Η ιστορία της Bosch

Ένα μένει αναλλοίωτο στο χρόνο, η φιλοδοξία μας για διαρκή βελτίωση.

Για γενιές ολόκληρες οι οικιακές συσκευές Bosch συμβάλλουν καθημερινά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Στόχος τους να ανταποκρίνονται πάντα στα αυστηρότερα κριτήρια και να ικανοποιούν τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. Εδώ και …με μόνη μέριμνα να κάνουν τη ζωή όλων πιο εύκολη και ευχάριστη.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας παγκοσμίως.

Το 2020, οι οικιακές συσκευές Bosch παρασκευάζονται σε όλο τον κόσμο. Οι 40 μονάδες παραγωγής βρίσκονται στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική και την Ασία. Χάρη στο προηγμένο δίκτυο πωλήσεων, παραγωγής και εξυπηρέτησης, η Bosch παρέχει στους πελάτες της ανά τον κόσμο την περίφημη και με λεπτομέρεια κατασκευασμένη, Γερμανική τεχνολογία.

Ο κομψός συνδυασμός εστίας και απορροφητήρα.

Συνδυάζοντας την ισχύ του επαγωγικού μαγειρέματος με την τεχνολογία εξαερισμού, οι καινοτόμες εστίες με ενσωματωμένο απορροφητήρα σάς επιτρέπουν να μαγειρέψετε και να απομακρύνετε εύκολα τον ατμό και τις οσμές που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, όλα με μία κομψή συσκευή. Με αυτή τη λύση δεν χρειάζεται ξεχωριστός απορροφητήρας, εξοικονομώντας σας έτσι πολύτιμο χώρο. Ιδανικές για κουζίνες με περιορισμένο χώρο, οι εστίες με ενσωματωμένο απορροφητήρα προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία σε όλους όσοι τώρα σχεδιάζουν την κουζίνα τους.

Γιορτάζουμε 130 χρόνια!

Πίσω στο 1886, ο Robert Bosch άνοιξε ένα κατάστημα στη Στουτγκάρδη, με δύο μόνο συνεργάτες. Το 2016, 375.000 εργαζόμενοι γιόρτασαν την επέτειο της εταιρείας παγκοσμίως. Μέσα σε αυτά τα 130 χρόνια ποιοτικού σχεδιασμού, η εταιρεία εξελίχθηκε σε μία από τις δέκα μεγαλύτερες Γερμανικές επιχειρήσεις, με παρουσία σε πάνω από 150 χώρες παγκοσμίως. Μία πραγματική ιστορία επιτυχίας.

Η παραγωγική καινοτομία είναι στο DNA μας.

Η Bosch επιτυγχάνει νέο ρεκόρ στην καινοτομία το 2012. Με σχεδόν 90.000 ενεργές ευρεσιτεχνίες στον Όμιλο, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στις πιο καινοτόμες εταιρείες παγκοσμίως.

Υψηλή ακρίβεια στη δοσομέτρηση του απορρυπαντικού.

Είναι διαρκής στόχος μας να βελτιώνουμε και εξελίσσουμε τα προϊόντα μας. Έτσι, επειδή 9 στις 10 φορές η μέτρηση του υγρού απορρυπαντικού και μαλακτικού με το χέρι, είναι λάθος, κατασκευάζουμε πλυντήρια ρούχων που κάνουν τη σωστή και ακριβή δοσομέτρηση αυτόματα μόνα τους. Η νέα έξυπνη τεχνολογία i-DOS ανιχνεύει αυτόματα το βάρος, το είδος και το πόσο λερωμένα είναι τα ρούχα σας και χρησιμοποιεί την κατάλληλη ποσότητα υγρού απορρυπαντικό και μαλακτικό που χρειάζεται. Έτσι εσείς προστατεύετε απλά και εύκολα, τόσο τα ρούχα σας, όσο και το περιβάλλον.

Αφήνουμε στην άκρη ό,τι δεν χρειάζεται. Για παράδειγμα, τα αέρια θερμοκηπίου.

