Κουζίνες και Φούρνοι

Βρείτε τον ιδανικό φούρνο για εσάς.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύντομο οδηγό και βρείτε το φούρνο Bosch που σας ταιριάζει.

Μετάβαση

Η ζωή έχει ωραία γεύση. Με τις κουζίνες και τους φούρνους Bosch, μπορεί να έχει ακόμα ωραιότερη.

Σχεδιάζουμε κουζίνες και φούρνους με γνώμονα εσάς και την καθημερινότητά σας. Δεν αξιολογούμε τις συσκευές μας μόνο με βάση τα τέλεια αποτελέσματα ψησίματος. Χρησιμοποιούμε τα πιο στιβαρά και ανθεκτικά υλικά και ελέγχουμε την αντοχή και τη σωστή λειτουργία των προϊόντων μας με ατελείωτες δοκιμές. Έτσι, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα σας προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες για πολλά χρόνια.

Εντοιχιζόμενες κουζίνες Bosch: ενσωματώνονται τέλεια στο χώρο της κουζίνας σας, ψήνουν ακόμα πιο τέλεια.

Οι εντοιχιζόμενες κουζίνες μας εναρμονίζονται απόλυτα με το χώρο που μαγειρεύετε. Εντοιχίζονται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και ελέγχουν τη βάση εστιών από πάνω τους. Επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο και αξιοποιήστε το χώρο στην κουζίνα σας, όπως ακριβώς εσείς θέλετε.

Εντοιχιζόμενες κουζίνες

Υπέροχη εμφάνιση: εντοιχιζόμενοι φούρνοι Bosch.

Οι εντοιχιζόμενοι φούρνοι μπορούν να εγκατασταθούν ανεξάρτητα από τη βάση εστιών, π.χ. σε ένα επίτοιχο ντουλάπι στο ύψος των ματιών. Έτσι, δεν χρειάζεται να σκύβετε και να ταλαιπωρείστε όταν θέλετε να βάλετε το ψητό στο φούρνο ή για να δείτε αν είναι έτοιμο το κέικ. Με έναν εντοιχιζόμενο φούρνο ψηλά τοποθετημένο, μπορείτε να έχετε πλήρη ορατότητα και έλεγχο των λαχταριστών φαγητών σας, ανά πάσα στιγμή.

Εντοιχιζόμενοι φούρνοι

Τέλειο ψήσιμο ακόμα και σε μια μικρή συσκευή: οι compact φούρνοι μας έχουν ύψος μόλις 45 εκ.

Οι εντοιχιζόμενοι φούρνοι ύψους 45 εκ. είναι η ιδανική λύση για όσους έχουν μικρή κουζίνα, αλλά μεγάλες ιδέες και φαντασία στο μαγείρεμα. Επιπλέον, είναι κατάλληλοι και για εγκατάσταση σε ψηλά ντουλάπια, ώστε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή και εύκολα τί συμβαίνει στο φούρνο σας. Οι compact εντοιχιζόμενοι φούρνοι συνδυάζουν τα καλά δύο συσκευών: τις λειτουργίες μαγειρέματος ενός κλασσικού φούρνου, μαζί με τα πλεονεκτήματα ενός φούρνου μικροκυμάτων.

Compact φούρνοι

Η αγάπη για το μαγείρεμα και το ψήσιμο ξεκινά από τη σωστή κουζίνα ή το σωστό φούρνο.

Είτε προτιμάτε μια μοντέρνα κουζίνα με νησίδα, είτε με άλλη διάταξη, οι φούρνοι και οι κουζίνες μας πληρούν όλες τις σχεδιαστικές απαιτήσεις σας. Από τη μία, ο φούρνος μπορεί να εντοιχιστεί ανεξάρτητα από τις εστίες, για παράδειγμα σε ψηλό ντουλάπι. Από την άλλη, μπορείτε να επιλέξτε κουζίνα αν θέλετε να έχετε τη βάση εστιών ακριβώς από πάνω της στον πάγκο εργασίας. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας. Εμείς θα βρούμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς, ανάλογα με το γούστο και τις ανάγκες σας.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή εξουσιοδοτημένους τεχνικούς στην περιοχή σας!