Φούρνοι μικροκυμάτων

Φούρνοι μικροκυμάτων Bosch: απόλυτη απόλαυση σε ελάχιστο χρόνο.

Εάν θέλετε να εξοικονομείτε χρόνο και ενέργεια όταν μαγειρέυετε και ψήνετε, οι φούρνοι μικροκυμάτων Bosch είναι η ιδανική λύση. Ειδικά οι μικρές μερίδες ετοιμάζονται πολύ γρηγορότερα και πιο οικονομικά σε ένα φούρνο μικροκυμάτων απ’ ό, τι σε ένα συμβατικό φούρνο ή σε μια κουζίνα. Επιπλέον, τα κατεψυγμένα τρόφιμα ξεπαγώνουν μέσα σε λεπτά αντί για ώρες, έτοιμα για να τα μαγειρέψετε.

Compact φούρνος με ενσωματωμένα μικροκύματα: μια συσκευή που μπορεί πραγματικά να κάνει πολλά μαζί.

Ο φούρνος με λειτουργία μικροκυμάτων είναι μια πολυτάλαντη συσκευή που σας επιτρέπει να συνδυάζετε κλασικές μεθόδους θέρμανσης ενός συμβατικού φούρνου, με τις πρακτικές λειτουργίες ενός φούρνου μικροκυμάτων. Για παράδειγμα, μπορείτε να ξεπαγώσετε πρώτα κάτι και αμέσως μετά να το ψήσετε.

Compact φούρνοι με μικροκύματα

Εντοιχιζόμενοι φούρνοι μικροκυμάτων: μαγειρεύοντας στο ύψος των ματιών.

Πιστεύουμε ότι το μαγείρεμα πρέπει να είναι απόλαυση, όχι αγγαρεία. Όταν δουλεύετε σε λάθος ύψος, για παράδειγμα, μπορεί να σας κουράζει. Η λύση; Οι εντοιχιζόμενοι φούρνοι μικροκυμάτων που ενσωματώνονται εύκολα σε ψηλό ντουλάπι ή σε επίτοιχη μονάδα στο ύψος των ματιών. Έτσι, έχετε τον απόλυτο έλεγχο του φαγητού σας κάθε στιγμή, με μια ματιά, χωρίς να χρειάζεται να κουνήσετε ούτε το δαχτυλάκι σας, πόσο μάλλον να σκύψετε.

Εντοιχιζόμενοι φούρνοι μικροκυμάτων

Φούρνοι μικροκυμάτων: για βιαστικούς λάτρεις του καλού φαγητού.

Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι η ιδανική επιλογή, όταν πρέπει να κάνετε κάτι γρήγορα. Να ζεστάνετε ένα φλιτζάνι τσάι, να ψήσετε την πίτσα σας ή να ξεπαγώσετε κατεψυγμένο φαγητό. Παράλληλα, σας εξοικονομεί πολύ χρόνο και από τη μετέπειτα προετοιμασία του φαγητού, π.χ. για να ετοιμάσετε τα πρώτα βήματα μιας συνταγής εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον, χάρη στη χωρητικότητά του και το ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό του, χωράει άνετα ακόμα και μεγαλύτερα σκεύη και τρόφιμα.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή εξουσιοδοτημένους τεχνικούς στην περιοχή σας!