Τη δεκαετία του '90, ο κόσμος ευαισθητοποιείται περισσότερο απέναντι στην ανάγκη εξεύρεσης βιώσιμων λύσεων για την προστασία του περιβάλλοντος. Την ίδια περίοδο, η Bosch Οικιακές Συσκευές είχε ήδη αρχίσει να θέτει πρότυπα σε αυτόν τον τομέα και είχε προσαρμόσει την παραγωγή της σε Γερμανία, Ελλάδα και Ισπανία έτσι, ώστε στα ψυγεία της να μην χρησιμοποιούνται CFC και FC.

Τα φρούτα, τα λαχανικά, αλλά και όλα τα ευαίσθητα τρόφιμά σας διατηρούνται φρέσκα για περισσότερο.

Το 1989, η Bosch Οικιακές Συσκευές λανσάρει μία ακόμα καινοτομία. Την τεχνολογία ψύξης στους 0°. Στο εξής, τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται φρέσκα και τραγανά, ενώ τα ευαίσθητα τρόφιμα όπως κρέας, ψάρια και πουλερικά παραμένουν σαν την πρώτη μέρα αγοράς τους, για μεγαλύτερο διάστημα μέσα στα ψυγεία μας.

Μία οικιακή συσκευή, πολλές δυνατότητες.

Η δεκαετία του '80 φέρνει ένα νέο τρόπο ζωής με μεγαλύτερες προσδοκίες από ποτέ στο θέμα της καθημερινής ζωής. Αλλά και των οικιακών συσκευών. Η Bosch Οικιακές Συσκευές αναγνώρισε αμέσως τα σημεία των καιρών και συνδύασε πολύ σύντομα μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών σε μία συσκευή. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η πρώτη εντοιχιζόμενη κουζίνα με ενσωματωμένο φούρνο μικροκυμάτων για πολλαπλές χρήσεις και τεχνολογία αυτοκαθαρισμού φτιάχτηκε από εμάς.

Έτοιμο φαγητό σε ελάχιστα λεπτά.

Τη δεκαετία του '70 όλα γίνονται πιο γρήγορα. Ο χρόνος εξελίσσεται σε ένα αγαθό που θεωρείται όλο και πιο πολύτιμο για όλους. Γι' αυτό, από το 1973 η Bosch Οικιακές Συσκευές άρχισε να υποστηρίζει τους εργαζόμενους γονείς κατασκευάζοντας τον πρώτο φούρνο μικροκυμάτων προς όφελος φυσικά όλης της οικογένειας.

Το πλυντήριο ρούχων και το στεγνωτήριο γίνονται, επιτέλους, ένα.

Για να μπορούμε να πλένουμε και να στεγνώνουμε όλα τα παντελόνια καμπάνα, τα μίνι και τα πουκάμισα από πολυεστέρα τη δεκαετία του '70, αναπτύσσουμε το πρώτο πλυντήριο-στεγνωτήριο με πρόγραμμα συνεχούς λειτουργίας.

Μικρές οικιακές συσκευές με τεράστια επίδραση στην καθημερινή ζωή.

Στεγνωτήρες, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, ηλεκτρικές σκούπες και πολλές άλλες συσκευές Bosch κάνουν τη ζωή ευκολότερη τη δεκαετία του '70. Ακόμα και το τέλεια βρασμένο αυγό για το πρωϊνό ετοιμάζεται πλέον πανεύκολα, χάρη στον πρώτο βραστήρα αυγών Bosch που εμφανίζεται στην αγορά το 1970.

Το πλύσιμο πιάτων στο χέρι ανήκει στο παρελθόν.

Τη δεκαετία του '60, οι ρόλοι αλλάζουν και δεν είναι πλέον ασυνήθιστο να εργάζονται οι γυναίκες. Εμείς στεκόμαστε δίπλα τους και τις διευκολύνουμε στις δουλειές του σπιτιού. Το πρώτο πλυντήριο πιάτων από τις Οικιακές Συσκευές Bosch βάζει τέλος στην εποχή του κουραστικού πλυσίματος στο χέρι. Εξοικονομεί χρόνο, κόπο και νερό. Και προσφέρει πάντα αστραφτερά αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν.

