Ψυγεία

Τα μαρούλια είναι πιο νόστιμα μόλις κοπούν από το χωράφι. Ή μόλις τα βγάλετε από ένα ψυγείο Bosch.

Εδώ και πάνω από 80 χρόνια, αναπτύσσουμε τεχνολογίες ψύξης, που κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη καθημερινά. Με τα πρωτοποριακά συστήματα διατήρησης φρεσκάδας, τα ψυγεία μας κρατούν φρέσκα τα τρόφιμά σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και είναι πιο βολικά χάρη στον ευέλικτο εσωτερικό τους εξοπλισμό. Αυτό θα πει ευκολία και αξιοπιστία Bosch.

Ελεύθερες μονόπορτες συσκευές συντήρησης: το ιδανικό μοντέλο για εσάς.

Οι ελεύθερες μονόπορτες συσκευές συντήρησης, σας προσφέρουν ακόμα περισσότερο χώρο, για να αποθηκεύετε πολλά φρέσκα τρόφιμα. Έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα από τα μοντέλα που διαθέτουν και κατάψυξη μαζί, ενώ αποτελούν την κατάλληλη λύση, όταν θέλετε να τοποθετήσετε τη συντήρηση και την κατάψυξη σε διαφορετικά σημεία της κουζίνας σας. Επιπλέον, επειδή πρόκειται για ελεύθερες συσκευές, μπορείτε να τις τοποθετήσετε, όπου θέλετε, ακόμα και εκτός κουζίνας. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ένα ψυγείο χωρίς καταψύκτη καταναλώνει έως και 30% λιγότερη ενέργεια.

Ελεύθερες μονόπορτες συσκευές συντήρησης

Εντοιχιζόμενα μονόπορτα ψυγεία: ταιριάζουν τέλεια στο χώρο σας.

Τα συγκεκριμένα ψυγεία μπορούν να εντοιχιστούν πλήρως στην κουζίνα σας και να μην ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα έπιπλα του χώρου. Αν θέλετε, έχετε και τη δυνατότητα να τα συνδυάσετε με ξεχωριστή εντοιχιζόμενη κατάψυξη, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί κάτω ή δίπλα από αυτά. Επιπλέον, είναι 30% πιο αποδοτικά από τους ψυγειοκαταψύκτες, δηλαδή τις συσκευές που ενσωματώνουν τμήμα συντήρησης και κατάψυξης μαζί, ενώ είναι ιδανικά και για όσους διαθέτουν ήδη ξεχωριστό καταψύκτη.

Εντοιχιζόμενα μονόπορτα ψυγεία

Επειδή τα ψώνια είναι κουραστικά, δεν χρειάζεται να είναι και η τοποθέτησή τους στο ψυγείο.

Με τη Bosch, είναι εύκολο να έχετε πάντα το ψυγείο σας τακτοποιημένο. Χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο εσωτερικό και στον καθαρό και διάχυτο φωτισμό τους, μπορείτε να βλέπετε που βρίσκονται όλα σας τα τρόφιμα. Ενώ στα συρτάρια με επεκτεινόμενες τηλεσκοπικές ράγες, μπορείτε εύκολα να βάζετε και βγάζετε ό, τι θέλετε. Επιπλέον, μπορείτε να τραβήξετε μέχρι έξω τα ράφια από γυαλί ασφαλείας, χωρίς να κινδυνεύουν να πέσουν, χάρη στο ειδικό στοπ που διαθέτουν, και να φτάνετε τα πάντα, ανά πάσα στιγμή. Ακόμα και να αφαιρέσετε εντελώς τα ράφια εάν το χρειαστείτε, ή να τους αλλάξετε θέση, διαμορφώνοντας το εσωτερικό της συσκευής ανάλογα με τις ανάγκες σας κάθε φορά. Τέλος, η ειδική μπουκαλοθήκη, αλλά και τα ράφια στην πόρτα της συντήρησης δημιουργούν πρόσθετο χώρο για να αποθηκεύετε με ασφάλεια μικρά βαζάκια, κουτάκια αναψυκτικών, χυμούς, αλλά και εύθραυστα μπουκάλια, όλα τακτοποιημένα και στη θέση τους.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!