Χρειάζεστε βοήθεια; Θα τη βρείτε εδώ.

Πείτε το, κι έγινε.

Ό,τι κι αν είναι, όποτε κι αν είναι: η εξυπηρέτηση είναι το χαρακτηριστικό μας. Εξυπηρέτηση πελατών από την Bosch.

Εγγράψτε τώρα τη συσκευή σας στο MyBosch και απολαύστε αποκλειστικά οφέλη.

Τα πάντα για τη συσκευή σας Bosch κι ακόμη περισσότερα για εσάς: εγγράψτε τις οικιακές συσκευές σας και απολαύστε πολλά εκπληκτικά οφέλη. Σας περιμένουν εκπτώσεις, εκπληκτική εξυπηρέτηση, οι πιο πρόσφατες πληροφορίες, συμβουλές και πολλά άλλα.

Επιλέξτε το προϊόν σας

Στις ενότητες υποστήριξης, σας παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλημάτων και τη συντήρηση των οικιακών συσκευών σας Bosch: με απλά λόγια, σαφείς οδηγίες και τόσες λεπτομέρειες όσες θέλετε.

Παρακάτω εμφανίζονται οι διαφορετικές κατηγορίες οικιακών συσκευών Bosch. Με αυτό τον τρόπο θα βρίσκετε εύκολα τα σωστά εγχειρίδια, εύκολες λύσεις, συμβουλές καθαρισμού και φροντίδας, καθώς και πολλές άλλες επιλογές υποστήριξης για τη δική σας συσκευή Bosch.

Επιλέξτε απλώς την αντίστοιχη κατηγορία προϊόντων από τον παρακάτω κατάλογο, για να ενημερωθείτε σχετικά με τη συντήρηση, τον καθαρισμό και τις επισκευές για τη δική σας συσκευή Bosch.

Επισκευές από τους ειδικούς της Bosch.

Οι μηχανικοί της Bosch δεν παρέχουν απλώς εξειδικευμένες επισκευές, αλλά και εξειδικευμένες γνώσεις. Μάθετε με ποιους τρόπους μπορεί να σας υποστηρίζει η Bosch στην αντιμετώπιση τεχνικών θεμάτων.

Μάθετε περισσότερα

Ερωτήσεις ή προτάσεις; Πείτε μας!

Είτε θέλετε εξειδικευμένες συμβουλές για τις συσκευές σας Bosch, είτε χρειάζεστε βοήθεια για κάποιο πρόβλημα είτε απλώς θέλετε να μας πείτε τα σχόλιά σας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας – είμαστε εδώ 24 ώρες το 24ωρο.

Επικοινωνία με την Bosch

Επέκταση εγγύησης

Μετά την αγορά της συσκευής σας, μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσφορά επέκτασης εγγύησης της Bosch. Με την επέκταση εγγύησης, η συσκευή σας Bosch μπορεί να επισκευαστεί δωρεάν ακόμη και μετά τη λήξη της 2ετούς εγγύησης του κατασκευαστή – έως και 3 χρόνια αργότερα.

Μάθετε περισσότερα

Εγγραφείτε στο MyBosch

Εξαντλήστε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει μία συσκευή Bosch με το MyBosch. Η εγγραφή σας στο MyBosch συνεπάγεται μία μεγάλη ποικιλία παροχών, οι οποίες είναι σχεδιασμένες για να κάνουν ακόμη ομορφότερη την εμπειρία σας με τη μάρκα Bosch, όπως αποκλειστικές προσφορές.

Μάθετε περισσότερα

Εγγραφή στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα – γρήγορα κι εύκολα – για να λαμβάνετε το δωρεάν newsletter μας. Θα λαμβάνετε πολύτιμες συμβουλές για τις οικιακές συσκευές σας, νέα για τις προσφορές μας και αποκλειστικές προωθητικές ενέργειες μόνο για τους συνδρομητές του newsletter.

Εγγραφείτε τώρα

Επικοινωνήστε μαζί μας

τηλεφωνικά και με e-mail.

Online προγραμματισμός επίσκεψης τεχνικου

Προγραμματίστε μια επίσκεψη για τον εμπεριστατωμένο έλεγχο και επισκευή της συσκευής σας.

Εγχειρίδια χρήσης

Τα εγχειρίδιά μας σας προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες για την ενεργοποίηση και χρήση της συσκευής σας.

Εγγύηση Bosch

Η Bosch παρατείνει την διετή εγγύηση των οικιακών συσκευών της για 3 επιπλέον χρόνια με μικρή οικονομική επιβάρυνση. Επίσης, παρέχει ειδικές δωρεάν εγγυήσεις στον κινητήρα ή άλλα εξαρτήματα της συσκευής.