Χρήση cookies

Εάν κάνετε κλικ στο "Αποδοχή", θα μας επιτρέψετε να καταγράψουμε τη συμπεριφορά σας στη χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Αυτό θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τη σελίδα μας και να προσαρμόσουμε τη διαφημιστική πληροφορία για εσάς.

Εάν κάνετε κλικ στο "Απόρριψη", θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα cookies για τη βελτίωση της φιλικότητας προς το χρήστη και τις στατιστικές μετρήσεις.

Ψυγεία

Τα μαρούλια είναι πιο νόστιμα μόλις τα κόψεις από το χωράφι. Ή μόλις τα βγάλεις από ένα ψυγείο Bosch.

Εδώ και πάνω από 80 χρόνια, αναπτύσσουμε τεχνολογίες ψύξης, για να κάνουμε πιο άνετη την καθημερινή σας ζωή. Με τα πρωτοποριακά συστήματα διατήρησης φρεσκάδας, τα ψυγεία μας διατηρούν το φαγητό σας φρέσκο για μεγαλύτερο διάστημα και είναι πιο βολικά, χάρη στον έξυπνο εσωτερικό τους εξοπλισμό. Σε αυτό μπορείτε να βασίζεστε τώρα - αλλά και στο μέλλον.

Ελεύθερα ψυγεία χωρίς καταψύκτη: το ιδανικό μοντέλο για εσάς.

Τα ελεύθερα ψυγεία μας χωρίς καταψύκτη σας προσφέρουν ακόμα περισσότερο χώρο, για να αποθηκεύετε άφθονα φρέσκα τρόφιμα. Είτε είστε επαγγελματίας σεφ είτε σας αρέσει απλώς το σπιτικό φαγητό, θα βρείτε ένα μοντέλο που καλύπτει τις ανάγκες σας. Και επειδή είναι ελεύθερα, μπορείτε να τα τοποθετήσετε όπου θέλετε – ακόμα και εκτός κουζίνας. Παρεμπιπτόντως, ένα ψυγείο χωρίς καταψύκτη καταναλώνει έως και 30% λιγότερη ενέργεια.

Όλα τα ελεύθερα ψυγεία χωρίς καταψύκτη

Εντοιχιζόμενα ψυγεία χωρίς καταψύκτη: όλα ενσωματώνονται τέλεια.

Είτε πρόκειται για το νοικοκυριό ενός ατόμου είτε μιας μεγάλης οικογένειας, τα εντοιχιζόμενα ψυγεία μας χωρίς καταψύκτη ενσωματώνονται τέλεια σε κάθε κουζίνα. 30% πιο αποδοτικά από τους ψυγειοκαταψύκτες, είναι ιδανικά για όσους έχουν ξεχωριστό καταψύκτη.

Όλα τα εντοιχιζόμενα ψυγεία χωρίς καταψύκτη

Επειδή τα ψώνια είναι αρκετά δύσκολα, η τοποθέτησή τους στα ψυγεία μας είναι πραγματικά εύκολη.

Με την Bosch, είναι εύκολο να έχετε πάντα το ψυγείο τακτοποιημένο. Μπορείτε να βλέπετε που βρίσκονται όλα σας τα τρόφιμα και, χάρη στις πλήρως επεκτεινόμενες τηλεσκοπικές ράγες, μπορείτε εύκολα να βάζετε και να βγάζετε τρόφιμα. Με τα γυάλινα ράφια που τα αφαιρείτε τραβώντας τα και διαχωριστικά, μπορείτε να βλέπετε και να φτάνετε τα πάντα ανά πάσα στιγμή. Το στήριγμα για μπουκάλια σας επιτρέπει να αποθηκεύετε με ασφάλεια δοχεία και μπουκάλια, δημιουργώντας ταυτόχρονα πρόσθετο χώρο στην πόρτα του ψυγείου. Έτσι, το να πάρετε ένα ποτό μέσα από το ψυγείο μετά τη δουλειά είναι σχεδόν το ίδιο χαλαρωτικό με το να το πιείτε.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!