Ηλεκτρικές σκούπες

Ηλεκτρικές σκούπες Bosch: διατηρούν το σπίτι σας απόλυτα καθαρό

Ηλεκτρικές σκούπες Bosch: διατηρούν το σπίτι σας απόλυτα καθαρό.

Ήπιες με τα ξύλινα δάπεδα, σκληρές με τις τρίχες των ζώων, εύχρηστες και υποδειγματικές στην κατανάλωση ρεύματος. Οι ηλεκτρικές σκούπες μας προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες του νοικοκυριού σας και προσφέρουν μια κατάλληλη λύση για κάθε πρόκληση.

Βρείτε την ιδανική ηλεκτρική σκούπα για εσάς.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύντομο οδηγό και βρείτε την ηλεκτρική σκούπα Bosch που σας ταιριάζει.

Μετάβαση

Ασύρματη ηλεκτρική σκούπα της Bosch: το μέλλον της καθαριότητας είναι ασύρματο.

Καθαρίστε κάθε σκαλοπάτι, φτάστε στο βάθος κάτω από τον καναπέ, καθαρίστε το αυτοκίνητο στο γκαράζ. Ευέλικτες, ελαφριές και πολυτάλαντες, οι ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες της Bosch δεν σταματούν μπροστά σε τίποτα, απομακρύνοντας αποτελεσματικά τη σκόνη και τη βρωμιά από όλο το σπίτι σας. Χωρίς να είναι συνδεδεμένες σε πρίζα.

Εξερευνήστε όλες τις ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες

Ηλεκτρικές σκούπες Bosch χωρίς σακούλα: ισχυρές και, ταυτόχρονα, απίστευτα αθόρυβες.  Χωρίς επιπλέον έξοδα

Οι ηλεκτρικές σκούπες Bosch χωρίς σακούλα.

Με τις ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα, αποκτάτε έναν αποτελεσματικό βοηθό στο νοικοκυριό σας χωρίς το επιπλέον κόστος της σακούλας. Στην Bosch θα βρείτε διάφορες ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα, από σκούπες υψηλής απόδοσης για κάθε χρήση, μέχρι εξειδικευμένες σκούπες για ακόμα μεγαλύτερη ισχύ, αψεγάδιαστη καθαριότητα ή αποτελεσματική αναρρόφηση των τριχών των ζώων.

Εξερευνήστε τις ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα

Ηλεκτρικές σκούπες Bosch με σακούλα: εξαιρετική απόδοση, υγιεινή και καθαριότητα

Οι ηλεκτρικές σκούπες Bosch με σακούλα.

Αν θέλετε να συνδυάσετε την υψηλή αναρροφητική ισχύ σε όλα τα δάπεδα με την πρόσθετη υγιεινή μιας σακούλας, η λύση είναι μια ηλεκτρική σκούπα Bosch με σακούλα. Βρείτε την ιδανική ηλεκτρική σκούπα για εσάς: ασφαλείς για αλλεργίες, εξαιρετικά αθόρυβες, σκληρές με τις τρίχες των ζώων, εξαιρετικά ισχυρές ή συμπαγείς και ευέλικτες – οι ηλεκτρικές σκούπες Bosch με σακούλα ανταποκρίνονται σε κάθε πρόκληση.

Εξερευνήστε τις ηλεκτρικές σκούπες με σακούλα

Roxxter

Επανάσταση στο καθιστικό σας: ρομποτική σκούπα Roxxter της Bosch.

Γνωρίστε τη ρομποτική σκούπα Roxxter, την επαναστατική ηλεκτρική σκούπα της Bosch που αλλάζει τον τρόπο καθαριότητας του σπιτιού σας. Εξοπλισμένη με μια σειρά καινοτομιών, όπως η λειτουργία Smart CornerClean και η βούρτσα HighPower Brush, δεν αφήνει τίποτα πίσω της παρά μόνο ένα πεντακάθαρο σπίτι – σε κάθε επιφάνεια και σε κάθε γωνία.

Χάρη στις έξυπνες λειτουργίες της, η Roxxter θα ταιριάξει απόλυτα στη ζωή σας. Χειριστείτε την με φωνητικές εντολές, χρησιμοποιώντας την Alexa της Amazon, ή παρακολουθήστε τον καθαρισμό μέσω της ενσωματωμένης κάμερας HD. Διατηρήστε τον έλεγχο με το Room Select που σας επιτρέπει να επιλέγετε τα δωμάτια που θέλετε να καθαριστούν, ενώ το Systematic Navigation χαρτογραφεί το σπίτι σας για ακόμα πιο αποδοτικό καθαρισμό.

Ρομποτική σκούπα Roxxter

Επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές σκούπες Bosch: ελαφριές και εύχρηστες για καθαρισμό στη στιγμή

Σκουπάκια χειρός Bosch: ελαφριά και εύχρηστα για καθαρισμό στη στιγμή.

Τα σκουπάκια χειρός Bosch είναι ιδανικά, για να καθαρίζετε μικρές περιοχές, ταπετσαρίες ή καθίσματα και μικρές εσοχές, για παράδειγμα, στο αυτοκίνητο.

Όλα τα σκουπάκια χειρός

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!