Απορροφητήρες

Βρείτε τον ιδανικό απορροφητήρα για εσάς.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύντομο οδηγό και βρείτε τον απορροφητήρα Bosch που σας ταιριάζει.

Μετάβαση

Φρέσκος αέρας στην κουζίνα σας.

Για να μπορείτε να συγκεντρωθείτε στο μαγείρεμα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τις οσμές και τους ατμούς που δημιουργούνται κατά τη διάρκειά του, αναπτύξαμε μια σειρά ιδιαίτερα ισχυρών απορροφητήρων. Επιπλέον, χάρη στη μόνωση και τον εξελιγμένο, ενεργειακά αποδοτικό και αθόρυβο κινητήρα που διαθέτουν, είναι τόσο αθόρυβοι και οι ίδιοι που οι καλεσμένοι σας δεν θα καταλάβουν καν ότι είναι σε λειτουργία.

Απορροφητήρες τζάκι: ισχυρή απόδοση, διακριτική σχεδίαση.

Οι απορροφητήρες τζάκι τοποθετούνται συνήθως στον τοίχο πάνω από την εστία, ανάμεσα στα επίτοιχα ντουλάπια της κουζίνας σας. Οι απορροφητήρες αυτού του τύπου ενσωματώνονται αρμονικά στο χώρο σας, προσφέροντας αποτελεσματικό εξαερισμό που μπορεί να μην τον ακούτε, αλλά έχει καταπληκτικά αποτελέσματα.

Απορροφητήρες τζάκι

Απορροφητήρες νησίδα: ένα μοντέρνο έργο τέχνης στην κουζίνα σας.

Οι απορροφητήρες μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να κρεμιούνται πάνω από τη νησίδα της κουζίνας σας και να στερεώνονται στην οροφή. Χάρη στον κομψό, κλασικό σχεδιασμό και την ισχυρή τους δύναμη, οι απορροφητήρες νησίδα προσφέρουν την ιδανική λύση για κάθε κουζίνα και κάθε ιδιαίτερη απαίτηση.

Απορροφητήρες νησίδα

Συρόμενοι απορροφητήρες: η σχεδόν αόρατη λύση.

Οι συρόμενοι απορροφητήρες εγκαθίστανται σε μια επίτοιχη μονάδα. Για να τους χρησιμοποιήσετε, τραβάτε το επίπεδο τμήμα προς τα έξω, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο την επιφάνεια απορρόφησης. Οι συγκεκριμένοι απορροφητήρες βγαίνουν σε διαφορετικά μεγέθη για να επιλέξετε αυτόν που σας εξυπηρετεί, ενώ ακόμα μπορείτε να ταιριάξετε την επίπεδη μπροστινή όψη τους με την επένδυση των υπόλοιπων ντουλαπιών της κουζίνας σας. Έτσι, ο απορροφητήρας γίνεται σχεδόν αόρατος.

Συρόμενοι απορροφητήρες

Πτυσσόμενοι απορροφητήρες: ορατοί μόνο όποτε θέλετε.

Οι πτυσσόμενοι απορροφητήρες τραβιούνται λοξά προς τα έξω για να χρησιμοποιηθούν, οπότε είναι ορατοί μόνο κατά τη χρήση. Έτσι, οι απορροφητήρες αυτού του τύπου γίνονται ένα με τα υπόλοιπα επίτοιχα ντουλάπια της κουζίνας σας και εμφανίζονται μόνο, όταν θέλετε να τους χρησιμοποιήσετε.

Πτυσσόμενοι απορροφητήρες

Υποτοιχιζόμενοι απορροφητήρες: ενσωματώνονται εύκολα σε κάθε κουζίνα.

Οι υποτοιχιζόμενοι απορροφητήρες ενσωματώνονται τέλεια σε οποιαδήποτε κουζίνα και δεν χρειάζονται εντοιχισμό σε κάποιο ντουλάπι. Επιπλέον, χάρη στον κομψό σχεδιασμό τους και στο διακριτικό inox χρώμα τους, ταιριάζουν τέλεια σε κάθε χώρο, προσδίδοντας μια μοντέρνα πινελιά.

Υποτοιχιζόμενοι απορροφητήρες

Είμαστε τελειομανείς και θέλουμε να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο.

Όλες οι οικιακές συσκευές που παράγουμε υποβάλλονται στα πιο απαιτητικά τεστ, για να είμαστε απολύτως σίγουροι ότι μόνο άριστης ποιότητας προϊόντα θα έρθουν σε εσάς. Έτσι, για να βεβαιωθούμε ότι οι απορροφητήρες μας είναι απόλυτα ανθεκτικοί στη σκουριά, τους ψεκάζουμε με ένα λεπτόρρευστο διάλυμα άλμης για 24 ώρες. Αν επιβιώσουν, θερμαίνουμε δωδεκανοϊκό οξύ από κάτω τους, μέχρι να σχηματιστούν σύννεφα καπνού. Αν ο πυκνός καπνός απορροφηθεί γρήγορα, αφήνοντας πίσω του καθαρό αέρα, ο απορροφητήρας πληροί πράγματι τα υψηλά πρότυπα ποιότητας Bosch και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια στο σπίτι σας.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή εξουσιοδοτημένους τεχνικούς στην περιοχή σας!