Στεγνωτήρια

Βρείτε το ιδανικό στεγνωτήριο για εσάς.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύντομο οδηγό και βρείτε το στεγνωτήριο Bosch που σας ταιριάζει.

Μετάβαση

Ποιος καθαρίζει το συμπυκνωτή στο σπίτι σας; Το στεγνωτήριο, φυσικά.

Τα στεγνωτήριά μας είναι και παραμένουν πάντα ανάμεσα στα πλέον αποδοτικά παγκοσμίως. Ο πατενταρισμένος Αυτοκαθαριζόμενος Συμπυκνωτής χρησιμοποιεί έξυπνα τους υδρατμούς, για να καθαρίζεται αυτόματα έως και 4 φορές ανά κύκλο στεγνώματος. Έτσι, εξασφαλίζεται μέγιστη αποδοτικότητα για όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής - χωρίς να χρειαστεί ποτέ να ασχοληθείτε ξανά με το συμπυκνωτή.

Στεγνωτήρια με αντλία θερμότητας Bosch: για σημαντικά πιο οικονομικό στέγνωμα.

Σε αντίθεση με τα συμβατικά στεγνωτήρια, τα στεγνωτήρια με αντλία θερμότητας δεν χρησιμοποιούν θερμαντικές ράβδους που καταναλώνουν πολύ ενέργεια για να θερμαίνουν τον αέρα του στεγνωτηρίου. Αντίθετα, χρησιμοποιούν μια αντλία θερμότητας, που χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία της, στεγνώνει τα ρούχα σε σχετικά χαμηλή θερμοκρασία. Αυτό το καινοτόμο χαρακτηριστικό μειώνει σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας στο σπίτι σας.

Στεγνωτήρια με αντλία θερμότητας

Στεγνωτήρια χωρίς αντλία θερμότητας.

Τα στεγνωτήριά μας δεν είναι μόνο οικονομικά στην κατανάλωση ρεύματος, αλλά και εύκολα στην εγκατάσταση. Έτσι, δεν χρειάζονται τον κλασικό σωλήνα για να εξάγουν τον αέρα στην ατμόσφαιρα, καθώς η υγρασία, που παράγεται κατά τη διάρκεια του κύκλου στεγνώματος των βρεγμένων ρούχων, συλλέγεται απλά σε ένα δοχείο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να συνδέσετε το στεγνωτήριο σε μια πρίζα και να το ενεργοποιήσετε.

Στεγνωτήρια χωρίς αντλία θερμότητας

Τα στεγνωτήρια Bosch διασφαλίζουν ότι τα ρούχα σας θα αντέξουν περισσότερο από τις τάσεις της μόδας.

Ένα χοντρό μακρύ μπουφάν απαιτεί διαφορετικές συνθήκες στεγνώματος απ' ό,τι ένα παντελόνι τζιν. Λιγότερη θερμοκρασία, περισσότερη διάρκεια στεγνώματος κ. α. Χάρη σε μια σειρά έξυπνων προγραμμάτων και στο ειδικό τύμπανο που προστατεύει τα υφάσματα, τα στεγνωτήριά μας προσφέρουν πάντα την καλύτερη φροντίδα σε καθένα από τα ρούχα σας ξεχωριστά, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες του.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή εξουσιοδοτημένους τεχνικούς στην περιοχή σας!