Πλύσιμο, στύψιμο, ξέβγαλμα - εντελώς αυτόματα.

Το 1958, ξεκινά η εργοστασιακή παραγωγή του πρώτου πλυντηρίου ρούχων Bosch. Έτσι, το θέμα του πλυσίματος των ρούχων στο χέρι περνάει όλο και περισσότερο στο περιθώριο.

Η πρώτη κουζινομηχανή Bosch.

Το σύγχρονο νοικοκυριό αποκτά όλο και περισσότερες ηλεκτρικές συσκευές. Λανσάρουμε τις πρώτες μας κουζινομηχανές. Η "Neuzeit I" ανακατεύει, ζυμώνει, ψιλοκόβει, τεμαχίζει, πολτοποιεί, αλέθει και τρίβει. Η μηχανή αυτή απαλλάσσει τους επίδοξους ζαχαροπλάστες από πολλές δουλειές στην κουζίνα και συμβάλλει στο τέλειο αποτέλεσμα.

Όμορφο από τότε, κλασικό στη σχεδίασή του έως και σήμερα.

Η Bosch Οικιακές Συσκευές λανσάρει ένα ψυγείο που ξεχωρίζει για την έξυπνη χρήση του χώρου ψύξης και την εντυπωσιακά μεγάλη χωρητικότητα της κατάψυξης. Η κομψή σχεδίαση αυτού του μοντέλου συμβάλλει επίσης στην τεράστια εμπορική του επιτυχία. Αυτό το κλασικό σχέδιο υπάρχει ακόμα και σήμερα σε πολλά νοικοκυριά - εξοπλισμένο βέβαια με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία.

Ένα νέο κεφάλαιο της επιτυχημένης ιστορίας μας. Το πρώτο ηλεκτρικό ψυγείο Bosch.

Το 1933 παρουσιάζουμε την πρώτη μας οικιακή συσκευή στη Γερμανία. Το μικρό ηλεκτρικό ψυγείο Bosch έχει χωρητικότητα 60 λίτρα και είναι κυλινδρικό.

Το μέλλον των οικιακών συσκευών αρχίζει εδώ.

Έως το 1929, η εταιρεία Bosch έχει ήδη πάνω από 10.000 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο. Μέχρι τότε όμως μόνο στον τομέα των οχημάτων και της βιομηχανικής τεχνολογίας. Λόγω του αντίκτυπου της Μεγάλης Οικονομικής Ύφεσης στα τέλη της δεκαετίας του '20, αρχίζουν να αναπτύσσονται νέοι τομείς δραστηριότητας. Σε αυτούς περιλαμβάνονται πρωτίστως οι ηλεκτρικές οικιακές συσκευές που υπήρχαν παλαιότερα μόνο σε μεγάλα νοικοκυριά και εμπορικές επιχειρήσεις.

Το πρώτο εργαστήριο του Robert Bosch θέτει τα θεμέλια για τις Οικιακές Συσκευές Bosch.

Δημιουργώντας το εργαστήριο μηχανολογικών συστημάτων ακριβείας και ηλεκτρολογικών συστημάτων, ο Robert Bosch θέτει τα θεμέλια της επιτυχημένης ιστορίας μας στη Στουτγκάρδη. Ο ίδιος θεωρούσε αδιανόητο να μην παράγει το απόλυτα τέλειο. Ο Robert Bosch λειτουργούσε πάντα με βάση την αρχή ότι η αληθινή κατασκευαστική αρτιότητα είναι σημαντικότερη από το προσωρινό κέρδος. Γι' αυτό, επί 135 χρόνια, τα προϊόντα μας αποτελούν συνώνυμο της ασυμβίβαστης ποιότητας, της τεχνικής αρτιότητας και της απόλυτης αξιοπιστίας.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή εξουσιοδοτημένους τεχνικούς στην περιοχή σας!