Πλυντήρια πιάτων

Βρείτε το ιδανικό πλυντήριο πιάτων για εσάς.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύντομο οδηγό και βρείτε το πλυντήριο πιάτων Bosch που σας ταιριάζει.

Μετάβαση

Η απόλυτη ευελιξία στο πλύσιμο των πιάτων σας.

Τα πλυντήρια πιάτων Bosch είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν τέλεια στο χώρο σας και να σας προσφέρουν μέγιστη ευελιξία και άνεση στο πλύσιμο των πιάτων σας, πάντα με κορυφαία αποτελέσματα καθαρισμού.

Πλύσιμο πιάτων #LikeABosch

Νέα γενιά πλυντηρίων πιάτων Bosch 45 εκ. με πρωτοποριακή τεχνολογία Home Connect.

Ανακαλύψτε τα

Ελεύθερα πλυντήρια πιάτων Bosch: πολύ όμορφα για να τα κρύψετε σε ένα ντουλάπι.

Τα ελεύθερα πλυντήρια πιάτων μας δείχνουν πανέμορφα όπου κι αν τα τοποθετήσετε. Χάρη στο λιτό σχεδιασμό και τα διαχρονικά τους χρώματα (inox ή λευκό), είναι σίγουρο ότι θα ταιριάξουν στην κουζίνα σας, ανεξάρτητα από το σχεδιασμό της, είτε είναι πιο κλασικός, είτε πιο μοντέρνος. Επιπλέον, καθώς πρόκειται για ελεύθερες οικιακές συσκευές, μπορείτε να τα τοποθετήστε όπου θέλετε μέσα στην κουζίνα ή να τα ενσωματώσετε κάτω από τον πάγκο εργασίας. Η επιλογή είναι δική σας.

Ελεύθερα πλυντήρια πιάτων

Εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων Bosch: η κατάλληλη λύση για κάθε κουζίνα.

Δεν ξέρουμε πώς είναι η κουζίνα σας. Σας διαβεβαιώνουμε, όμως, ότι μέσα από τη μεγάλη γκάμα των εντοιχιζόμενων πλυντηρίων πιάτων μας, θα βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες και στο διαθέσιμο χώρο σας.

Εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων

Επιτραπέζια πλυντήρια πιάτων: για όσους πραγματικά δεν έχουν χώρο για πλυντήριο πιάτων.

Θέλετε πλυντήριο πιάτων, αλλά δεν έχετε καθόλου ελεύθερο χώρο; Μη προβληματίζεστε, σας έχουμε τη λύση: επιτραπέζιο πλυντήριο πιάτων. Απλώς το τοποθετείτε στον πάγκο της κουζίνας σας και ξεγνοιάζετε. Θα γίνει ο αγαπημένος σας μικρός βοηθός στο πλύσιμο των πιάτων.

Επιτραπέζια πλυντήρια πιάτων

Τέλειο, από την κορυφή, μέχρι… τον κάδο!

Κάθε πλυντήριο πιάτων Bosch, ανάλογα με την επιλογή σας, χωράει μέσα του όλα τα κουζινικά και σερβίτσια της καθημερινότητας και των γευμάτων σας, μαζί με όλη την πρωτοποριακή τεχνολογία Bosch. Και για να είμαστε σίγουροι ότι θα λάβετε ό,τι καλύτερο έχουμε σχεδιάσει για εσάς και τις ανάγκες σας, κάθε οικιακή συσκευή μας περνάει από τους πιο απαιτητικούς ελέγχους, προτού έρθει στο σπίτι σας. Συγκεκριμένα, κάθε συσκευή, πριν φτάσει σε εσάς, υποβάλλεται σε δοκιμή πλύσης, ώστε να βεβαιωθούμε ότι όλα λειτουργούν τέλεια. Απόδειξη για αυτό αποτελεί ότι κατά την παραλαβή της θα διαπιστώσετε την ύπαρξη νερού ή υγρασίας στον κάδο. Έτσι, είστε σίγουροι ότι έχει περάσει με επιτυχία όλα τα τεστ, ακόμη και τα πιο δύσκολα, και είναι έτοιμη να σταθεί δίπλα σας και να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο για πολλά χρόνια.

Πλυντήρια πιάτων: Εγγύηση 10 ετών κατά της σκουριάς

Αποδοτικά και ανθεκτικά, τα πλυντήρια πιάτων μας συνδυάζουν τα άριστα αποτελέσματα καθαριότητας μαζί με την υγιεινή και την αξεπέραστη ποιότητα και αξιοπιστία όλων των προϊόντων Bosch.

Εγγύηση AquaStop: Σε πλυντήρια πιάτων και πλυντήρια ρούχων.

Bosch εγγύηση σε περίπτωση ζημιών της οικοσκευής, εξαιτίας διαρροής νερού, για όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή εξουσιοδοτημένους τεχνικούς στην περιοχή σας!