Χρήση cookies

Εάν κάνετε κλικ στο "Αποδοχή", θα μας επιτρέψετε να καταγράψουμε τη συμπεριφορά σας στη χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Αυτό θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τη σελίδα μας και να προσαρμόσουμε τη διαφημιστική πληροφορία για εσάς.

Εάν κάνετε κλικ στο "Απόρριψη", θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα cookies για τη βελτίωση της φιλικότητας προς το χρήστη και τις στατιστικές μετρήσεις.

Αξεσουάρ για κουζινομηχανές

Οι δυνατότητες είναι σχεδόν απεριόριστες: με τα ειδικά αξεσουάρ για τις κουζινομηχανές.

Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για τις κουζινομηχανές μας, για να αφήνετε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σας στο μαγείρεμα. Έχετε τον ιδανικό εξοπλισμό ακόμα και για τα πιο εξεζητημένα γεύματα, ενώ με τα πρακτικά αξεσουάρ μας έχετε τα σωστά εργαλεία, ώστε να εξασφαλίζετε τέλεια προετοιμασία του φαγητού.

Ό,τι κι αν λαχταράει η ψυχή σας στην κουζίνα, έχουμε το κατάλληλο αξεσουάρ για εσάς.

Νόστιμα επιδόρπια, φρέσκα ιταλικά ζυμαρικά, απολαυστικά πιάτα λαχανικών ή smoothies: με τα πολυχρηστικά σετ αξεσουάρ για την κουζινομηχανή OptiMUM μπορείτε να κάνετε τα πάντα.

Αξεσουάρ OptiMUM

Πάθος για ζυμαρικά: το Πακέτο Lifestyle "PastaPassion".

Για όσους θέλουν να φτιάχνουν στο σπίτι τα ζυμαρικά που τρώνε στο αγαπημένο τους εστιατόριο: το Πακέτο Lifestyle "PastaPassion". Χάρη στα επαγγελματικά εξαρτήματα για λαζάνια και ταλιατέλες, θα εκπλήσσετε τους καλεσμένους σας με πεντανόστιμα σπιτικά ζυμαρικά. Με το Πακέτο Lifestyle "TastyMoments", μπορείτε να κόβετε, να ψιλοκόβετε και να τρίβετε τα υλικά σας – αλλά και να αποθηκεύετε και να μεταφέρετε το φαγητό σας. Άλλα αξεσουάρ, όπως ο κόπτης κύβων, αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα για την MUM5 σας.

Αξεσουάρ MUM5

Αξεσουάρ που εγγυώνται την επιτυχία. Για την κουζινομηχανή MUM4.

Δημιουργήστε νοστιμότατα μπριάμ, τραγανά ασιατικά λαχανικά, αλμυρές τηγανίτες και πολλά περισσότερα. Με τον πολυκόπτη συνεχούς ροής για τη MUM4 μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, σε χρόνο μηδέν και με εξαιρετικά αποτέλεσματα γεύσης και αρωμάτων. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε διάφορα άλλα αξεσουάρ για τη MUM4 σας.

Αξεσουάρ MUM4

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!