Ηλεκτρικές εστίες

Προγραμματισμένη μαγειρική επιτυχία. Οι νέες ηλεκτρικές εστίες από την Bosch.

Εξασφαλισμένη μαγειρική επιτυχία. Οι νέες ηλεκτρικές εστίες Bosch.

Απολαύστε μοναδική ευκολία χάρη στην έξυπνη ρύθμιση της θερμοκρασίας από τους αισθητήρες μαγειρέματος και τηγανίσματος, χάρση στο εύχρηστο χειριστήριο και χάρη στις ευέλικτες επαγωγικές ζώνες μαγειρέματος, που διαθέτουν οι προηγμένες εστίες Bosch. Τελειοποιήστε ακόμη και τα πιο πολύπλοκα και απαιτητικά πιάτα, με λίγη προσπάθεια και καλή διάθεση.

Το παραβράσιμο ανήκει στο παρελθόν.

Η σωστή θερμοκρασία είναι καθοριστική για την επίτευξη τέλειων αποτελεσμάτων στο μαγείρεμα. Λίγοι βαθμοί παραπάνω και το ριζότο καίγεται, το γάλα παραβράζει και τα λουκάνικα ανοίγουν μέσα στην κατσαρόλα. Αλλά αν μαγειρεύετε με τον αισθητήρα PerfectCook, αυτός παρακολουθεί τη θερμοκρασία της κατσαρόλας κατά το μαγείρεμα και τη ρυθμίζει αυτόματα, βάζοντας τέλος στο υπερβολικό μαγείρεμα, το κάψιμο και το παραβράσιμο.

Δείτε το βίντεο για τον αισθητήρα PerfectCook

Γρήγορος και εύκολος στη χρήση.

Ο επίπεδος αυτός, μαγνητικός δακτύλιος, που παρεμπιπτόντως μπορεί να πλυθεί και σε πλυντήριο πιάτων, προσαρμόζεται εύκολα στο εξωτερικό μέρος μιας επαγωγικής κατσαρόλας. Από εκεί μεταφέρει τις απαιτούμενες πληροφορίες στην εστία. Το μόνο που εσείς πρέπει να κάνετε για να ενεργοποιήσετε το PerfectCook είναι να πατήσετε το κουμπί στον αισθητήρα και να επιβεβαιώσετε τη θερμοκρασία στην εστία. Στη συνέχεια, και μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία που έχετε ορίσει μεταδίδεται ένα σήμα, και όλα ξεκινούν.

Εύκολος έλεγχος θερμοκρασίας.

Το σωστό μαγείρεμα ενός γεύματος σε μια κατσαρόλα εξαρτάται από τη θερμοκρασία της. Με το PerfectCook, μαγειρεύετε πάντα με τη σωστή θερμότητα. Απλώς επιλέγετε μία φορά την επιθυμητή βαθμίδα θερμοκρασίας. Κατά το μαγείρεμα, ο αισθητήρας παρακολουθεί τη θερμοκρασία και τη ρυθμίζει αυτόματα. Έτσι, εσείς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι. Μάλιστα, ο αισθητήρας αποτρέπει το παραβράσιμο και το υπερβολικό μαγείρεμα, σε όλες τις ζώνες μαγειρέματος και σε έως τρεις κατσαρόλες με ταυτόχρονη χρήση.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φτιάξετε την τέλεια μπριζόλα. Ρίξτε μια γρήγορη ματιά.

Υπάρχει πιο νόστιμο γεύμα από μια άψογα τηγανισμένη μπριζόλα; Ωστόσο, δεν χρειάζεστε απλώς ένα φρέσκο κομμάτι κρέας από έναν καλό κρεοπώλη. Η ιδανική θερμοκρασία για το τηγάνισμα είναι εξίσου καθοριστική. Ανεξαρτήτως το πώς προτιμάτε την μπριζόλα σας ψημένη, ο αισθητήρας PerfectFry ελέγχει τη θερμοκρασία του τηγανιού κατά το μαγείρεμα και τη ρυθμίζει με ακρίβεια, ανάλογα με την επιθυμία σας. Έτσι, απολαμβάνετε κάθε φορά την τέλεια μπριζόλα.

