Μαγείρεμα και Ψήσιμο

Δεν εφηύραμε τον τροχό. Αλλά του μάθαμε να ψήνει για εσάς.

Νέοι εντοιχιζόμενοι φούρνοι Serie 8 με περιστροφικό δακτύλιο πλοήγησης και εύχρηστο μενού. Εγγυημένη ευκολία στο μαγείρεμα και τέλεια αποτελέσματα, κάθε φορά.

Η επαγωγή γίνεται σετ. Η μαγειρική γίνεται τέλεια.

Τα νέα σετ με επαγωγική εστία και φούρνο από τη Bosch θα δικαιώνουν την επιλογή σας, κάθε λεπτό και σε κάθε χρήση.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Εντοιχιζόμενες συσκευές Bosch: συσκευές για κάθε απαίτηση, ασυμβίβαστη ποιότητα.

Οι εντοιχιζόμενες κουζίνες εγκαθίστανται κάτω από τον πάγκο κουζίνας και ελέγχουν τις εστίες με τις οποίες είναι συνδεδεμένες και οι οποίες βρίσκονται από πάνω τους. Αν πάλι επιλέξετε έναν εντοιχιζόμενο φούρνο, μπορείτε να τον τοποθετήσετε ψηλά σε ένα ντουλάπι της κουζίνας σας και τη βάση εστιών σε άλλη ξεχωριστή θέση. Επιπλέον, οι compact συσκευές μας, με ύψος 45 εκ., είναι η ιδανική λύση για μικρές κουζίνες. Όποια συσκευή κι αν επιλέξετε, χάρη στα πολλά και διαφορετικά προγράμματα, καθώς και στις αυτόματες προ εγκατεστημένες συνταγές στο λογισμικό της συσκευής, είναι σίγουρο πως θα έχετε πάντα τέλεια αποτελέσματα μαγειρέματος και ψησίματος.

Κουζίνες και φούρνοι

Βάσεις εστιών Bosch: ξεχωριστή σχεδίαση, τέλεια εγκατάσταση.

Οι βάσεις εστιών εγκαθίσταται στον πάγκο εργασίας πάνω από την κουζίνα και ελέγχονται από αυτή. Ενώ, οι αυτόνομες βάσεις εστιών έχουν ανεξάρτητο χειριστήριο και άρα μπορούν να εγκατασταθούν ξεχωριστά από το φούρνο σας. Ο φούρνος μπορεί να ενσωματωθεί ή σε μια νησίδα κουζίνας, ή σε μια επίτοιχη μονάδα της κουζίνας σας. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε νόστιμα και λαχταριστά πιάτα που θα εντυπωσιάσουν εσάς και τους αγαπημένους σας, με τις μοναδικές εστίες αερίου Bosch.

Εστίες

Ελεύθερες κουζίνες: για ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία στο μαγείρεμα.

Εκτός από τέλεια αποτελέσματα και πολύ μεγάλη ευκολία, οι ελεύθερες κουζίνες Bosch, σας προσφέρουν απόλυτη ευελιξία. Επιλέξτε το σημείο που σας εξυπηρετεί και την ελεύθερη κουζίνα που προτιμάτε: ή ηλεκτρική κουζίνα με κεραμικές εστίες, ή ηλεκτρική κουζίνα με εστίες αερίου. Εσείς αποφασίζετε. Το μόνο που μένει, είναι να απολαύσετε το μαγείρεμα και τις λαχταριστές δημιουργίες σας. Και να είστε απολύτως βέβαιοι για την ποιότητα Bosch και τα πολλά κολακευτικά σχόλια που θα λάβετε από τους καλεσμένους σας.

Όλες οι ελεύθερες κουζίνες

Φούρνοι μικροκυμάτων: ιδανικοί για βιαστικούς λάτρεις του φαγητού.

Σε καμία άλλη συσκευή δεν μπορείτε να μαγειρέψετε γρηγορότερα από ό,τι σε ένα φούρνο μικροκυμάτων. Είτε θέλετε να ξεπαγώστε, να ζεστάνετε είτε ακόμα και να ψήσετε. Επιπλέον, οι compact φούρνοι μικροκυμάτων είναι πολυτάλαντοι. Εκτός από τις κλασικές μεθόδους θέρμανσης για ψήσιμο, έχουν ενσωματωμένη λειτουργία μικροκυμάτων. Άρα ένα είναι σίγουρο, δεν χρειάζεται να θυσιάζετε τα καταπληκτικά αποτελέσματα μαγειρέματος ούτε όταν βιάζεστε.

Φούρνοι μικροκυμάτων

Φτάνοντας στην πόρτα σας, οι καλεσμένοι δεν χρειάζεται να καταλάβουν τι καλό τους μαγειρεύετε.

Είτε τηγανίζετε, είτε βράζετε, μπορείτε να απολαύσετε το μαγείρεμα και να αφήσετε τους υδρατμούς και τις οσμές στους πανίσχυρους απορροφητήρες Bosch. Διαλέξτε τον ιδανικό για εσάς και το χώρο σας μέσα από διάφορα μεγέθη και σχέδια, και μείνετε ήσυχοι πως θα φροντίζουν ο αέρας να είναι καθαρός παντού, από τις μικρότερες κουζίνες μέχρι τις μεγαλύτερες ανοιχτού τύπου. Οι απορροφητήρες Bosch είναι εντυπωσιακά αθόρυβοι και αποτελεσματικοί.

Απορροφητήρες

Συνιστώνται ένθερμα: θερμαινόμενα συρτάρια Bosch.

Τα θερμαινόμενα συρτάρια μας δεν διατηρούν απλώς ζεστά τα φαγητά και τα πιάτα σας. Είναι επίσης ιδανικά για να μαγειρεύετε αργά κρέας, να ξεπαγώνετε τρόφιμα, να λιώνετε σοκολάτα για τα γλυκά σας και να αφήνετε τη ζύμη να φουσκώσει. Επιπλέον, μπορούν να εντοιχιστούν ξεχωριστά ή σε συνδυασμό με φούρνο, προσφέροντας έτσι την ιδανική λύση για κάθε κουζίνα.

Θερμαινόμενα συρτάρια

Το τέλειο ψητό με κύμινο, μαντζουράνα και Bosch.

Για να εγγυηθούν πραγματικά το τέλειο μαγείρεμα και ψήσιμο, αλλά και να σας προσφέρουν την ευκολία που αναζητάτε σε μια οικιακή συσκευή Bosch, οι μηχανικοί μας βάζουν τα δυνατά τους όταν σχεδιάζουν και κατασκευάζουν τις οικιακές συσκευές μας. Πριν φύγει μια νέα συσκευή από το εργοστάσιό μας, κάθε σημείο της, μέχρι τη μικρότερη βίδα, υποβάλλεται σε χιλιάδες δοκιμές αντοχής και ελέγχους ποιότητας. Μόνο όταν τα αποτελέσματα πληρούν 100% τα υψηλά πρότυπα που έχουμε θέσει, η συσκευή είναι έτοιμη για την κρισιμότερη δοκιμή, τη χρήση της στην κουζίνα σας.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή εξουσιοδοτημένους τεχνικούς στην περιοχή σας!