Εστίες

Βρείτε την ιδανική εστία για εσάς.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύντομο οδηγό και βρείτε την εστία Bosch που σας ταιριάζει.

Μετάβαση

Η μεγαλύτερη δυσκολία στο μαγείρεμα θα είναι να επιλέξετε τη σημερινή συνταγή.

Οι εστίες Bosch είναι ο ιδανικός βοηθός σας, καθώς διαθέτουν σύγχρονες τεχνολογίες και πολλές χρήσιμες λειτουργίες που θα κάνουν το μαγείρεμα απλά απόλαυση.

Επαγωγικές εστίες: λιγότερη αναμονή και κατανάλωση ενέργειας, μεγαλύτερη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Οι επαγωγικές εστίες σας προσφέρουν εξαιρετικά γρήγορο μαγείρεμα, με ακρίβεια και ασφάλεια, ενώ παράλληλα εξοικονομούν ενέργεια σε σχέση με τις συμβατικές. Έτσι, μια επαγωγική εστία Bosch μπορεί να βράσει 2 λίτρα νερό δύο φορές πιο γρήγορα σε σχέση με μια κεραμική. Και στο τέλος δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το καθάρισμα καθώς είναι πανεύκολο. Απλά περάστε την εστία με ένα βρεγμένο πανάκι και τελειώσατε. Με αυτόν τον τρόπο ετοιμάζετε το φαγητό σας πιο γρήγορα και δεν κουράζεστε με τον καθαρισμό της εστίας. Ουσιαστικά κερδίζετε περισσότερο χρόνο για τους αγαπημένους σας και όσα σας ευχαριστούν.

Επαγωγικές εστίες

Εστίες αερίου: η επιλογή των σεφ στην κουζίνα σας.

Πολλοί σεφ εξακολουθούν να προτιμούν τις εστίες αερίου. Με τις εστίες αερίου Bosch, μπορείτε να απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματά τους, αλλά και να δημιουργείτε πιάτα αντάξια με αυτά ενός εστιατορίου. Εκτός από τον ακριβή και άμεσο έλεγχο της φωτιάς, χάρη στην προηγμένη σχεδίασή τους, οι εστίες αερίου μας καθαρίζονται εύκολα και είναι απόλυτα ασφαλείς.

Εστίες αερίου

Κεραμικές εστίες: κλασικό μαγείρεμα με κορυφαία ευκολία.

Οι πανέμορφες λείες, κεραμικές επιφάνειες μας καθαρίζονται εύκολα. Επιπλέον, με τις ηλεκτρικές εστίες μας, απολαμβάνετε περισσότερο το μαγείρεμα και τη δημιουργία, καταναλώνοντας λιγότερο χρόνο στο καθάρισμα. Παράλληλα, με τα εύχρηστα χειριστήρια και τα πλήκτρα αφής που διαθέτουν, έχετε πάντα τον απόλυτο έλεγχό τους, για μέγιστη ασφάλεια όλων στο σπίτι.

Κεραμικές εστίες

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για την τέλεια μπριζόλα είναι να ανάψετε την εστία.

Οι εστίες και οι αυτόνομες βάσεις εστιών προσφέρουν πολλές λειτουργίες, για να βράζετε ή να τηγανίζετε τα φαγητά ακριβώς όπως πρέπει. Για παράδειγμα, το FryingSensor Plus, προσέχει την μπριζόλα σας όσο εσείς επιλέγετε το κατάλληλο κρασί. Η ζώνη HighSpeed της εστίας σας δεν προσφέρει μόνο 20% συντομότερο χρόνο βρασμού, αλλά διευκολύνει και το τσιγάρισμα.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!