Χρήση cookies

Εάν κάνετε κλικ στο "Αποδοχή", θα μας επιτρέψετε να καταγράψουμε τη συμπεριφορά σας στη χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Αυτό θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τη σελίδα μας και να προσαρμόσουμε τη διαφημιστική πληροφορία για εσάς.

Εάν κάνετε κλικ στο "Απόρριψη", θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα cookies για τη βελτίωση της φιλικότητας προς το χρήστη και τις στατιστικές μετρήσεις.

Πλυντήρια & Στεγνωτήρια

Για το πλύσιμό σας, μόνο το καλύτερο αρκεί για εμάς.

Η διαρκής βελτίωση αποτελεί την κινητήρια δύναμή μας. Όταν εξελίσσουμε ένα πλυντήριο, ένα στεγνωτήριο ή ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο, θέλουμε περισσότερα από ένα καλό πλύσιμο και στέγνωμα. Στόχος: ελάχιστη δυνατή κατανάλωση ισχύος και νερού, εξαιρετική αξιοπιστία, μέγιστη διευκόλυνση.

Τέλεια αποτελέσματα πλυσίματος με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το θέμα είστε εσείς και τα ρούχα σας. Με το VarioPerfect, μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία πλυσίματος έως και κατά 65%. Εάν πάλι προτιμάτε να πλύνετε οικονομικά, μπορείτε να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας έως και κατά 50%. Και όλα αυτά, πατώντας απλώς ένα κουμπί. Το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο: πεντακάθαρα ρούχα.

Όλα τα πλυντήρια ρούχων

Με τα στεγνωτήρια της Bosch, μπορείτε να αποχαιρετίσετε το άπλωμα των ρούχων.

Αν μάλιστα απλώνετε σε εσωτερικό χώρο, πρέπει να τον αερίζετε, καθώς τα ρούχα που στεγνώνουν στην απλώστρα εκλύουν έως και 4 λίτρα νερού στην ατμόσφαιρα. Κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει μούχλα. Η μόνη λύση είναι να αερίζετε και να θερμαίνετε ξανά το δωμάτιο. Αυτό είναι πρόβλημα, ειδικά το χειμώνα καθώς, για να ξαναζεσταθούν τα δωμάτια, χρειάζεται πολλή ενέργεια. Ενέργεια που εξοικονομείτε με ένα στεγνωτήριο Bosch - αποφεύγοντας τον κίνδυνο μούχλας.

Όλα τα στεγνωτήρια ρούχων

Πλυντήρια-στεγνωτήρια: η λύση δύο σε ένα με πλάτος περίπου 60cm.

Στην Bosch, οι ενσωματωμένες λύσεις αποτελούν πάντα μια έξυπνη επιλογή, ποτέ συμβιβασμό: τα πλυντήρια-στεγνωτήριά μας δεν προσφέρουν μόνο πεντακάθαρα ρούχα, αλλά στεγνώνουν επίσης τέλεια και γρήγορα. Όλα με μία συσκευή. Αυτό τα καθιστά την ιδανική επιλογή για όσους εκτιμούν την υψηλή αποτελεσματικότητα και απόδοση, αλλά έχουν έλλειψη χώρου.

Πλυντήρια-στεγνωτήρια

Πλέον, το δυσκολότερο θα είναι να λερώνετε τα ρούχα σας.

Για να μπορεί ένα πλυντήριο, ένα στεγνωτήριο ή ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο να φέρει το σήμα μας, πρέπει να περάσει τις πιο αυστηρές δοκιμές. Επιπλέον, πρέπει να πλύνουν και να στεγνώσουν 16.000 κιλά ρούχων - και μάλιστα άψογα. Γιατί μόνο όταν τα προϊόντα πληρούν απόλυτα τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και απόδοσης είναι έτοιμα για την κρισιμότερη δοκιμή: τη χρήση τους στο σπίτι σας.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!