Ψυγεία

Τα μαρούλια είναι πιο νόστιμα μόλις κοπούν από το χωράφι. Ή μόλις τα βγάλετε από ένα ψυγείο Bosch.

Εδώ και πάνω από 80 χρόνια, αναπτύσσουμε τεχνολογίες ψύξης, που κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη καθημερινά. Με τα πρωτοποριακά συστήματα διατήρησης φρεσκάδας, τα ψυγεία μας κρατούν φρέσκα τα τρόφιμά σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και είναι πιο βολικά χάρη στον ευέλικτο εσωτερικό τους εξοπλισμό. Αυτό θα πει ευκολία και αξιοπιστία Bosch.

Τι τύποι εντοιχιζόμενων ψυγείων υπάρχουν;

Ψυγεία

Τα ψυγεία μας διατίθενται με και χωρίς καταψύκτη. Και στις δύο περιπτώσεις ενσωματώνονται στα έπιπλα της κουζίνας σας, δηλ. κάτω από τον πάγκο ή στα ειδικά ψηλά ντουλάπια.

Υποτοιχιζόμενα ψυγεία

Ο τύπος αυτός διατίθεται σε ύψος 82 cm και εντοιχίζεται κάτω από ενιαίο πάγκο εργασίας. Η εισαγωγή και η εξαγωγή αέρα γίνονται μέσω του σοβατεπί.

Τι διαστάσεις εσοχής υπάρχουν;

Ανάλογα με τον τύπο του ψυγείου, μπορείτε να επιλέξετε τα παρακάτω ύψη εσοχής για πλάτος εσοχής 56 cm: 177,5, 158, 140, 122,5, 102,5 και 88 cm.

Πως θα πετύχετε τη βέλτιστη ενεργειακή αποδοτικότητα με ένα ψυγείο;

Για να αποφεύγεται η άσκοπη κατανάλωση ρεύματος, θα πρέπει να υπάρχει διάκενο τουλάχιστον 200 cm² στο πίσω και το κάτω μέρος του ψυγείο, για λόγους εξαερισμού.

Τι θα πρέπει να ελέγξω ιδιαίτερα κατά την εγκατάσταση του ψυγείου;

Το ψυγείο σας θα πρέπει να εγκατασταθεί σε επίπεδη θέση και η πόρτα πρέπει να κλείνει καλά. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι το δάπεδο ή το ντουλάπι είναι επίπεδο.

Τι επιλογές υπάρχουν για μικρές εσοχές;

Εάν η εσοχή που έχετε είναι υπερβολικά μικρή για τις ανάγκες σας, αντικαταστήστε την παλιά σας εντοιχιζόμενη συσκευή με μια ελεύθερη. Μπορείτε να προσαρμόσετε ένα φούρνο ατμού με θερμαινόμενο συρτάρι στην άδεια εσοχή, ή, να τη χρησιμοποιήσετε ως πρόσθετο χώρο αποθήκευσης.

Ποια είναι διαφορά μεταξύ των ενσωματωμένων ψυγείων και των ψυγείων με διακοσμητική πρόσοψη;

Οι ενσωματωμένες συσκευές προσαρμόζονται οπτικά στις προσόψεις των επίπλων της κουζίνας σας που παρέχει ο κατασκευαστής της. Στην περίπτωση συσκευών με διακοσμητική πρόσοψη, προσαρμόζεται μια διακοσμητική πρόσοψη που ταιριάζει με τις προσόψεις επίπλων κουζίνας σας συρταρωτά σε ένα πλαίσιο, ή μπορείτε να αγοράσετε ως αξεσουάρ μία πρόσοψη από ανοξείδωτο χάλυβα.

Τι επιλογές υπάρχουν σε ό,τι αφορά την τεχνολογία της πόρτας;

Κινητός μεντεσές

Η πρόσοψη της κουζίνας προσαρμόζεται στην πόρτα της συσκευής με μια κινητή σύνδεση.

Ενιαίος μεντεσές

Η πρόσοψη της κουζίνας προσαρμόζεται μόνιμα στην πόρτα της συσκευής. Έτσι προκύπτει μεγαλύτερη γωνία ανοίγματος και ο μεντεσές αντέχει μεγαλύτερα φορτία.

Ενιαίος μεντεσές με επαγγελματικό φρένο πόρτας

Στον ενιαίο μεντεσέ προστίθεται ένα μαλακό ένθετο τμήμα.

Ο κινητός μεντεσές μπορεί να αντικατασταθεί με ενιαίο μεντεσέ κατά την αντικατάσταση της συσκευής.

Τέλεια αποτελέσματα, εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Εντοιχιζόμενες συσκευές Bosch για την κουζίνα των ονείρων σας.

Για να είμαστε σίγουροι ότι η κουζίνα σας θα γίνει όπως την ονειρεύεστε, δεν διαθέτουμε μόνο ψυγεία και καταψύκτες, αλλά και εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων και άψογα ενσωματωμένες εντοιχιζόμενες συσκευές για μαγείρεμα και ψήσιμο. Όλες οι οικιακές συσκευές μας συνδυάζουν διαχρονική, εκλεπτυσμένη σχεδίαση, αξεπέραστη τεχνολογική ποιότητα και μέγιστη αποδοτικότητα, ανθεκτικότητα και ευκολία.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!