Δείτε το βίντεο για τον αισθητήρα PerfectFry

Διαβάστε πώς λειτουργεί το PerfectFry.

Απλώς ενεργοποιήσετε τον αισθητήρα PerfectFry από το χειριστήριο της εστίας. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη βέλτιστη βαθμίδα θερμοκρασίας. Το τηγάνι θερμαίνεται στην επιθυμητή βαθμίδα και η θερμοκρασία ρυθμίζεται αυτόματα. Η εστία μεταδίδει οπτικές και ηχητικές ειδοποιήσεις, όταν επιτυγχάνεται η επιθυμητή θερμοκρασία: η μπριζόλα τηγανίζεται πλέον τέλεια.

Ρύθμιση θερμοκρασίας με τον αισθητήρα PerfectFry.

Το τέλειο τηγάνισμα μιας μπριζόλας ξεκινά με τη σωστή θερμοκρασία του λαδιού και αυτό ποικίλει. Υπάρχουν βλέπετε διαφορετικές ποιότητες και είδη λαδιού με διαφορετικά σημεία καπνού, όπως ονομάζεται το σημείο που το εκάστοτε λάδι καίγεται. Χωρίς λοιπόν τη σωστή διαχείριση της θερμοκρασίας, το λάδι είναι ένα πολύ εύφλεκτο υλικό. Για παράδειγμα, το σημείο καπνού του ηλιέλαιου είναι 210–225°C, ενώ του ελαιόλαδου μόλις 130–180°C. Ο αισθητήρας PerfectFry, σας δείχνει πότε έχει επιτευχθεί η ιδανική θερμοκρασία, για να προσθέσετε τότε το λάδι στο τηγάνι σας.

Επισκόπηση χειρισμού εστιών.

Σχεδίαση φιλική προς το χρήστη.

Ελκυστική εμφάνιση και χειρισμός απλά με ένα άγγιγμα. Με συνολικό μήκος 30 εκ., η οθόνη DirectSelect Premium, σας προσφέρει απόλυτα λειτουργική άνεση κατά το μαγείρεμα. Απλοποιεί σημαντικά την επιλογή του βαθμού της θερμοκρασίας μαγειρέματος, και μαζί των πρόσθετων λειτουργιών της συσκευής, καθώς εμφανίζει μόνο εκείνες που πραγματικά χρειάζεστε. Ακόμα και όταν η εστία είναι απενεργοποιημένη, η οθόνη έχει μια εντυπωσιακή εμφάνιση υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Απεριόριστη ευελιξία: περισσότερος χώρος για τις κατσαρόλες και τα τηγάνια σας.

Περισσότερος χώρος στην ηλεκτρική εστία σημαίνει μεγαλύτερη ευελιξία κατά το μαγείρεμα. Με τη ζώνη Bosch FlexInduction μπορείτε να ρυθμίσετε την επαγωγική σας εστία να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες σας κατά το μαγείρεμα, απλά με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Για παράδειγμα, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη γάστρα, μπορείτε να συνδυάσετε δύο ζώνες μαγειρέματος, για να δημιουργήσετε μια μεγάλη, ενιαία ζώνη. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες, χάρη στην δυναμικά επεκτεινόμενη ζώνη FlexInduction.

Τέλεια μαγειρική με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ο ιδανικός φίλος για τις ηλεκτρικές βάσεις εστιών είναι οι φούρνοι Serie 8, που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής, διαχρονική σχεδίαση, εκπληκτική ευκολία χρήσης και τελικά σας προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και ευχαρίστηση στο μαγείρεμά σας. Συσκευές Bosch Serie 8: ο εύκολος τρόπος για τέλεια αποτελέσματα, κάθε φορά.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!