Πλυντήρια ρούχων με i-DOS

i-DOS. Τόσο έξυπνο, τα κάνει όλα μόνο του. Ζήσε υπεύθυνα #LikeABosch

Γνώρισε το έξυπνο σύστημα i-DOS και δες πώς μπορείς να έχεις αυτόματα, τέλεια καθαρά ρούχα εξοικονομώντας νερό και ενέργεια. Απόλαυσε μοναδική τεχνολογία καθαριότητας, προστάτευσε το περιβάλλον και ζήσε υπεύθυνα #LikeABosch

Εξοικονομήστε νερό και απορρυπαντικό #LikeABosch.

Πείτε αντίο στο δοσομετρητή. Με τα νέα πλυντήρια ρούχων Bosch, απλά γεμίζετε μια φορά τις δύο μεγάλες θήκες με υγρό απορρυπαντικό και μαλακτικό και στη συνέχεια το έξυπνο σύστημα αυτόματης δοσομέτρησης i-DOS χρησιμοποιεί την ακριβή ποσότητα υγρού απορρυπαντικού, μαλακτικού και νερού που χρειάζεται σε κάθε πλύση. Έτσι, δεν καταναλώνετε ποτέ παραπάνω απορρυπαντικό από αυτό που είναι απαραίτητο για τα ρούχα σας, ενώ παράλληλα αποφεύγετε τους άσκοπους κύκλους ξεβγάλματος, που φθείρουν και τις ίνες των υφασμάτων. Το αποτέλεσμα; Εξοικονομείτε έως και 38% απορρυπαντικό* και έως 10 λίτρα νερού*** σε κάθε κύκλο πλύσης.

Εξοικονομήστε ρεύμα #LikeABosch.

Η νέα ενεργειακή ετικέτα των πλυντηρίων ρούχων σάς παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με τις καταναλώσεις τους, όπως π.χ. ποιο είναι το πιο οικονομικό πρόγραμμα πλύσης της συσκευής και αναλυτικά πόσο ρεύμα και νερό καταναλώνει. Έτσι, σάς βοηθά να επιλέξετε το πιο αποδοτικό ανάμεσα στα διαθέσιμα στην αγορά. Με τα νέα, εξελιγμένα πλυντήρια ρούχων Bosch με ενεργειακές κλάσεις Α ή Β, είναι σίγουρο πως θα έχετε μεγαλύτερη οικονομία σε ρεύμα σε σύγκριση με όσα έχουν χαμηλότερη ενεργειακή κλάση. Και πάντα με τέλεια αποτελέσματα πλύσης των ρούχων σας.

Τα οφέλη του έξυπνου συστήματος i-DOS με μια ματιά:

Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας από τα πλυντήρια i-DOS είναι η καλύτερη σύσταση για εμάς.

"Εξαιρετικό πλυντήριο με μοναδικά χαρακτηριστικά !
Πρόκειται για το καλύτερο πλυντήριο σε αυτό το εύρος τιμής, με πολλά προγράμματα, αυτόματο πλήρως, αλλά και με δυνατότητα επέμβασης στις ρυθμίσεις του κάθε προγράμματος, αθόρυβο, με δυνατότητα δικτύωσης και απομακρυσμένο χειρισμό, πολύ οικονομικό στην κατανάλωση νερού και ρεύματος ! Το συστήνω ανεπιφύλακτα !"

Πέτρος**

Δείτε τις αξιολογήσεις

Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας από τα πλυντήρια i-DOS είναι η καλύτερη σύσταση για εμάς.

"Υπόσχεται ότι λέει
Αγόρασα αυτό το προϊόν είμαι πολύ ευχαριστημένη στην αρχή είχα άλλη μάρκα και τώρα καταλαβαίνω τις μεγάλες διαφορές που έχουνε, από το πλύσιμο μέχρι τον θόρυβο. Πολύ ευχαριστημένη"

Tsif22**

Δείτε τις αξιολογήσεις

Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας από τα πλυντήρια i-DOS είναι η καλύτερη σύσταση για εμάς.

"Είναι πανεύκολο στην χρήση, αθόρυβο και πλένει και περιποιείται τα ρούχα σωστά. Το σύστημα i-dos είναι απίθανο, ξεχνάς πόσο απορρυπαντικό ή μαλακτικό να βάλεις γιατί το υπολογίζει το πλυντήριο για σένα. Το μόνο που ακόμα δεν έχω καταλάβει είναι κατά πόσον το πλυντήριο υπολογίζει το βάρος των ρούχων και αντίστοιχα αν ρυθμίζει την ώρα πλύσης κλπ. Πολύ ευχαριστημένη."

Άσπα**

Δείτε τις αξιολογήσεις

Δεν έχει σημασία ποιο θα επιλέξετε: όλα πετυχαίνουν τέλεια αποτελέσματα, αυτόματα.

HomeProfessional
πλυντήρια με i-DOS
Σειρά | 6
πλυντήρια με i-DOS
i-DOS αυτόματη δοσομέτρηση υγρού απορρυπαντικού και μαλακτικού αυτόματη δοσομέτρηση υγρού απορρυπαντικού και μαλακτικού
Λειτουργία SpeedPerfect Τέλεια πλυμένα ρούχα σε έως και 65% λιγότερο χρόνο Τέλεια πλυμένα ρούχα σε έως και 65% λιγότερο χρόνο
Χωρητικότητα 10 kg 9 kg
Κινητήρας EcoSilence Drive™: κινητήρας inverter, ενεργειακά αποδοτικός και αθόρυβος στη χρήση, με εγγύηση 10 ετών EcoSilence Drive™: κινητήρας inverter, ενεργειακά αποδοτικός και αθόρυβος στη χρήση, με εγγύηση 10 ετών
Πλυντήρια ρούχων HomeProfessional Πλυντήρια ρούχων Serie 6

*Μέση εξοικονόμηση υγρού απορρυπαντικού, συγκρίνοντας μια τεχνολογία ακριβούς δοσομέτρησης με τη χειροκίνητη δοσομέτρηση. International Journal of Consumer Studies 38 (2014), σελ. 265 και επόμενες.

**Αξιολογήσεις χρηστών των πλυντηρίων i-DOS που δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα www.bosch-home.gr το 2018.

*** Ο υπολογισμός βασίζεται σε μεικτό φορτίο που πλένεται στους 40°C και με υπερδοσολογία υγρού απορρυπαντικού 38%, όταν αυτή γίνεται με το χέρι, σε σύγκριση με την αυτόματη δοσολογία σε 10 κιλά ρούχα και με σύστημα πλύσης 4D. Έρευνα WL 1547/19 που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Έρευνας WFK στις 08/2019 κατόπιν ανάθεσης από τη BSH Hausgeräte GmbH.

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή εξουσιοδοτημένους τεχνικούς στην περιοχή σας!

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!