Χρήση cookies

Εάν κάνετε κλικ στο "Αποδοχή", θα μας επιτρέψετε να καταγράψουμε τη συμπεριφορά σας στη χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Αυτό θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τη σελίδα μας και να προσαρμόσουμε τη διαφημιστική πληροφορία για εσάς.

Εάν κάνετε κλικ στο "Απόρριψη", θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα cookies για τη βελτίωση της φιλικότητας προς το χρήστη και τις στατιστικές μετρήσεις.

Ψυγειοκαταψύκτες VitaFresh

Η υγιεινή διατροφή δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη.

Μόνο ό,τι είναι πραγματικά φρέσκο, είναι πραγματικά υγιεινό. Τα νέα μας ψυγεία NoFrost σας βοηθούν να ακολουθείτε υγιεινή διατροφή, καθώς τα συστήματα φρεσκάδας VitaFresh δημιουργούν τις βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης για όλα τα φρέσκα τρόφιμα. Τα τρόφιμά σας διατηρούνται για έως και τριπλάσιο χρόνο, με αποτέλεσμα να απολαμβάνετε εύκολα φρέσκο φαγητό καθημερινά – ακόμα και χωρίς συχνές επισκέψεις στο σούπερ μάρκετ. Έτσι, η υγιεινή ζωή γίνεται πανεύκολη.

Επαρκής χώρος για όλα σας τα τρόφιμα. Και για όλες τις βιταμίνες.

Ποτέ δεν είναι αρκετά τα φρέσκα τρόφιμα στο ψυγείο σας. Είτε χρειάζεστε πολλά υλικά για ένα πάρτι, είτε θέλετε να έχετε απόθεμα φρέσκων τροφίμων – μερικές φορές χρειάζεστε απλώς περισσότερο χώρο. Ό,τι κι αν έχετε στο μυαλό σας, με περισσότερα από 550 λίτρα αποθηκευτικού χώρου, τα νέα μας ψυγεία NoFrost χωράνε όλα τα ψώνια ενός μεγάλου σούπερ μάρκετ – και πολλά υγιεινά τρόφιμα.

10.000 βήματα την ημέρα σας κρατούν σε φόρμα. Το ίδιο μπορούν να κάνουν και λίγα βήματα μέχρι το ψυγείο σας.

Τα ψυγεία μας ακολουθούν πανεύκολα τον υγιεινό τρόπο ζωής σας, καθώς οι χώροι συντήρησης και κατάψυξης προσφέρουν ευέλικτες δυνατότητες αποθήκευσης για όλα τα υγιεινά τρόφιμα. Χάρη στα ξεχωριστά συρτάρια, έχετε πάντα τις ιδανικές συνθήκες, για να διατηρείτε εξαιρετικά φρέσκα τα φρούτα, τα λαχανικά, τα ψάρια ή το κρέας. Επιπλέον, όλα τα συρτάρια και τα ράφια μπορούν να αφαιρεθούν, προσφέροντας απόλυτη ευελιξία, εάν χρειαστεί να αποθηκεύσετε μεγάλες κατσαρόλες ή δοχεία.

Περισσότερος χώρος για περισσότερες βιταμίνες: τα μοντέλα μεγαλύτερου πλάτους.

Είτε προτιμάτε 60 cm, είτε 70 cm, 75 cm ή 86 cm, χάρη στη δυνατότητα επιλογής διαφορετικού πλάτους για τους ψυγειοκαταψύκτες, θα βρείτε σίγουρα το ιδανικό μέγεθος για την κουζίνα σας - και τις ανάγκες της οικογένειάς σας.

Γκάμα

Πρώτη επιλογή – κάθε φορά. Μοντέλα Σειράς 8, Σειράς 6 και Σειράς 4 πλάτους 60 cm.

Όλα τα μοντέλα της σειράς ψυγειοκαταψυκτών με κατάψυξη στο κάτω μέρος έχουν ένα κοινό: είναι ιδανικά, για να διατηρούνται τα τρόφιμα φρέσκα και υγιεινά. Είτε θέλετε ένα ψυγείο με το καλύτερο σύστημα φρεσκάδας, είτε χρειάζεστε περισσότερο χώρο και ευελιξία – σας διαβεβαιώνουμε ότι θα βρείτε το μοντέλο που είναι ιδανικό για εσάς στην γκάμα NoFrost.

