Καταψύκτες

Για χάρη σας στείλαμε τους καταψύκτες μας στη Σαχάρα και στη Σιβηρία.

Για να είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να βασιστείτε 100% στους καταψύκτες μας καθημερινά, τους δοκιμάσαμε πρώτα εμείς στις σκληρότερες συνθήκες, στο λεγόμενο «Θάλαμο Κλιματισμού» Bosch. Εκεί αναπτύσσονται ακραίες συνθήκες ψύχους και ζέστη, από -10οC έως +43οC και μόνο αν ο καταψύκτης εξακολουθεί να λειτουργεί άψογα και κάτω από αυτές τις συνθήκες, είναι έτοιμος να έρθει στο σπίτι σας.

Ελεύθεροι μονόπορτοι καταψύκτες: κορυφαία τεχνολογία για κάθε σπίτι και κάθε απαίτηση.

Είτε αποθηκεύετε λίγα, είτε πολλά τρόφιμα, έχουμε τον κατάλληλο καταψύκτη για κάθε σπίτι, με χωρητικότητα που καλύπτει κάθε ανάγκη. Μπορείτε να τους τοποθετήσετε σε όποιο σημείο του σπιτιού θέλετε, ακόμα και εκτός κουζίνας, καθώς πρόκειται για ελεύθερες συσκευές. Τέλος, είναι ιδανικοί εάν προτιμάτε ξεχωριστές συσκευές συντήρησης και κατάψυξης ή αν θέλετε να τους έχετε ως βοηθητική συσκευή, πέρα από τον βασικό σας ψυγειοκαταψύκτη.

Ελεύθεροι μονόπορτοι καταψύκτες

Καμία ανάγκη πλέον για απόψυξη.

Η Bosch Οικιακές Συσκευές αναπτύσσει συνεχώς τεχνολογίες που διευκολύνουν τη ζωή σας. Όπως για παράδειγμα να μην χρειάζεται ποτέ να κάνετε απόψυξη στους καταψύκτες σας. Συγκεκριμένα, το ευφυές σύστημα NoFrost αφαιρεί την υγρασία μέσα από τον καταψύκτη, αποτρέποντας έτσι το σχηματισμό στρώματος πάγου που επιπλέον μειώνει και την ενεργειακή αποδοτικότητα της συσκευής. Χάρη σε αυτήν την πρωτοποριακή τεχνολογία, εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο, κόπο, αλλά και, μακροπρόθεσμα, ηλεκτρικό ρεύμα. Έτσι, η κουραστική διαδικασία της απόψυξης ανήκει στο παρελθόν, ενώ ταυτόχρονα προστατεύετε το περιβάλλον.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή εξουσιοδοτημένους τεχνικούς στην περιοχή σας!