Κουζινομηχανές MUM

Η σωστή MUM για κάθε κουζίνα.

Από το βασικό μοντέλο μέχρι την premium κουζινομηχανή των 1500 Watt: χάρη στη μεγάλη γκάμα κουζινομηχανών MUM, θα βρείτε σίγουρα αυτή που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας - και τα κατάλληλα αξεσουάρ για κάθε περίπτωση. Αν και κάθε κουζινομηχανή MUM είναι διαφορετική, όλες εγγυώνται τέλεια αποτελέσματα.

MUM Series 2: Σχεδιάστηκε για να χωρά ακόμα και στις μικρότερες κουζίνες.

Η νέα MUM Series 2 εντυπωσιάζει με το ελκυστικό, μοντέρνο, και ταυτόχρονα compact σχεδιασμό της.

Κουζινομηχανές MUM Series 2

Την τελειοποιούμε 60 χρόνια για να απολαμβάνετε το ιδανικό αποτέλεσμα – κάθε φορά.

Στο εξής, δεν θα χρειαστεί να έχετε το νου σας στην κουζινομηχανή ποτέ ξανά. Απολαύστε τη σιγουριά του τέλειου αποτελέσματος κάθε φορά, ενώ εσείς ασχολείστε με άλλα πράγματα.
Χάρη στην παγκόσμια καινοτομία των αυτόματων προγραμμάτων και της ενσωματωμένης ψηφιακής ζυγαριάς που ζυγίζει τα υλικά στον κάδο και στο μπλέντερ, η πανίσχυρη OptiMUM σας λύνει τα χέρια, σας εξοικονομεί χρόνο και σας εξασφαλίζει το τέλειο αποτέλεσμα – είτε μιλάμε για μαρέγκα, σαντιγί ή οποιαδήποτε ζύμη.

Κουζινομηχανές OptiMUM

Δεν ζυμώνει απλά. Ζυμώνει x2.

Με την κουζινομηχανή MUM5, μπορείτε να ζυμώνετε έως δύο φορές περισσότερο από κάθε άλλη κουζινομηχανή της κατηγορίας της. Με την ομοιογένεια, την υφή και την εγγύηση του τέλειου αποτελέσματος, σας απαλλάσσει από τα να χρειάζεται να σπρώχνετε τα υλικά προς το κέντρο του κάδου με μια σπάτουλα ενώ η κουζινομηχανή δουλεύει.
Κάδοι μεγαλύτερης χωρητικότητας δεν συνεπάγονται απαραίτητα μεγαλύτερη παραγωγή ζύμης. Καθοριστικό για μια κουζινομηχανή είναι η ποιότητα ζυμώματος. Χωρίς το μεγαλύτερο μπολ, η MUM5, με το ισχυρό μοτέρ 1000W και το μοναδικό σύστημα 3D Planetary Mixing για τρισδιάστατη κίνηση ανάμιξης που αναπαράγει την κίνηση των χεριών, αναμιγνύει τα υλικά γρήγορα και ομοιόμορφα, επιτρέποντας στην κουζινομηχανή σας να ζυμώνει έως και δύο φορές μεγαλύτερη ποσότητα από οποιαδήποτε άλλη.
Και χάρη στη μεγάλη γκάμα χρωμάτων, όλοι θα βρουν τη δική τους MUM5!

Κουζινομηχανές MUM5

Ένα δοκιμασμένο και εγκεκριμένο πολυεργαλείο: η κουζινομηχανή MUM4.

Ανάλογα με το μοντέλο, οι ισχυρές κουζινομηχανές MUM4 έχουν μοτέρ 600 W με έως 7 ρυθμίσεις ταχύτητας. Από λαχταριστά κέικ και τούρτες μέχρι φρέσκους χυμούς φρούτων, παγωτά και νοστιμότατα πέστο ή φρέσκο κιμά – με αυτό το πολυεργαλείο, κάθε πιάτο σας θα είναι επιτυχία.

Κουζινομηχανές MUM4

Πρόσθετα αξεσουάρ για τις κουζινομηχανές μας: πολλά και διαφορετικά εξαρτήματα.

Η γκάμα των αξεσουάρ για τις κουζινομηχανές μας δεν είναι μόνο πρακτική, αλλά εγγυάται ότι δεν υπάρχει κανένα όριο στη φαντασία σας όταν ετοιμάζετε φαγητό. Τα πολυχρηστικά βασικά και τα ειδικά αξεσουάρ μας προσφέρουν όλα όσα θα μπορούσατε να θελήσετε ποτέ: για μίγματα ζύμης και κέικ, χειροποίητα ζυμαρικά, τουρλού φρέσκων λαχανικών ή κιμά για λαζάνια.

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή εξουσιοδοτημένους τεχνικούς στην περιοχή σας!

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!