Αποχυμωτές

Χυμοί γεμάτοι βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.

Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Bosch Healthy Living.

Απολαυστικοί φρεσκοστυμμένοι χυμοί.

Αξιοποιώντας τα δώρα της φύσης. Ο αποχυμωτής αργής εκχύμωσης.

Οι αποχυμωτές αργής εκχύμωσης ("slow juicer") φτιάχνουν χυμό μέσω μαλακής και αργής πίεσης των υλικών. Η αργή εκχύμωση είναι ένας ήπιος τρόπος αφαίρεσης της μέγιστης ποσότητας του χυμού, με τον οποίο διατηρούνται τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά και οι βιταμίνες των φρούτων, των λαχανικών και των βοτάνων. Ένα από τα ξεχωριστά οφέλη που προσφέρει η χρήση αποχυμωτή αργής εκχύμωσης είναι το γεγονός ότι ο αποχυμωτής λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα αλλά και πως διατηρείται μια τεράστια ποσότητα των θρεπτικών συστατικών από τις φρέσκες πρώτες ύλες που έχετε επιλέξει για τη διατροφή σας.

Ευκολία στη χρήση και στον καθαρισμό.

Στόχος μας να κάνουμε τη ζωή σας στο σπίτι ακόμη πιο εύκολη. Γι’ αυτό οι αποχυμωτές αργής εκχύμωσης Bosch δεν εξάγουν απλώς και μόνο τη μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα χυμού από κάθε υλικό. Αλλά επιπλέον είναι εύκολοι στη χρήση και στον καθαρισμό. Για παράδειγμα ο μηχανισμός DripStop σας προστατεύει και δεν λερώνει με πιτσιλιές κατά την εκχύμωσή. Ενώ και τα εξαρτήματα τους μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων και να κάνουν συνολικά τον καθαρισμό ακόμη ευκολότερο.

Ποιότητα Bosch.

Για να διασφαλίσουμε ότι κάθε χυμός σας θα έχει πλούσια γεύση και θα διατηρεί αναλλοίωτες και πλούσιες τις βιταμίνες του, οι υψηλές επιδόσεις και η μεγάλη διάρκεια ζωής των προϊόντων μας δεν είναι απλώς μια υπόσχεση, αλλά αποτελούν τον πυρήνα σχεδιασμού όλων των συσκευών μας. Για το λόγο αυτό οι αποχυμωτές αργής εκχύμωσης Bosch είναι εξοπλισμένοι με υψηλής ποιότητας κινητήρα Bosch, υλικά κατασκευής υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και κορυφαία τεχνολογία που καλύπτει κάθε ανάγκη.

Ο αποχυμωτής αργής εκχύμωσης VitaExtract.

Ο αποχυμωτής αργής εκχύμωσης VitaExtract διαθέτει τη μοναδική τεχνολογία Gentle Squeezing, χάρη στην οποία ο χυμός εξάγεται με ιδιαίτερα ήπιο τρόπο. Διαθέτει τρία διαφορετικά φίλτρα με οπές διαφόρων μεγεθών για προετοιμασία χυμών, smoothies ή σορμπέ και σας επιτρέπει να ορίζετε την ποσότητα σάρκας φρούτου στο χυμό ανάλογα με την επιθυμία σας, χάρη στη μοναδική λειτουργία MixControl.

Μάθετε περισσότερα

Αποχυμωτής VitaJuice – υψηλή απόδοση για απολαυστικούς χυμούς.

Μεγάλο μέγεθος, μεγάλες δυνατότητες. Χάρη στο μεγάλο στόμιο εισαγωγής των υλικών, μπορείτε να αποχυμώσετε ακόμα και ολόκληρο μήλο – χωρίς να χρειάζεται να το κόψετε προηγουμένως σε μικρότερα κομμάτια. Το μεγάλο δοχείο χυμού και το μεγάλο δοχείο για συλλογή της σάρκας του φρούτου, μπορείτε να ετοιμάσετε σπιτικούς χυμούς για όλη την οικογένεια. Η απόδοση του VitaJuice είναι υψηλού επιπέδου χάρη στο μοτέρ υψηλής ισχύος και τις επιλογές ταχύτητας ανάλογα με τα υλικά που θέλετε να αποχυμώσετε.

Δείτε τα προϊόντα

VitaStyle στύφτης εσπεριδοειδών – στύψιμο και σερβίρισμα με στυλ.

Ο πρακτικός 2-σε-1 στύφτης εσπεριδοειδών είναι ιδανικός για να σερβίρετε τον χυμό σας απευθείας από την γυάλινη κανάτα.

Δείτε τα προϊόντα

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή εξουσιοδοτημένους τεχνικούς στην περιοχή σας!