClean, αφαιρούν τα χνούδια από το συμπυκνωτή αυτόματα, και έτσι διατηρούν αμετάβλητα την χαμηλή τους κατανάλωση σε ενέργεια. Αυτό ισχύει για κάθε κύκλο λειτουργίας του στεγνωτηρίου σου, για να έχεις αληθινή ασφάλεια και εξυπηρέτηση.

Ένας άνδρας σπρώχνει ένα καρότσι με ψώνια και ταυτόχρονα κρατάει το smartphone του στο δεξί του χέρι. Το τηλέφωνο δείχνει το εσωτερικό του ψυγείου, χάρη στις κάμερες που υπάρχουν μέσα στο ψυγείο.

Ψυγείο που ξέρει καλά τι ζητάει #LikeABosch

Αν θέλεις να μειώσεις τη σπατάλη τροφίμων και να συμβάλλεις κι εσύ σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής, φιλικότερο προς το περιβάλλον, ξεκίνα με κάτι τόσο απλό όπως το να ρίξεις μια ματιά στο ψυγείο σου πριν τα ψώνια.

Χάρη στις κάμερες που διαθέτουν τα συγκεκριμένα ψυγεία Bosch και στο σύστημα Home Connect, μπορείς να ελέγχεις τι υπάρχει μέσα στη συσκευή σου ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Κάθε φορά που κλείνει η πόρτα του ψυγείου, δύο κάμερες, που βρίσκονται στην εσωτερική πλευρά της πόρτας και στα ράφια, τραβούν φωτογραφίες των τροφίμων στη συντήρηση, τις οποίες στη συνέχεια σου στέλνουν, μέσω της εφαρμογής Home Connect, στο κινητό σου.

Οι κάμερες υψηλής ανάλυσης μπορούν επίσης να αναγνωρίζουν τα τρόφιμα που υπάρχουν μέσα στο ψυγείο και να τα προσθέτουν σε μια λίστα, ώστε να αγοράζεις μόνο ό,τι πραγματικά χρειάζεσαι.

Η εφαρμογή Home Connect, επιπλέον, σου υπενθυμίζει και τις ημερομηνίες λήξης των τροφίμων σου, έτσι ώστε να αποφεύγεις ακόμα καλύτερα τη σπατάλη των τροφών.

1 Ο υπολογισμός βασίζεται σε μεικτό φορτίο που πλένεται στους 40°C με χειροκίνητη υπερδοσολογία υγρού απορρυπαντικού 38%, σε σύγκριση με αυτόματη δοσολογία με 10 κιλά ρούχα και σύστημα πλύσης 4D. Έρευνα WL 1547/19 που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Έρευνας WFK στις 08/2019 κατόπιν ανάθεσης από τη BSH Hausgeräte GmbH.
2 Το πλυντήριο Bosch PerfectDry με τεχνολογία Zeolith έχει κατανάλωση ενέργειας 0,73 kw/h, σε σύγκριση με ένα συμβατικό πλυντήριο πιάτων Bosch χωρίς τεχνολογία Zeolith που έχει κατανάλωση ενέργειας 0,92 kw/h. Τιμές ανά κύκλο πλύσης σύμφωνα με τον Κανονισμό ΕΕ αριθ. 2019/2017.
3 Με βάση κατανάλωση πλυντηρίου πιάτων 9,5 λίτρων. Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν, ανάλογα με το μοντέλο και τη μάρκα.
4 Εσωτερική έρευνα που συνέκρινε πλύσιμο πιάτων σε πλυντήριο, έναντι πλυσίματος στο χέρι. Ο υπολογισμός των 40 λίτρων (πλύσιμο στο χέρι) με 9,5 λίτρων (σε πλυντήριο πιάτων) και των 8.500 λίτρων εξοικονόμησης έγινε με βάση 280 κύκλους πλύσης ανά έτος.
5 Παράδειγμα στεγνωτηρίου Bosch με αντλία θερμότητας και ενεργειακή κλάση ΕΕC A+++, 8 κιλών, με κατανάλωση 176 κιλοβατώρες, ανά έτος, σε σύγκριση με συμβατικό Στεγνωτήριο Bosch με συμπυκνωτή, ενεργειακής κλάσης EEC B, 8 κιλών, και με κατανάλωση 561 κιλοβατώρες, ανά έτος. Υπολογισμός με βάση τον Κανονισμό (ΕΕ) 392/212.

MyBosch

Γράψου δωρεάν και απόλαυσε τα οφέλη!

Εξυπηρέτηση Πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση, τόσο πριν, αλλά και μετά την αγορά της συσκευής.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ζήσε την εμπειρία Bosch

Ανακάλυψε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρες εξειδικευμένους αντιπροσώπους ή καταστήματα Bosch Service στην περιοχή σου!