Καλώς ήρθατε στο MyBosch

ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ BOSCH, ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟ!

Κάνε εγγραφή στο MyBosch, για έκπτωση 30% σε προϊόντα & υπηρεσίες After Sales.

Εγγράψτε τώρα τη συσκευή σας στο MyBosch και απολαύστε αποκλειστικά οφέλη.

Τα πάντα για τη συσκευή σας Bosch κι ακόμη περισσότερα για εσάς: εγγράψτε τις οικιακές συσκευές σας και απολαύστε αποκλειστικά οφέλη. Σας περιμένουν εκπτώσεις, εκπληκτική εξυπηρέτηση, οι πιο πρόσφατες πληροφορίες, συμβουλές και πολλά άλλα.

Εγγραφείτε δωρεάν

Έκπτωση 30% σε προϊόντα φροντίδας και καθαρισμού.

Για ένα χρόνο από την καταχώρηση της συσκευής σας, παρέχουμε έκπτωση 30%* στην αγορά προϊόντων φροντίδας και καθαρισμού, ελεγμένων και πιστοποιημένων στα εργοστάσιά μας Bosch. Έτσι παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των συσκευών σας με μικρό, προνομιακό κόστος.

*Ισχύει για νέες καταχωρήσεις προϊόντων, από τις 29/05/2019.

Εγγραφείτε στο MyBosch

Έκπτωση 30% στην αγορά επέκτασης εγγύησης

Απολαύστε την Επέκταση Εγγύησης Bosch που προσφέρει 36 επιπλέον μήνες στα οφέλη που σας δίνει η εργοστασιακή εγγύηση στην ειδική τιμή των 62 ευρώ* εφάπαξ (περιλαμβάνετα ΦΠΑ 24%) για κάθε συσκευή που καταχωρείτε εντός της περιόδου της εργοστασιακής εγγύησης και για ένα χρόνο από την καταχώρηση.

*Ισχύει για νέες καταχωρήσεις προϊόντων, από τις 29/05/2019.

Εγγραφείτε στο MyBosch

Έκπτωση 30% σε γνήσια αξεσουάρ

Είτε θέλετε να αντικαταστήσετε ένα φίλτρο, είτε αναζητάτε ένα εξειδικευμένο μαγειρικό σκεύος ή εξαρτήματα για την οικιακή συσκευή σας, όπως ένας τηλεσκοπικός μηχανισμός, ένα ταψί ή μια πέτρα ψησίματος, θα βρείτε την ιδανική λύση στην πλούσια γκάμα των αξεσουάρ μας. Τώρα με έκπτωση 30%*.

*Ισχύει για νέες καταχωρήσεις προϊόντων, από τις 29/05/2019.

Εγγραφείτε στο MyBosch

Τα πάντα για την οικιακή σας συσκευή, 24 ώρες το 24ωρο

Στο MyBosch, θα βρείτε τα πάντα για την οικιακή σας συσκευή συγκεντρωμένα, από τις οδηγίες χρήσης της, μέχρι τους τρόπους επικοινωνίας με την Εξυπηρέτηση Πελατών Bosch. Διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο.

Εγγραφείτε στο MyBosch

Εγγυημένα περισσότερα για εσάς

Εγγράψτε απλώς την οικιακή σας συσκευή Bosch και δείτε όλες τις επιλογές εγγύησης και τις συμπληρωματικές υπηρεσίες. Εκδίδουμε πιστοποιητικό που βεβαιώνει την επέκταση εγγύηση για τη συγκεκριμένη συσκευή (αφορά συσκευές για τις οποίες παρέχεται δωρεάν επέκταση εγγύησης). Εναλλακτικά η παροχή εγγύησης μπορεί να πραγματοποιηθεί και με την επίδειξη της θεωρημένης απόδειξης αγοράς στην οποία αναγράφεται ο τύπος και το μοντέλο του προϊόντος.

Μάθετε περισσότερα

Δυνατότητα αξιολόγησης των προϊόντων σας

Μπορείτε να βαθμολογήσετε τις καταχωρημένες οικιακές σας συσκευές Bosch, σε ένα μόλις βήμα και απαντώντας σε απλές ερωτήσεις που αφορούν τη χρήση του προϊόντος. Η γνώμη σας έχει μεγάλη σημασία για μας!

Εγγραφείτε στο MyBosch

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή εξουσιοδοτημένους τεχνικούς στην περιοχή σας!

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!