Χρήση cookies

Εάν κάνετε κλικ στο "Αποδοχή", θα μας επιτρέψετε να καταγράψουμε τη συμπεριφορά σας στη χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Αυτό θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τη σελίδα μας και να προσαρμόσουμε τη διαφημιστική πληροφορία για εσάς.

Εάν κάνετε κλικ στο "Απόρριψη", θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα cookies για τη βελτίωση της φιλικότητας προς το χρήστη και τις στατιστικές μετρήσεις.

Καφετιέρες

Για επιτυχημένες δημιουργίες καφέ, χρειάζεστε εμπειρία πολλών ετών. Ή μοναδική τεχνολογία.

Κάθε λεπτομέρεια πρέπει να είναι σωστή για να είναι απόλυτα επιτυχημένος ένας espresso, ένας latte macchiato και άλλα ροφήματα καφέ. Γι' αυτό, χρειάζεστε είτε έναν έμπειρο barista είτε απλώς μια πλήρως αυτόματη καφετιέρα με επαγγελματική τεχνολογία της Bosch. Για ακόμα περισσότερες επιλογές ζεστών ροφημάτων, υπάρχει το σύστημα TASSIMO Multidrink, ενώ οι καφετιέρες φίλτρου με την καινοτόμο τεχνολογία εξασφαλίζουν τέλειο καφέ φίλτρου από το πρώτο μέχρι το τελευταίο φλιτζάνι. Ό,τι κι αν επιλέξετε – θα το απολαύσετε σίγουρα.

Απολαύστε τις δημιουργίες καφέ που συνήθως δημιουργεί μόνο ένας barista.

Χάρη στην επαγγελματική τεχνολογία, οι αυτόματες καφετιέρες Vero της Bosch εξασφαλίζουν κορυφαίο άρωμα και ακαταμάχητη κρέμα σε κάθε φλιτζάνι. Espresso, cappuccino ή latte macchiato: το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε ένα κουμπί.

Πλήρως αυτόματες καφετιέρες

Μια μεγάλη αγάπη αξίζει μια μόνιμη σχέση: η εντοιχιζόμενη και πλήρως αυτόματη καφετιέρα μας.

Για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τον καφέ τους στο μέγιστο. Για όσους θέλουν να συνδυάζεται η εμφάνιση με τη λειτουργικότητα. Για τους τελειομανείς: η αυτόματη καφετιέρα μας προσφέρει πολλές λειτουργίες, για να εγγυάται έντονο άρωμα και εξαιρετική άνεση. Ταυτόχρονα, το design της θα ταιριάξει τέλεια στην κουζίνα σας, καθώς συνδυάζεται ιδανικά με άλλες εντοιχιζόμενες συσκευές, όπως ένας compact φούρνος ή ένα θερμαινόμενο συρτάρι.

Εντοιχιζόμενες και πλήρως αυτόματες καφετιέρες

Ένα αγαπημένο ζεστό ρόφημα σε κάθε φλιτζάνι: καφετιέρες φίλτρου Bosch.

Για να βεβαιωθούμε ότι απολαμβάνετε στο έπακρο κάθε φλιτζάνι καφέ, εξοπλίσαμε τις καφετιέρες φίλτρου με έξυπνη τεχνολογία και πολλές καινοτόμες λειτουργίες. Σε αυτές περιλαμβάνεται το DualHeating, το διπλό σύστημα βρασμού και διατήρησης που δεν φτιάχνει μόνο καταπληκτικό καφέ, αλλά τον διατηρεί και στην ιδανική θερμοκρασία, καλύπτοντας απόλυτα όλες τις επιθυμίες σας σε ό,τι αφορά τον καφέ φίλτρου!

Καφετιέρες φίλτρου

Φρέσκος, πιο φρέσκος, αλεσμένος στο σπίτι – μύλοι καφέ Bosch.

Μόνο όταν οι κόκκοι του καφέ αλέθονται ακριβώς πριν την παρασκευή μπορούν τα συστατικά τους να απελευθερώσουν όλο το άρωμά τους. Οι μύλοι καφέ της Bosch εξασφαλίζουν το καλύτερο άρωμα – και ασύγκριτη, γεμάτη γεύση.

Μύλοι καφέ

Η ετοιμασία του καφέ είναι τέχνη. Ώρα να γνωρίσετε τους καλλιτέχνες μας!

Ένας barista απολαμβάνει την παρασκευή του καφέ. Χρησιμοποιεί την καφετιέρα με απόλυτη σιγουριά και εκτελεί κάθε βήμα της διαδικασίας με απόλυτη ακρίβεια. Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία της, η Bosch κατάφερε να μεταφέρει αυτή την αριστοτεχνική γνώση στις αυτόματες καφετιέρες Vero. Με τη VeroSelection, τη VeroBar AromaPro ή την VeroCafe – το να παρασκευάσετε απολαυστικό καφέ είναι πιο εύκολο από ποτέ – και τα αποτελέσματα είναι τέλεια κάθε φορά.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!