Ψυγεία Bosch με τεχνολογία VitaFresh

Η διαχείριση των τροφίμων σε πρώτο πλάνο.

Ψάχνετε τρόπους για να διατηρήσετε φρέσκα τα τρόφιμά σας για περισσότερο καιρό; Οι ελεύθεροι NoFrost ψυγειοκαταψύκτες Bosch με τεχνολογία VitaFresh XXL έχουν τη λύση, μειώνοντας παράλληλα και τη σπατάλη φαγητού.

Διατηρήστε τα τρόφιμά σας, ολόφρεσκα.

Ψάχνετε τρόπους για να διατηρήσετε φρέσκα τα τρόφιμά σας για περισσότερο καιρό; Οι ελεύθεροι NoFrost ψυγειοκαταψύκτες Bosch με τεχνολογία VitaFresh XXL έχουν τη λύση, μειώνοντας παράλληλα και τη σπατάλη φαγητού.

Ενσυνείδητη διαχείριση τροφίμων. Οι επιλογές σας κάνουν τη διαφορά.

Το να ζείτε υπεύθυνα σημαίνει να μπορείτε να βρίσκετε τρόπους για να κάνετε τη ζωή σας πιο άνετη, αλλά και φιλική προς το περιβάλλον. Ένας από αυτούς τους τρόπους, είναι η λιγότερη σπατάλη τροφίμων. Σήμερα, πολλοί από εμάς θέλουμε να γνωρίζουμε από πού προέρχεται το φαγητό που τρώμε, πώς έφτασε στο πιάτο μας και τον αντίκτυπο που αυτό έχει στον πλανήτη.

Η σωστή διαχείριση τροφίμων παίζει όλο και πιο σημαντικό ρόλο στις μέρες μας. Ο τρόπος με τον οποίο αποθηκεύετε τα τρόφιμα και οι δυνατότητες συντήρησης που σας προσφέρει το ψυγείο που διαθέτετε, έχει άμεση επίδραση στη φρεσκάδα, στη γεύση και στη διάρκεια ζωής τους. Το 2020 περίπου 931 εκ. τόνοι τροφίμων παγκοσμίως κατέληξαν στα σκουπίδια, εκ των οποίων πάνω από το 60% προήλθε από οικιακή κατανάλωση. Είναι προς όφελός μας να μειώσουμε αυτόν τον αριθμό και μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι μας σε αυτό, ξεκινώντας από μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας, εκεί δηλαδή όπου παρατηρείται και η μεγαλύτερη σπατάλη.

Ενσυνείδητη διαχείριση τροφίμων σημαίνει να ζεις υπεύθυνα και να επιλέγεις συνειδητά και προσεκτικά ό,τι έχει να κάνει με την αποθήκευση των τροφίμων. Έτσι, και η σωστή επιλογή ψυγείου κάνει μεγάλη διαφορά. Οι συσκευές ψύξης Bosch διατηρούν τα τρόφιμά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κρατώντας τα φρέσκα και γεμάτα γεύση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποτέλεσμα; Περισσότερη απόλαυση, λιγότερη σπατάλη.

Ανακαλύψτε τους ψυγειοκαταψύκτες VitaFreshXXL

Σύστημα φρεσκάδας για να διατηρείτε τα λαχανικά σας, φρέσκα, στο ψυγείο.

Αποστολή μας είναι να σας προσφέρουμε καλύτερες λύσεις αποθήκευσης για όλα τα φρέσκα και ευαίσθητα τρόφιμα. Για αυτό ακριβώς τα ψυγεία Bosch διατηρούν τα λαχανικά φρέσκα για περισσότερο χρονικό διάστημα, ενώ ο μεγαλύτερος εσωτερικός χώρος τους, σας δίνει καλύτερη εικόνα για το τι έχετε τοποθετήσει μέσα, και φυσικά περισσότερη ευελιξία κινήσεων και επιλογών.

Εγγυημένη φρεσκάδα, πολύ περισσότερο.

To σύστημα φρεσκάδας VitaFreshXXL σάς επιτρέπει να απολαύσετε περισσότερα, σπαταλώντας λιγότερα. Τα δυο ξεχωριστά VitaFresh συρτάρια με έλεγχο θερμοκρασίας και υγρασίας, δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον αποθήκευσης για όλα τα ευαίσθητα τρόφιμα.

