Φούρνοι Bosch

Το ξεχωριστό συστατικό για τέλειο αποτέλεσμα στην κουζίνα σας.

Για εμάς, οι τέλειες εντοιχιζόμενες συσκευές, πρέπει να προσφέρουν κυρίως ένα πράγμα: να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού ευκολότερες. Με αυτόν τον στόχο, βελτιώσαμε την ποιότητα, τις λειτουργίες και τη σχεδίαση των νέων φούρνων Bosch, ώστε να ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες. Σας προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευκολία χρήσης και με μια μεγάλη γκάμα αναβαθμισμένων τεχνολογιών, σας βοηθούν να τελειοποιήσετε το φαγητό που ετοιμάζετε καθημερινά.

Δείτε την ταινία του προϊόντος
Προς τα κάτω

Το κερασάκι στην τούρτα είναι πλέον ο φούρνος σας.

Είτε θέλετε να μαγειρέψετε κρέας, είτε ψάρι, όπως το αγαπημένο σας εστιατόριο, είτε να ψήσετε το πιο νόστιμο ψωμί, όπως ο φούρνος της γειτονιάς σας, οι λειτουργίες των φούρνων Bosch Serie 4, Serie 6 και Serie 8 αποτελούν το κύριο συστατικό για να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα. Τα αγαπημένα σας πιάτα θα είναι πάντα μαγειρεμένα τέλεια και αναπάντεχα εύκολα. Το μαγείρεμα μόλις έγινε ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Χαρακτηριστικά των φούρνων Serie 6 και Serie 8 από την Bosch.

Τέλεια αποτελέσματα με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Ορισμένες φορές, δεν είναι τα συστατικά ή τα μπαχαρικά που κάνουν τη διαφορά, αλλά μια έξυπνη λειτουργία. Με τους φούρνους μας, έχετε τέλειο αποτέλεσμα απλά με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Χάρη στη μεγάλη γκάμα λειτουργιών των φούρνων Bosch Serie 4, Serie 6 και Serie 8, όπως είναι οι τεχνολογίες PerfectBake, PerfectRoast, meatprobe, ή τα προγράμματα AutoPilot, τα φαγητά σας μαγειρεύονται τέλεια. Όχι μόνο πετυχαίνετε τα πάντα εύκολα, αλλά έχετε και πλήρη έλεγχο, ανά πάσα στιγμή.

Λειτουργίες φούρνων

Σχεδίαση και χαρακτηριστικά των φούρνων Serie 6 και Serie 8 από την Bosch.

Χάδι στα μάτια: η σχεδίαση των φούρνων μας.

Χάρη στην κατασκευαστική ακρίβεια και τη σχολαστική προσοχή στις σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όλοι οι φούρνοι Bosch Serie 4, Serie 6 και Serie 8 ταιριάζουν άψογα στο χώρο τους. Έτσι, όποιες εντοιχιζόμενες συσκευές κι αν θέλετε να συνδυάσετε, με οποιοδήποτε ύψος, η αισθητική αρμονία και η ομοιομορφία στο αποτέλεσμα είναι εγγυημένες. Γιατί τα τέλεια μαγειρεμένα φαγητά σας δεν θα πρέπει να είναι το μόνο πράγμα που κερδίζει τις εντυπώσεις στην κουζίνα σας.

Σχεδίαση φούρνων

Αυτοκαθαριζόμενοι φούρνοι Bosch Serie 6 και 8.

Καθαρισμός; Αναθέστε το στο φούρνο σας.

Με τους φούρνους Bosch Serie 4, Serie 6 και Serie 8 θα μπορέσετε να επιλέξετε ένα φούρνο που σας εξοικονομεί χρόνο και κόπο. Ανάλογα με το μοντέλο, οι φούρνοι Serie 8 έως 4 διαθέτουν αυτόματο σύστημα αυτοκαθαρισμού με πυρόλυση, ή λειτουργία EcoClean Direct που διασπάει τα επίμονα υπολείμματα λίπους και λεκέδες από το μαγείρεμα. Έτσι, έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για κάτι που σας ευχαριστεί, ενώ ο φούρνος σας καθαρίζεται μόνος του.

Αυτοκαθαρισμός

Όλοι οι φούρνοι Bosch Serie 8 έως 4 με μια ματιά

Serie 8 Serie 6 Serie 4
Serie 8
Serie 6
Serie 4
Έλεγχος Δακτύλιος ελέγχου με οθόνη αφής TFT-Touchdisplay Έλεγχος με 2 κουμπιά και με οθόνη LCD λευκών ενδείξεων Έλεγχος με 2 κουμπιά και με οθόνη LCD κόκκινων ενδείξεων
Λειτουργία Added steam - -
Αυτόματα προγράμματα* Assist ή AutoPilot AutoPilot 30-10 -
Ευκολία καθαρισμού* Πυρόλυση ή EcoClean Direct Πυρόλυση ή EcoClean Direct EcoClean Direct
Λειτουργία θέρμανσης με αέρα 4D hotair 3D hotair 3D hotair
Αριθμός λειτουργιών ψησίματος/μαγειρέματος Έως 13 λειτουργίες Έως 10 λειτουργίες Έως 7 λειτουργίες
Τεχνολογίες ψησίματος/μαγειρέματος* PerfectRoast meatprobe & Αισθητήρας PerfectBake - -
*ανάλογα με το μοντέλο κάθε Serie.

Επιτέλους, ένας φούρνος που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Όποιο φούρνο κι αν αναζητάτε, στη Bosch είστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

Φούρνοι Bosch

Ενδιαφέρεστε για ένα νέο φούρνο Bosch Serie 4, Serie 6 ή Serie 8; Βρείτε εδώ τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο.

Το μόνο που χρειάζεται για να βρείτε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο είναι ο ταχυδρομικός σας κώδικας. Ο αντιπρόσωπος θα σας παρουσιάσει την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας και τις λειτουργίες τους, ώστε να βρείτε τον ιδανικό φούρνο Bosch για τις ανάγκες σας.

Φόρτωση χάρτη…
MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή εξουσιοδοτημένους τεχνικούς στην περιοχή σας!