Κλιματισμός PerfectClima

Το κλίμα που αξίζει στο σπίτι σας, εγγυημένα.

Αξεπέραστη άνεση, αλλά και μοναδική αισθητική. Τεχνική αρτιότητα μαζί με σεβασμό στο περιβάλλον. Μέγιστη απόδοση με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Ήρθαν τα νέα κλιματιστικά Bosch PerfectClima, σχεδιασμένα για να επαναπροσδιορίσουν τις ανάγκες σας. Όλα όσα χρειάζεστε και περισσότερα, για να δώσετε στο χώρο σας το κλίμα που του αξίζει.

Καλωσορίστε μία νέα γενιά τελειότητας.

Τώρα η Bosch, φέρνει μια νέα εμπειρία κλιματισμού, που αλλάζει τα δεδομένα στο σπίτι σας, χειμώνα καλοκαίρι. Τα κλιματιστικά Bosch PerfectClima διαθέτουν ενεργειακή κλάση Α+++ τόσο στην ψύξη*, όσο και στη θέρμανση. Έτσι, δεν θα σας προβληματίζει η συστηματική τους χρήση, αφού θα ξέρετε πως μαζί τους εξοικονομείτε ενέργεια, αλλά συμβάλλετε και στην προστασία του περιβάλλοντος. Η υπεροχή τους όμως δεν σταματά εδώ. Τα νέα κλιματιστικά PerfectClima έρχονται με 7 χρόνια εγγύηση στον κινητήρα και στα ηλεκτρονικά μέρη, για να είναι το κλίμα του σπιτιού σας τέλειο, για πολύ περισσότερο. Και αν κάποια στιγμή χρειαστείτε μία τεχνική συμβουλή ή επισκευή, η Bosch Οικιακές Συσκευές διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα, εξειδικευμένα δίκτυα Service σε Ελλάδα και Κύπρο, για να έχετε την υποστήριξη που θέλετε, στη στιγμή.

*ισχύει σε επιλεγμένα μοντέλα

Τέλειος αέρας. Αθόρυβη λειτουργία. Καλύτερη ζωή.

H ποιότητα του αέρα που αναπνέετε συνδέεται άρρηκτα με την υγεία και την ευεξία σας, ενώ η αθόρυβη ροή του, τον καθιστά ακόμα πιο φυσικό και απολαυστικό. Με τα πέντε φίλτρα τους και την τεχνολογία PerfectQuiet, τα κλιματιστικά Bosch PerfectClima διαμορφώνουν τέλειες συνθήκες στην ατμόσφαιρα του χώρου σας, όποτε κι αν τις χρειαστείτε.

Προφίλτρο υψηλής πυκνότητας

Συγκρατεί αποτελεσματικά τα σωματίδια σκόνης, για μια πιο καθαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο σας.

Φωτοκαταλυτικό φίλτρο

Εξολοθρεύει τη φορμαλδεΰδη και άλλες επιβλαβείς πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs), ενώ παράλληλα απομακρύνει τις ανεπιθύμητες οσμές από τον αέρα.

Φίλτρο Silver-Ion

Αξιοποιεί ιόντα αργύρου με ισχυρή αντιβακτηριακή δράση, προσφέροντας πιο υγιεινό και καθαρό αέρα στο δωμάτιο που βρίσκεται.

Βιοφίλτρο

Συλλαμβάνει μικροοργανισμούς και σωματίδια, κάτω των 0,3 μικρομέτρων, και τα αφαιρεί από τον αέρα που αναπνέετε εσείς και οι αγαπημένοι σας.

Φίλτρο ενεργού άνθρακα

Εξαφανίζει τις οσμές και τα σωματίδια της σκόνης, προστατεύοντάς σας από αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα.

PerfectQuiet

Διαθέτει πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου, για να απολαμβάνετε όλες τις δραστηριότητές σας μέσα στη μέρα, αλλά και τον πιο αναζωογονητικό και ξεκούραστο ύπνο τη νύχτα.

Εκπληκτική απόδοση. Απόλυτη αξιοπιστία.

Στην τελειότητα δε χωράνε συμβιβασμοί. Γι’ αυτό και τα νέα κλιματιστικά Bosch PerfectClima συνδυάζουν την άριστη απόδοση με την αξεπέραστη αξιοπιστία. Τέλειο κλίμα, κάθε στιγμή, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας. Απλά ενεργοποιήστε τα και όλα γίνονται αυτόματα Perfect.

PerfectCool: O τέλειος σχεδιασμός επιτρέπει τη δημιουργία μίας δυνατής και ταχείας ροής αέρα, για τέλεια δροσιά το καλοκαίρι. Για να απολαμβάνετε αληθινή δροσιά στο χώρο σας, εύκολα.