  • Το κρέας και τα ψάρια διατηρούνται φρέσκα για περισσότερο καιρό, καθώς η θερμοκρασία βρίσκεται γύρω στους 0°C.
  • Τα λαχανικά και τα φρούτα παραμένουν τραγανά και γεμάτα βιταμίνες, αφού αποθηκεύονται σε χώρο με ελεγχόμενη υγρασία.

Απλά επιλέξτε τις κατάλληλες ρυθμίσεις στα συρτάρια VitaFresh και απολαύστε ακόμα μεγαλύτερη φρεσκάδα σε όλα. Μειώστε τη σπατάλη τροφίμων με τον πιο εύκολο τρόπο.

Ανακαλύψτε τους ψυγειοκαταψύκτες VitaFreshXXL

Ένα ψυγείο, αμέτρητες δυνατότητες.

Χάρη στον ευέλικτο εσωτερικό χώρο των ψυγείων Bosch, μπορείτε να οργανώνετε όλα τα τρόφιμα καλύτερα και να έχετε πάντα τέλεια εικόνα για το τι έχετε τοποθετήσει μέσα.

  • Τα ρυθμιζόμενα Flex Trays και τα γυάλινα ράφια μπορούν να τοποθετηθούν σε διαφορετικό ύψος και έτσι να προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία.
  • Χάρη στο Flex Shelf, το ράφι που αναδιπλώνεται στη μέση, μπορείτε να αποθηκεύσετε ακόμη και ψηλά αντικείμενα, όπως είναι τα μπουκάλια και οι ψηλές, μεγάλες κατσαρόλες.
  • Επιπλέον, τα Flex Door Trays, τα αξεσουάρ στην πόρτα της συσκευής, μπορούν να τοποθετηθούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ψυγειοκαταψύκτες με ευέλικτο εσωτερικό

NoFrost: Πείτε αντίο στην απόψυξη.

Πλέον δεν θα χρειαστεί να κάνετε ποτέ ξανά απόψυξη. Με την τεχνολογία NoFrost, ο ξηρός κρύος αέρας κατανέμεται ομοιόμορφα στο εσωτερικό του ψυγειοκαταψύκτη σας, αποτρέποντας τη δημιουργία πάγου. Με αυτόν τον τρόπο το πίσω μέρος του παραμένει καθαρό και τα συρτάρια της κατάψυξης ανοιγοκλείνουν εύκολα κάθε στιγμή. Ξεχάστε μια για πάντα την απόψυξη και διατηρήστε καλύτερα τα κατεψυγμένα σας τρόφιμα. Πείτε ναι στην άνεση, πείτε ναι στην ευφυία Bosch.

Δείτε τους ψυγειοκαταψύκτες NoFrost

Ακόμα μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Περισσότερη φρεσκάδα σημαίνει ανάγκη για περισσότερο χώρο. Αυτός είναι και ο λόγος που οι νέοι ψυγειοκαταψύκτες Bosch Multi Door προσφέρουν XXL χωρητικότητα για να μπορείτε να αποθηκεύετε ακόμα και ογκώδη τρόφιμα, όπως για παράδειγμα ένα μεγάλο καρπούζι, ή και ολόκληρα ταψιά. Και με περισσότερο διαθέσιμο χώρο, μπορείτε να τα οργανώνετε όλα καλύτερα μέσα στο ψυγείο, έτσι ώστε να μη μένει τίποτα ξεχασμένο και επομένως να σπαταλάτε λιγότερο φαγητό. Ο μεγαλύτερος εσωτερικός χώρος σάς δίνει καλύτερη εικόνα για το τι έχετε τοποθετήσει μέσα και φυσικά περισσότερη ευελιξία. Χάρη στους νέους ψυγειοκαταψύκτες Bosch Multi Door, η αποθήκευση των τροφίμων σας δεν ήταν πότε άλλοτε τόσο εύκολη.

Δείτε τους ψυγειοκαταψύκτες Multi Door

Μικρά βήματα που κάνουν τη διαφορά.

Η επιλογή ενός υπεύθυνου τρόπου ζωής μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά μας. Όλοι μπορούμε να τον ακολουθήσουμε και να συμβάλουμε ενεργά στη μείωση της σπατάλης των τροφίμων. Ένα βασικό βήμα για να το πετύχουμε είναι να επιλέγουμε συνειδητά λύσεις καλύτερης αποθήκευσης τους. Ένα καλό για το περιβάλλον, πολλά περισσότερα για εμάς: Φρέσκο και υγιεινό φαγητό κάθε μέρα.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!