Σειρά | 8 Σειρά | 6 Σειρά | 4
Χωρητικότητα 410 – 480 l 384 – 505 l 384 – 505 l
Διαστάσεις Ύψος: 193cm/ 203cm Ύψος: 186cm/ 193cm/ 203cm Ύψος: 186cm/ 193cm/ 203cm
Χώρος κατάψυξης στο κάτω μέρος στο κάτω μέρος στο κάτω μέρος
Οθόνη Μεγάλη οθόνη LCD Μεγάλη οθόνη LCD Οθόνη LED
Φωτισμός Φωτισμός με λυχνία & ταινία LED στο πλάι Φωτισμός με λυχνία & ταινία LED στο πλάι Λυχνία LED στο πάνω μέρος
Σύστημα φρεσκάδας
VitaFresh pro:
- Ακριβείς ρυθμίσεις θερμοκρασίας
  από -1°C έως +3°C
- Συρτάρι λαχανικών/φρούτων:
  3 ρυθμίσεις υγρασίας
- Συρτάρι για ψάρια/κρέας: ένα μεγάλο
  συρτάρι ξηρής ζώνης

VitaFresh plus:
- Βέλτιστες ρυθμίσεις θερμοκρασίας
  γύρω στους 0°C
- Συρτάρι λαχανικών/φρούτων:
  2 ρυθμίσεις υγρασίας
- Συρτάρι για ψάρια/κρέας: δύο, αφαιρούμενα
  συρτάρια με TabletChiller

VitaFresh:
- Βέλτιστες ρυθμίσεις θερμοκρασίας
  γύρω στους 0°C
- Συρτάρι λαχανικών/φρούτων:
  2 ρυθμίσεις υγρασίας
- Συρτάρι για ψάρια/κρέας: δύο, αφαιρούμενα
  συρτάρια με FlexChiller
Ψυγεία NoFrost Σειράς 8 Ψυγεία NoFrost Σειράς 6 Ψυγεία NoFrost Σειράς 4

Καλό για τις βιταμίνες. Ακόμα καλύτερο για την υγεία σας.

Τα ψυγεία Σειράς 8 διαθέτουν το καλύτερο σύστημα φρεσκάδας της Bosch, το VitaFresh pro. Κρατά τα τρόφιμα φρέσκα για τριπλάσιο χρόνο, με θερμοκρασίες από -1°C έως +3°C, διατηρώντας παράλληλα το ιδανικό επίπεδο υγρασίας. Αυτός ο συνδυασμός θερμοκρασίας και υγρασίας σας βοηθά να διατηρείτε όλα τα αρώματα, τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία και τις πολύτιμες βιταμίνες των φρέσκων τροφίμων. Καταναλώνοντας καθημερινά φρέσκα φρούτα και λαχανικά, η υγιεινή διατροφή γίνεται ευκολότερη από ποτέ.

Μάθετε περισσότερα για τα ψυγεία Σειράς 8

Η υγιεινή ζωή ξεκινά από μέσα. Απλώς ανοίξτε την πόρτα.

Οι ψυγειοκαταψύκτες Σειράς 6 προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για να ζείτε υγιεινά. Δεν σας προσφέρουν μόνο άφθονο χώρο για πολλά φρέσκα τρόφιμα, χυμούς ή και μεγάλα σκεύη και δοχεία, αλλά και την απαιτούμενη τεχνολογία, για τη βέλτιστη αποθήκευσή τους. Το σύστημα φρεσκάδας VitaFresh plus εγγυάται βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης ανά πάσα στιγμή και διασφαλίζει ότι τα ψάρια, το κρέας, τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται φρέσκα για διπλάσιο χρόνο. Ο ψυγειοκαταψύκτης Σειράς 6 δεν είναι ιδανικός μόνο για τα τρόφιμά σας. Αλλά και για εσάς.

Μάθετε περισσότερα για τα ψυγεία Σειράς 6

Εκεί όπου τα πάντα διατηρούνται φρέσκα για περισσότερο – από το A έως το Ω.

Τα ψυγεία μας Σειράς 4 με σύστημα φρεσκάδας VitaFresh και τεράστιο αποθηκευτικό χώρο εγγυώνται ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης για φρέσκα τρόφιμα, κατεψυγμένα και χυμούς. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα φρέσκα τρόφιμα θα διατηρηθούν για περισσότερο, για να μπορείτε να απολαμβάνετε ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Μάθετε περισσότερα για τα ψυγεία Σειράς 4

Ό,τι ποσότητες κι αν αγοράζετε, ένα πράγμα θα έχετε πάντα στο ψυγείο σας: άφθονο χώρο.

Τα ψυγεία Σειράς 6 είναι η νέα τάση της μόδας. Σας προσφέρουν 559 λίτρα αποθηκευτικού χώρου και άρα άφθονο χώρο για φρέσκα τρόφιμα, χυμούς ή ακόμα και μεγαλύτερα σκεύη και δοχεία αποθήκευσης τροφίμων. Επιπλέον, το σύστημα φρεσκάδας VitaFresh plus εγγυάται βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης. Διασφαλίζει ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα για πολύ περισσότερο χρόνο. Τώρα, το μόνο που χρειάζεται να αναρωτηθείτε είναι τι θα αγοράσετε, όχι σε τι ποσότητα καθώς θα χωρέσουν όλα πανεύκολα.

Μάθετε περισσότερα για τα ψυγεία Σειράς 6

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!