PerfectAdapt: Λειτουργία του κλιματιστικού ακόμα και στις πιο ακραίες θερμοκρασίες (έως 50°C). Για να έχετε πάντα εγγυημένα αποτελέσματα κλιματισμού ανεξαρτήτως συνθηκών.

PerfectFlow: Ιδανικά ομοιόμορφη κατανομή του αέρα σε όλο το χώρο σας. Για να νιώθετε την απόδοση του κλιματιστικού σας παντού, χωρίς περιορισμούς.

PerfectProtect: Κάλυψη χρυσού στους εναλλάκτες θερμότητας, για τέλεια ανθεκτικότητα απέναντι στην υγρασία, τη βροχή και άλλους διαβρωτικούς παράγοντες. Για να είστε σίγουροι και ασφαλείς με την επιλογή σας.

Οικονομικά στη χρήση. Φιλικά προς τη φύση.

Ιδανική Τεχνολογία για ιδανικές συνθήκες στο σπίτι.
Μέγιστη απόδοση με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Η νέα σειρά κλιματιστικών Bosch PerfectClima Α+++ προσφέρει διαρκώς υψηλή απόδοση, ακόμα και στις πιο έντονες καιρικές συνθήκες, χειμώνα καλοκαίρι χωρίς συμβιβασμούς. Ταυτόχρονα η κατανάλωση ενέργειας παραμένει σταθερά ίδια και εξαιρετικά αποδοτική, τόσο στη λειτουργία ψύξης, όσο και θέρμανσης.
Αναβαθμίζουμε το τώρα για ένα πράσινο αύριο.
Η νέα σειρά κλιματιστικών Bosch PerfectClima σέβεται απόλυτα τον πλανήτη και το μέλλον του. Χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία για μικρότερη ενεργειακή κατανάλωση, αλλά και το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32. Το R32 δεν επηρεάζει το στρώμα του όζοντος στην ατμόσφαιρα, αντίθετα συμβάλλει στη μείωση του φαινομένου της υπερθέρμανσης του πλανήτη και μπορεί εύκολα να ανακυκλωθεί.
Εγγύηση καλής λειτουργίας
Οι συσκευές κλιματισμού προσφέρουν εγγύηση 2 ετών για ολόκληρη τη συσκευή και 7 χρόνια εγγύηση* ειδικά για τον κινητήρα και τα ηλεκτρονικά μέρη. Η σιγουριά που χρειάζεστε για να αναπνέετε ξέγνοιαστα.

* Η εγγύηση καλής λειτουργίας των προϊόντων µας παρέχεται για χρονικό διάστημα είκοσι τεσσάρων (24) μηνών από την ημερομηνία της πρώτης αγοράς που αναγράφεται στη θεωρημένη απόδειξη αγοράς. Ειδικά για τον κινητήρα και τα ηλεκτρονικά μέρη, στην περίπτωση που η συσκευή αγοράστηκε από 01/01/2022, παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας επτά (7) ετών. Για τη χορήγηση της εγγύησης ζητείται η καταχώρηση του κωδικού της συσκευής Bosch που διαθέτει τον κινητήρα και τα ηλεκτρονικά μέρη, στη διεύθυνση www.bosch-home.gr/mybosch εντός της διάρκειας ισχύος της εγγύησης.

Κομψότητα που ξεχωρίζει. Αισθητική που συναρπάζει.

Η μινιμαλιστική τελειότητα των κλιματιστικών Bosch.

Η σχεδιαστική υπεροχή των οικιακών συσκευών Bosch ξεπερνά την αρτιότητα και γίνεται σημείο αναφοράς και κομψότητας στο χώρο σας. Ειδικά στα νέα κλιματιστικά Bosch PerfectClima είναι κάτι που φαίνεται από την πρώτη ματιά. Η πολυτελής και μινιμαλιστική σχεδίαση, σε συνδυασμό με την ανώτερη ποιότητα κατασκευής και την προσοχή στη λεπτομέρεια, επαναπροσδιορίζουν τα κριτήρια αναζήτησης οικιακών συσκευών και πείθουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Απλά γνωρίστε τα από κοντά και θα σας κερδίσουν για πάντα.

Έξυπνες λειτουργίες, για ιδανικές συνθήκες.

Οι έξυπνες λειτουργίες των κλιματιστικών Bosch PerfectClima σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε τις τέλειες συνθήκες με πρωτόγνωρη ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και άνεση.

Follow Me*
Η λειτουργία Follow Me αξιοποιεί τον έξυπνο αισθητήρα που βρίσκεται μέσα στο ασύρματο χειριστήριο του κλιματιστικού σας. Η μονάδα προσαρμόζεται στη θερμοκρασία του χώρου, όπου βρίσκεται το χειριστήριο, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε τις τέλειες συνθήκες στο χώρο σας.

