Πλυντήρια ρούχων με i-DOS

Παρακαλώ περιμένετε, % φόρτωση

Δοσολογία και πλύσιμο: Αυτοματοποιημένη τελειότητα.

Όχι αρκετό απορρυπαντικό.

Αν δεν χρησιμοποιήσετε αρκετό απορρυπαντικό, υπάρχει πιθανότητα οι λεκέδες να παραμείνουν στα ρούχα σας για πάντα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δυσχρωμίες και δυσάρεστες οσμές.

Πάρα πολύ απορρυπαντικό.

Το πάρα πολύ απορρυπαντικό οδηγεί σε επιπλέον κύκλους ξεβγάλματος, γεγονός που αυξάνει σημαντικά την κατανάλωση νερού και ενέργειας. Αυτό κάνει κακό, τόσο στο περιβάλλον, όσο και στην τσέπη σας. Επίσης, σημαντικά υπολείμματα απορρυπαντικού μπορεί να είναι ορατά στα ρούχα σας και μάλιστα να προκαλέσουν και ερεθισμό του δέρματος ή αλλεργίες.

Η τέλεια ποσότητα απορρυπαντικού

Με την ενεργοποίησή του, το σύστημα i-DOS μοιράζει το υγρό απορρυπαντικό αυτόματα με ακρίβεια ml. Αισθητήρες ανιχνεύουν τον τύπο του υφάσματος, τον όγκο του φορτίου στον κάδο και το βαθμό λερώματος, ρυθμίζοντας ανάλογα στη συνέχεια τη δόση του απορρυπαντικού. Αυτό σημαίνει πως θα έχετε τέλεια αποτελέσματα πλύσης, ενώ παράλληλα θα εξοικονομείτε νερό και απορρυπαντικό. Δείτε τα πλυντήρια ρούχων με i-DOS

Πώς λειτουργεί το i-DOS;
Απλά και αυτόματα.

+

Το i-DOS υπολογίζει το φορτίο των ρούχων στον κάδο. Αισθητήρες στον κάδο μετράνε τον όγκο των ρούχων και αυτόματα ρυθμίζουν τη δόση του υγρού απορρυπαντικού με ακρίβεια ml.

+

Το i-DOS αναγνωρίζει τον τύπο των υφασμάτων.
Για τέλεια αποτελέσματα πλύσης, θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας τον τύπο των υφασμάτων. Ή να το αφήσετε στο πλυντήριο ρούχων σας, καθώς το i-DOS αναγνωρίζει αυτόματα τον τύπο των υφασμάτων.

+

Το i-DOS αναγνωρίζει το βαθμό ρυπαρότητας.
Το i-DOS αναγνωρίζει αυτόματα το βαθμό ρυπαρότητας και καθορίζει την ιδανική δοσολογία υγρού απορρυπαντικού που απαιτείται.

+

Το i-DOS λαμβάνει υπόψιν τη σκληρότητα του νερού.
Η βέλτιστη δόση εξαρτάται επίσης από την σκληρότητα του νερού στο σπίτι σας. Από τη στιγμή που έχει καθοριστεί, το i-DOS υπολογίζει τη σκληρότητα του νερού σε κάθε πλύση.

Με το i-DOS μπορείτε απλά να χαλαρώσετε:
Tα οφέλη σας με μία ματιά.

Δείτε τα πλυντήρια ρούχων με i-DOS

Ανακαλύψτε τις λεπτομέρειες για το πώς λειτουργεί το i-DOS εδώ:

Όποιο και να επιλέξετε:
Όλα τους θα σας δώσουν τέλεια αποτελέσματα, αυτόματα.

HomeProfessionalSerie | 6
i-DOSαυτόματη δοσολογία υγρού απορρυπαντικού και μαλακτικού για τέλειο αποτέλεσμα πλύσηςαυτόματη δοσολογία υγρού απορρυπαντικού και μαλακτικού για τέλειο αποτέλεσμα πλύσης
Ενεργειακή κλάση
A+++-30%
πλένει 30% πιο οικονομικά από την κορυφαία ενεργειακή κλάση A+++πλένει 30% πιο οικονομικά από την κορυφαία ενεργειακή κλάση A+++
Spin speed1,400 rpm1,400 rpm
Χωρητικότητα9 kg9 kg
Επίπεδα θορύβου πλύσης/στυψίματος47dB / 71dB49dB / 75dB
ΠρογράμματαΒαμβακερά, Συνθετικά, Μεταξωτά, Μάλλινα, Ανάμεικτα, Άντληση, Καθαρισμός Κάδου, Αντιαλλεργικό, Γρήγορο 15'/30', Αυτόματο απαλό, Αυτόματο Εντατικό, Πουπουλένια, Σκουρόχρωμα/Jeans, Πουκάμισα, Αθλητικά/Μικροΐνες, Κουρτίνες, Πετσέτες, Ξέβγαλμα, ΣτύψιμοΒαμβακερά, Συνθετικά, Μεταξωτά, Μάλλινα, Ανάμεικτα, Σκουρόχρωμα/Jeans, Ξέβγαλμα, Στύψιμο/Άντληση, Καθαρισμός Κάδου, Πουκάμισα, Γρήγορο 15'/30', Αντιαλλεργικό, Αθλητικά/Μικροΐνες, Αυτόματο απαλό
ΚινητήραςEcoSilence Drive™: ενεργειακά αποδοτικός και αθόρυβος στη χρήση κινητήρας inverter, με εγγύηση 10 ετών.EcoSilence Drive™: ενεργειακά αποδοτικός και αθόρυβος στη χρήση κινητήρας inverter, με εγγύηση 10 ετών.


Πλυντήρια ρούχων HomeProfessionalΠλυντήρια ρούχων Series 6

Πού μπορούν να χρησιμεύσουν οι δοσομετρητές τώρα;
Σίγουρα όχι στη μέτρηση του απορρυπαντικού.

Μάθετε τι συνέβη σε όλους τους δοσομετρητές.

 

myBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε των μοναδικών υπηρεσιών!
Εγγραφή

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.
Εξυπηρέτηση πελατών

Ζήστε την εμπειρία Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.
Μάθετε περισσότερα

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!
Αναζήτηση τώρα
Online Survey