Κουζίνες και Φούρνοι

Η ζωή έχει ωραία γεύση. Με τις κουζίνες και τους φούρνους Bosch, μπορεί να έχει ακόμα ωραιότερη.

Σχεδιάζουμε κουζίνες και φούρνους με γνώμονα εσάς και την καθημερινότητά σας. Δεν αξιολογούμε τις συσκευές μας μόνο με βάση τα τέλεια αποτελέσματα ψησίματος. Χρησιμοποιούμε τα πιο στιβαρά και ανθεκτικά υλικά και ελέγχουμε την αντοχή και τη σωστή λειτουργία των προϊόντων μας με ατελείωτες δοκιμές. Έτσι, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα σας προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες για πολλά χρόνια.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια κουζίνα, ένα φούρνο και έναν compact φούρνο;

Κουζίνες

Οι κουζίνες εγκαθίστανται κάτω από τη βάση εστιών, σε μία μονάδα κάτω από τον πάγκο εργασίας. Η βάση εστιών ελέγχεται από την κουζίνα. Αν αντικαταστήσετε την κουζίνα, βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με τη βάση εστιών.

Φούρνοι

Ο φούρνος μπορεί να εγκατασταθεί είτε κάτω από τον πάγκο εργασίας είτε εργονομικά, στο ύψος των ματιών, σε ψηλό ντουλάπι. Η αυτόνομη βάση εστιών μπορεί να εγκατασταθεί χωριστά, ανεξάρτητα από το φούρνο.

Compact φούρνοι

Οι compact φούρνοι με μέγεθος εσωτερικού χώρου 45 cm είναι ιδανικοί για εργονομική εγκατάσταση σε ένα ψηλό ντουλάπι. Μπορείτε να αντικαταστήσετε ή να συμπληρώσετε ή να συνδυάσετε το φούρνο σας με έναν compact φούρνο. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε έναν compact φούρνο με ενσωματωμένη λειτουργία μικροκυμάτων ή με άλλο πρακτικό εξοπλισμό.

Πώς θέλετε να ανοίγει ο φούρνος ή η κουζίνα σας;

Πόρτες ανοιγόμενες προς τα κάτω

Οι πόρτες αυτές ανοίγουν προς τα κάτω. Είναι κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από γυαλί ασφαλείας και καθαρίζονται εύκολα. Χάρη στους μεντεσέδες με απόσβεση, κλείνουν πολύ μαλακά.

Τηλεσκοπικός μηχανισμός ομαλής επαναφοράς

Ο τηλεσκοπικός μηχανισμός τραβιέται προς τα έξω, επιτρέποντάς σας να βάζετε και να βγάζετε εύκολα το φαγητό. Ιδανικά, οι κουζίνες και οι φούρνοι με τηλεσκοπικούς μηχανισμούς εντοιχίζονται κάτω από τη βάση εστιών.

Τι πρέπει να προσέχω κατά τη σύνδεση μιας κουζίνας ή ενός φούρνου;

Όλοι οι φούρνοι είναι έτοιμοι για σύνδεση, αλλά χρειάζονται ξεχωριστή ασφάλεια. Η κουζίνα πρέπει να συνδεθεί απευθείας σε ρεύμα υψηλής τάσης από εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο.

Τι πρέπει να προσέχω κατά τη σύνδεση ενός compact φούρνου;

Αν πρόκειται για καινούργιο compact φούρνο, πρέπει να ελέγξετε το σχεδιάγραμμα με τις διαστάσεις του προϊόντος. Ελέγξτε το ύψος, το βάθος και το πλάτος.

Τι επιλογές συνδυασμών υπάρχουν για άνοιγμα 60 εκατοστών;

Σε ένα άνοιγμα ύψους 60 cm, μπορείτε να συνδυάσετε έναν compact φούρνο ύψους 45 cm με ένα θερμαινόμενο συρτάρι 14 cm.

Τι πρέπει να λάβω υπόψη όταν αντικαθιστώ μια παλιά κουζίνα;

Ρωτήστε τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο αν η καινούργια συσκευή συνδυάζεται με την παλιά βάση εστιών.

Τέλεια αποτελέσματα, εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Εντοιχιζόμενες συσκευές Bosch για την κουζίνα των ονείρων σας.

Για να είμαστε σίγουροι ότι η κουζίνα σας θα γίνει όπως την ονειρεύεστε, δεν προσφέρουμε μόνο ενσωματωμένες εντοιχιζόμενες συσκευές για μαγείρεμα και ψήσιμο, αλλά και εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων, ψυγεία και ψυγειοκαταψύκτες. Όλες οι οικιακές συσκευές μας συνδυάζουν διαχρονική, εκλεπτυσμένη σχεδίαση, αξεπέραστη τεχνολογική ποιότητα και μέγιστη αποδοτικότητα, ανθεκτικότητα και ευκολία.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!