Πλυντήρια και Στεγνωτήρια

Βρείτε το ιδανικό πλυντήριο για εσάς.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύντομο οδηγό και βρείτε το πλυντήριο ρούχων Bosch που σας ταιριάζει.

Μετάβαση

Εμπιστευθείτε το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων σας στον ειδικό.

Η διαρκής βελτίωση των προϊόντων μας αποτελεί την κινητήρια δύναμή μας. Όταν εξελίσσουμε ένα πλυντήριο ρούχων, ένα στεγνωτήριο ή ένα πλυντηριοστεγνωτήριο, θέλουμε να σας προσφέρουμε περισσότερα από ένα καλό πλύσιμο και στέγνωμα. Στόχοι μας είναι η ελάχιστη δυνατή κατανάλωση ρεύματος και νερού, τα τέλεια αποτελέσματα καθαριότητας και η απόλυτη υγιεινή, η εξαιρετική αξιοπιστία και αντοχή, η μέγιστη ευκολία στη χρήση.

Σώσε νερό. Ζήσε υπεύθυνα #LikeABosch

Πλυντήρια ρούχων i-DOS. Ο πιο ευφυής και αυτόματος τρόπος για απόλυτη καθαριότητα και οικονομία.
Ανακάλυψε το έξυπνο σύστημα Bosch i-DOS και μείωσε τη σπατάλη νερού και ενέργειας, προστατεύοντας παράλληλα και το περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα

Τέλεια αποτελέσματα πλυσίματος με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι το σωστό, υγιεινό και σε βάθος πλύσιμο των ρούχων σας. Έτσι, τα πλυντήρια Bosch έχουν πολλά προγράμματα και επιλογές που φροντίζουν κάθε ρούχο ξεχωριστά, ανάλογα π.χ. με τον τύπο του υφάσματος. Επιπλέον, διαθέτουν ειδικές ρυθμίσεις και τεχνολογίες που κάνουν την όλη διαδικασία ακόμα πιο εύκολη για εσάς. Με το SpeedPerfect για παράδειγμα, μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία πλυσίματος έως και κατά 65%. Εάν πάλι προτιμάτε να πλύνετε ακόμα πιο οικονομικά, μπορείτε να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας έως και κατά 50%, με το EcoPerfect. Και όλα αυτά, πατώντας απλώς ένα κουμπί. Το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το ίδιο, τέλεια καθαρά και φροντισμένα ρούχα.

Πλυντήρια ρούχων

Με τα στεγνωτήρια Bosch, μπορείτε να αποχαιρετίσετε το άπλωμα των ρούχων.

Το στέγνωμα των ρούχων μέσα στο σπίτι σε απλώστρες ή πάνω στο καλοριφέρ το χειμώνα, απαιτεί πολύ χρόνο. Επιπλέον, καθώς αφήνετε τα ρούχα να στεγνώσουν με αυτόν τον τρόπο, πάνω από 4 λίτρα νερού εξατμίζονται στο εσωτερικό του σπιτιού σας και γεμίζουν υγρασία οι τοίχοι σας, που μπορεί να δημιουργήσει μούχλα. Συνεπώς, θα πρέπει να ανοίξετε τα παράθυρα, για να φύγει η υπερβολική υγρασία. Όπως φαντάζεστε αυτό είναι πρόβλημα, ειδικά το χειμώνα καθώς έτσι θα φύγει όλη η θέρμανση από το δωμάτιο και θα πρέπει να το ζεστάνετε και πάλι από την αρχή. Άρα θα επιβαρυνθείτε και με περισσότερη κατανάλωση ενέργειας. Όλα αυτά θα μπορούσατε να τα αποφύγετε με ένα στεγνωτήριο Bosch.

Στεγνωτήρια ρούχων

Πλυντηριοστεγνωτήρια: η έξυπνη λύση για μικρούς χώρους.

Θέλετε πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο, αλλά δεν έχετε τον απαιτούμενο χώρο για δύο συσκευές; Μην ανησυχείτε γιατί η Bosch σας δίνει τη λύση με τα πλυντηριοστεγνωτήριά της. Συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα των δύο ξεχωριστών συσκευών σε μία και πλένουν σε βάθος τα ρούχα σας, ενώ στη συνέχεια τα στεγνώνουν τέλεια. Όλα με μία συσκευή. Έτσι, δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε επιλέγοντας μία από τις δύο συσκευές για το χώρο σας, δηλαδή ή πλυντήριο ρούχων ή στεγνωτήριο. Τώρα έχετε και τα δύο σε μία. Τόσο απλά.Τόσο Bosch.

Πλυντηριοστεγνωτήρια

Τέλειο, από την κορυφή, μέχρι… τον κάδο!

Κάθε πλυντήριο ρούχων και πλυντηριοστεγνωτήριο Bosch, χωράει μέσα του όλα τα ρούχα της καθημερινότητας και όλων των δραστηριοτήτων σας, μαζί με όλη την εξελιγμένη τεχνολογία Bosch. Και για να είμαστε σίγουροι ότι θα λάβετε ό,τι καλύτερο έχουμε σχεδιάσει για εσάς και τις ανάγκες σας, κάθε οικιακή συσκευή μας περνάει από τους πιο αυστηρούς ελέγχους, προτού έρθει στο σπίτι σας. Συγκεκριμένα, κάθε συσκευή, πριν φτάσει σε εσάς, υποβάλλεται σε δοκιμή πλύσης, ώστε να βεβαιωθούμε ότι όλα λειτουργούν τέλεια. Απόδειξη για αυτό αποτελεί ότι κατά την παραλαβή της θα διαπιστώσετε την ύπαρξη νερού ή υγρασίας στον κάδο. Έτσι, είστε σίγουροι ότι έχει περάσει με επιτυχία όλα τα τεστ, ακόμη και τα πιο δύσκολα, και είναι έτοιμη να σταθεί δίπλα σας και να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο για πολλά χρόνια.

Tο δυσκολότερο πια θα είναι να λερώνετε τα ρούχα σας.

Όπως όλα τα προϊόντα μας, έτσι και οι συσκευές πλύσης και στεγνώμαος Bosch πρέπει να περάσουν τις πιο αυστηρές δοκιμές, πριν φτάσουν στον τελικό καταναλωτή, δηλαδή σε εσάς. Επιπλέον, πρέπει να πλύνουν και να στεγνώσουν 16.000 κιλά ρούχων και μάλιστα άψογα, πριν καν προκριθούν. Γιατί μόνο όταν τα προϊόντα μας πληρούν όλα τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας και απόδοσης είναι έτοιμα για την κρισιμότερη δοκιμή, δηλαδή τη χρήση τους στο σπίτι σας.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή εξουσιοδοτημένους τεχνικούς στην περιοχή σας!