Χρήση cookies

Εάν κάνετε κλικ στο "Αποδοχή", θα μας επιτρέψετε να καταγράψουμε τη συμπεριφορά σας στη χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Αυτό θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τη σελίδα μας και να προσαρμόσουμε τη διαφημιστική πληροφορία για εσάς.

Εάν κάνετε κλικ στο "Απόρριψη", θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα cookies για τη βελτίωση της φιλικότητας προς το χρήστη και τις στατιστικές μετρήσεις.

Side by Side

Για όσους θέλουν δύο φορές το καλύτερο.

Οι ψυγειοκαταψύκτες μας side-by-side με διπλή πόρτα συνδυάζουν την τεχνολογική αρτιότητα με την εξαιρετική σχεδίαση. Χάρη στις πρωτοποριακές μας τεχνολογίες, έχετε παγάκια με το πάτημα ενός κουμπιού, τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται φρέσκα για τριπλάσιο διάστημα και δεν θα χρειαστεί να κάνετε ποτέ ξανά απόψυξη. Αν έχετε να ταΐσετε πολλά πεινασμένα στόματα, επιλέξτε έναν από τους ψυγειοκαταψύκτες μας μεγάλης χωρητικότητας.

Ψυγειοκαταψύκτες αμερικανικού τύπου: ιδανικοί για καλοφαγάδες που χρειάζονται λίγο παραπάνω χώρο.

Ένας ψυγειοκαταψύκτης Bosch αμερικανικού τύπου συνδυάζει ψυγείο και κατακόρυφο καταψύκτη σε μία συσκευή μικρών διαστάσεων. Δεν προσφέρει μόνο ιδανικό μέγεθος και ευκολία, αλλά και μια σειρά πρόσθετων χαρακτηριστικών. Με την παροχή πάγου και νερού, για παράδειγμα, έχετε παγάκια και απολαυστικά κρύο νερό ανά πάσα στιγμή, πατώντας απλώς ένα κουμπί. Κι επειδή ο ψυγειοκαταψύκτης αμερικανικού τύπου της Bosch διαθέτει τεχνολογία NoFrost, δεν θα χρειαστεί ποτέ απόψυξη. Στο θέμα της ευκολίας, αυτή είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου.

Όλα τα ψυγεία side-by-side αμερικανικού τύπου

Ψυγειοκαταψύκτες side-by-side: άριστη προστασία για κρύα και κατεψυγμένα τρόφιμα.

Οι ψυγειοκαταψύκτες side-by-side της Bosch δεν προστατεύουν μόνο τα τρόφιμά σας, αλλά και την τσέπη σας και το περιβάλλον. Ενεργοποιώντας τη λειτουργία Super Cooling, τα νωπά τρόφιμα ψύχονται γρηγορότερα στο ψυγείο. Τα τρόφιμα που βρίσκονται ήδη στη συντήρηση δεν ζεσταίνονται, καθώς η θερμοκρασία μπορεί να μειωθεί μόλις κατά 2°C, πατώντας απλώς ένα κουμπί. Στον καταψύκτη, η λειτουργία SuperFreezing προστατεύει τα τρόφιμα, ώστε να μην χάνουν την ψύξη τους όταν προσθέτετε νέα τρόφιμα. Επίσης, τα τρόφιμα που προσθέτετε καταψύχονται ταχύτερα στους -32°C, ώστε να διατηρούνται τα θρεπτικά συστατικά και η σύστασή τους. Μόλις επιτευχθεί η απαιτούμενη θερμοκρασία, και οι δύο λειτουργίες επανέρχονται αυτόματα στο κανονικό επίπεδο, ώστε να μειώνεται το κόστος κατανάλωσης ρεύματος και να προστατεύεται το περιβάλλον.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!