Λειτουργία Wi-Fi*
Το κλιματιστικό σας έρχεται μαζί με μια πρωτοποριακή εφαρμογή που προσφέρει όλο τον έλεγχο στα χέρια σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Απλά κατεβάστε το NetHome plus app στο smartphone ή στο tablet σας και χειριστείτε το νέο σας κλιματιστικό, εύκολα και απλά, μέσα από τη σύνδεση Wi-Fi που ήδη έχετε.

*σε επιλεγμένα μοντέλα

Μικρά tips, μεγάλης σημασίας.

Οι ιδανικές συνθήκες περνάνε από τα χέρια σας.

Η σωστή συντήρηση των κλιματιστικών Bosch PerfectClima, αποτελεί βασική προτεραιότητα για την υγεία και την ευεξία σας, αλλά και για τη μεγαλύτερη διάρκεια της απροβλημάτιστης χρήσης τους. Μέσα από απλές συμβουλές και προτάσεις για το γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό του κλιματιστικού σας, θα έχετε υψηλή απόδοση και ιδανικές συνθήκες, όπως την πρώτη μέρα.

Καθαρισμός Εσωτερικής Μονάδας
 • Μην χρησιμοποιείτε χημικά ή πανί που έχει υποστεί επεξεργασία.
 • Μην χρησιμοποιείτε βενζίνη, διαλυτικά, στιλβωτικά ή παρόμοια διαλύματα για τον καθαρισμό. Μπορεί να προκαλέσουν παραμόρφωση ή ράγισμα στις πλαστικές επιφάνειες της μονάδας.
 • Μην χρησιμοποιείτε νερό πάνω από 40°C. Μπορεί να προκληθεί παραμόρφωση ή αποχρωματισμός.
Καθαρισμός του Φίλτρου Αέρα

Ένα «φραγμένο» κλιματιστικό μπορεί να μειώσει την απόδοση της μονάδας και να γίνει βλαβερό για την υγεία σας. Με έναν καθαρισμό του φίλτρου κάθε 15 ημέρες, μπορείτε να έχετε πάντα φρέσκο, καθαρό αέρα όπως σας αξίζει. Η διαδικασία είναι απλή και μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία ειδικού.

 • Ανασηκώστε το μπροστινό πάνελ της εσωτερικής μονάδας.
 • Αφαιρέστε το φίλτρο και καθαρίστε το με ζεστό νερό και με ήπιο απορρυπαντικό. Στη συνέχεια καθαρίστε το με φρέσκο νερό.
 • Στεγνώστε το σε δωμάτιο χωρίς υγρασία και αποφύγετε την έκθεσή του στον ήλιο.
 • Επανατοποθετήστε το φίλτρο στην εσωτερική μονάδα και κλείστε το πάνελ.
Μεγάλες περίοδοι μη χρήσης

Αν σχεδιάζετε να μην χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό για μεγάλο διάστημα:

 • Καθαρίστε όλα τα φίλτρα.
 • Ενεργοποιήστε τη λειτουργία FAN μέχρι να στεγνώσει τελείως η μονάδα.
 • Απενεργοποιήστε τη μονάδα και αποσυνδέστε την από το ρεύμα.
 • Αφαιρέστε τις μπαταρίες από το τηλεχειριστήριο.
Πριν την έναρξη της νέας περιόδου χρήσης

Αν σχεδιάζετε να επαναχρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό:

 • Ελέγξτε για τυχόν κατεστραμμένα καλώδια.
 • Καθαρίστε όλα τα φίλτρα.
 • Ελέγξτε για τυχόν διαρροές.
 • Αντικαταστήστε τις μπαταρίες στο τηλεχειριστήριο.
 • Βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν εμποδίζει όλες τις εισόδους και εξόδους αέρα.
Προσοχή
 • Πριν αλλάξετε τα φίλτρα ή τα καθαρίσετε, απενεργοποιήστε τη μονάδα και αποσυνδέστε την από την παροχή ρεύματος.
 • Όταν μετακινείτε τα φίλτρα, μην αγγίζετε τα μεταλλικά μέρη της μονάδας, υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.
 • Μην χρησιμοποιείτε νερό για να καθαρίσετε το εσωτερικό μέρος της εσωτερικής μονάδας. Μπορεί να καταστρέψει τη μόνωση και να προκαλέσει ηλεκτροπληξία.
 • Μην εκθέτετε το φίλτρο απευθείας στην ηλιακή ακτινοβολία, μπορεί να συρρικνωθεί.
MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή εξουσιοδοτημένους τεχνικούς στην περιοχή σας!