Χρήση cookies

Εάν κάνετε κλικ στο "Αποδοχή", θα μας επιτρέψετε να καταγράψουμε τη συμπεριφορά σας στη χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Αυτό θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τη σελίδα μας και να προσαρμόσουμε τη διαφημιστική πληροφορία για εσάς.

Εάν κάνετε κλικ στο "Απόρριψη", θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα cookies για τη βελτίωση της φιλικότητας προς το χρήστη και τις στατιστικές μετρήσεις.

Ηλεκτρικές σκούπες

Unlimited - Η ασύρματη σκούπα πολλαπλών χρήσεων και αποστολών

Αν θέλετε να διατηρείτε το σπίτι σας μόνιμα καθαρό, χρειαζόσαστε μια συσκευή σε… ετοιμότητα.

Μάθετε περισσότερα

Η σκόνη επιστρέφει. Οι προδιαγραφές υψηλής ποιότητας της Bosch είναι πάντα εκεί.

Η Bosch προσφέρει την κατάλληλη λύση για κάθε πρόκληση φροντίδας του πατώματος – με σταθερά υψηλή ποιότητα. Οι ηλεκτρικές σκούπες μας προσαρμόζονται στις ανάγκες του νοικοκυριού σας: είναι ήπιες με τα ευαίσθητα ξύλινα πατώματα, σκληρές με τις τρίχες των ζώων, εύχρηστες και υποδειγματικές στην κατανάλωση ρεύματος. Και το καλύτερο είναι ότι επιλέγετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο.

Ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα: ισχυρές και απίστευτα ελαφριές. Χωρίς πρόσθετα έξοδα.

Οι ηλεκτρικές σκούπες SensorBagless™: η Runn’n είναι αποτελεσματική όταν χρειάζεται υψηλή απόδοση σε μικρούς χώρους. Η Zoo’o ProAnimal είναι ιδιαίτερα σχολαστική όταν αφήνουν ίχνη τα κατοικίδια. Η Roxx’x είναι ο ισχυρός πολυτάλαντος βοηθός και η Relaxx’x χωρίς σακούλα είναι σχεδόν αθόρυβη.

Όλες οι ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα

Ηλεκτρικές σκούπες με σακούλα: εξαιρετική απόδοση και ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

Για οποιαδήποτε πρόκληση μπορεί να επιφυλάσσει το σπίτι σας για μια ηλεκτρική σκούπα: Απίστευτα ισχυρή ή συμπαγής και ευκίνητη ή άκρως ευέλικτη με πολύ μεγάλη αυτονομία – χάρη στη μεγάλη ποικιλία σε ηλεκτρικές σκούπες με σακούλα, η Bosch έχει τη συσκευή που σας ταιριάζει. Επιπλέον, οι γνήσιες σακούλες για ηλεκτρικές σκούπες Bosch εξασφαλίζουν μεγαλύτερη απόδοση, καθαριότητα που διαρκεί περισσότερο και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της συσκευής σας.

Όλες οι ηλεκτρικές σκούπες με σακούλα

Unlimited - Η ασύρματη σκούπα πολλαπλών χρήσεων και αποστολών

Αν θέλετε να διατηρείτε το σπίτι σας μόνιμα καθαρό, χρειαζόσαστε μια συσκευή σε… ετοιμότητα. Η Unlimited παρέχει τη δυνατότητα απεριόριστης διάρκειας χρήσης, χάρη στις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και τον φορτιστή ταχείας φόρτισης. Η μια μπαταρία μπορεί να φορτίζει όσο χρησιμοποιείτε την άλλη μπαταρία, έτσι ώστε η συσκευή να είναι πάντα έτοιμη για σας.

Ασύρματες σκούπες Unlimited

Επωφεληθείτε από την εγγύηση 10 χρόνων στον κινητήρα σε όλες τις ηλεκτρικές σκούπες Bosch με σακούλα και κάδο.

Εμείς στη Bosch σχεδιάζουμε κινητήρες που ξεχωρίζουν. Το γεγονός ότι δημιουργούμε και παράγουμε τους κινητήρες των ηλεκτρικών σκουπών μας στη Γερμανία, εδώ και 65 χρόνια, μας προσφέρει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο γνώσης και ακρίβειας στη μηχανική. Μέριμνά μας είναι να κατασκευάζουμε ηλεκτρικές σκούπες που παρέχουν κορυφαία αποτελέσματα καθαρισμού για πολλά χρόνια και με υψηλή αντοχή. Χάρη στην 10ετή εγγύηση που παρέχουμε στον κινητήρα τους, σας εγγυόμαστε υψηλή απόδοση καθαρισμού. Επωφεληθείτε της κορυφαίας και διαρκούς απόδοση κάθε μέρα, κάθε χρόνο, αδιάκοπα, χάρη στην καλύτερη δυνατή τεχνολογία του κινητήρα Bosch.

Μάθετε περισσότερα

Μικροί βοηθοί για μεμονωμένες εργασίες καθαρισμού: τα πρακτικά επαναφορτιζόμενα σκουπάκια της Bosch.

Χάρη στο μικρό βάρος, στο μικρό μέγεθος και την ασύρματη λειτουργία, τα επαναφορτιζόμενα σκουπάκια Bosch είναι ιδανικά για να νοικοκυρεύετε μικρούς χώρους – όπως η ταπετσαρία ή τα καθίσματα και οι χώροι του αυτοκινήτου.

Επαναφορτιζόμενα σκουπάκια χειρός

Εξασφαλίστε τη μέγιστη αποδοτικότητα από τη σκούπα σας με τη νέα σακούλα PowerProtect.

Οι γνήσιες σακούλες για ηλεκτρικές σκούπες φροντίζουν να εξασφαλίζετε τη μέγιστη αποδοτικότητα από τη σκούπα σας. Οι σακούλες PowerProtect προσφέρουν ιδιαίτερα υψηλή ισχύ αναρρόφησης τόσο για συσκευές υψηλής ηλεκτρικής ισχύος όσο και χαμηλής, ακόμα και όταν γεμίζει η σακούλα. Για μέγιστη υγιεινή, οι σακούλες PowerProtect φιλτράρουν το 99,9% των λεπτών σωματιδίων και το πρακτικό κούμπωμα υγιεινής εξασφαλίζει καθαριότητα κατά την αλλαγή. Επιπλέον, η σακούλα PowerProtect προστατεύει αποτελεσματικά το μοτέρ της ηλεκτρικής σας σκούπας, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής της σκούπας.

Ενδελεχείς δοκιμές. Ενδελεχής καθαρισμός.

Για να βεβαιωνόμαστε ότι οι ηλεκτρικές σκούπες μας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, τις δοκιμάζουμε εξαντλητικά: προτού εγκριθούν για εργοστασιακή παραγωγή, οι ηλεκτρικές σκούπες με κάδο ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται 45.000 φορές στον έλεγχο ενεργοποίησης. Τα πέλματα δαπέδου πρέπει να επιδείξουν απίστευτη ανθεκτικότητα σε δοκιμές κόπωσης που καλύπτουν πολλά χιλιόμετρα. Αυτές οι σκληρές δοκιμές αντοχής οδηγούν σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα: ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, εξαιρετική απόδοση καθαρισμού και απόλυτη αξιοπιστία.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!