Εστίες

Η μεγαλύτερη δυσκολία στο μαγείρεμα θα είναι να επιλέξετε τη σημερινή συνταγή.

Οι εστίες Bosch είναι ο ιδανικός βοηθός σας, καθώς διαθέτουν σύγχρονες τεχνολογίες και πολλές χρήσιμες λειτουργίες που θα κάνουν το μαγείρεμα απλά απόλαυση.

Σε τι διαφέρουν οι βάσεις εστιών από τις αυτόνομες βάσεις εστιών;

Η βάση εστιών συναντά την κουζίνα

Οι βάσεις εστιών μπορούν να εγκατασταθούν σε συνδυασμό με μια ηλεκτρική κουζίνα. Έτσι οι εστίες ελέγχονται από τον πίνακα ελέγχου της κουζίνας.

Αυτόνομες βάσεις εστιών

Η αυτόνομη βάση εστιών έχει χωριστά στοιχεία χειρισμού, χωριστή σύνδεση στο δίκτυο και, άρα, μπορεί να ενσωματωθεί στον πάγκο εργασίας ανεξάρτητα από το φούρνο.

Τι μορφές θέρμανσης είναι διαθέσιμες για τις αυτόνομες βάσεις εστιών;

Επαγωγή

Οι επαγωγικές βάσεις εστιών παράγουν θερμότητα μόνο εκεί που χρειάζεται – στη βάση του μαγειρικού σκεύους. Έτσι βελτιώνεται η ενεργειακή αποδοτικότητα και εξασφαλίζονται συντομότεροι χρόνοι βρασμού. Τα φαγητά που παραψήνονται δεν καίγονται πλέον.

Αέριο

Όταν μαγειρεύετε με αέριο, παράγεται θερμότητα από τη φωτιά. Η θερμότητα μεταφέρεται απευθείας στη βάση του μαγειρικού σκεύους. Για να χρησιμοποιήσετε βάσεις εστιών αερίου, η κουζίνα σας πρέπει να είναι συνδεδεμένη στην παροχή αερίου.

Ηλεκτρικό ρεύμα

Οι ηλεκτρικές βάσεις εστιών, όπως οι κεραμικές, μεταφέρουν τη θερμότητα μέσω ενός θερμαινόμενου πηνίου στην κεραμική πλάκα, η οποία ζεσταίνει τη βάση του μαγειρικού σκεύους.

Σε τι πλάτος διατίθενται οι βάσεις εστιών;

Οι βάσεις εστιών διατίθενται σε πλάτος 60, 70 και 80 εκατοστών.

Σε τι πλάτος διατίθενται οι αυτόνομες βάσεις εστιών;

Οι αυτόνομες βάσεις εστιών διατίθενται σε πλάτος 30, 40, 60, 70, 80 και 90 cm.

Με τι μπορώ να συνδυάσω τη βάση εστιών μου;

Μπορείτε να συνδυάσετε τη βάση εστιών σας με μια εστία Domino, π.χ. Teppan Yaki, γκριλ με πέτρες λάβας ή πρόσθετο καυστήρα wok.

Teppan Yaki

Η μεγάλη ανοιξείδωτη εστία πλάτους 40 cm μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στην κουζίνα σας, για να φέρει την ιαπωνική κουζίνα στο σπίτι σας.

Γκριλ με πέτρες λάβας

Το γκριλ με πέτρες λάβας πλάτους 30 cm σας επιτρέπει να κάνετε μπάρμπεκιου στην κουζίνα σας.

Καυστήρας για wok

Η βάση εστιών σας συνδυάζεται τέλεια με έναν καυστήρα για wok, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στην ασιατική κουζίνα.

Τι πρέπει να αντικατασταθεί αν παρουσιάζει βλάβη η βάση εστιών, αλλά η κουζίνα λειτουργεί κανονικά;

Αν παρουσιάζει βλάβη μόνο η βάση εστιών, αλλά η κουζίνα λειτουργεί κανονικά, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια αυτόνομη βάση εστιών. Αν σταματήσει να λειτουργεί η κουζίνα στο μέλλον, μπορείτε να την αντικαταστήσετε με ένα φούρνο. Μπορείτε να προμηθευτείτε την απαραίτητη διπλή πρίζα σύνδεσης κουζίνας από την Εξυπηρέτηση Πελατών Bosch. Σε αυτή την περίπτωση, ρωτήστε τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο αν η καινούργια συσκευή συνδυάζεται με την παλιά κουζίνα.

Ποιοι πάγκοι εργασίας ενδείκνυνται για τις αυτόνομες βάσεις εστιών χωνευτής εγκατάστασης;

Οι βάσεις εστιών χωνευτής εγκατάστασης ενδείκνυνται για πέτρινους πάγκους εργασίας, αλλά μπορούν να εγκατασταθούν και σε ξύλινους πάγκους, εφόσον χρησιμοποιηθεί πλαίσιο συναρμολόγησης. Τα πλαίσια διατίθενται ως ειδικά αξεσουάρ.

Τι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την αντικατάσταση παλιών βάσεων εστιών;

Οι παλιές βάσεις εστιών με στρογγυλές γωνίες μπορούν να αντικατασταθούν μόνο με μια καινούργια εστία πλάτους 70 εκατοστών.

Τέλεια αποτελέσματα, εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Εντοιχιζόμενες συσκευές Bosch για την κουζίνα των ονείρων σας.

Για να είμαστε σίγουροι ότι η κουζίνα σας θα γίνει όπως την ονειρεύεστε, δεν προσφέρουμε μόνο ενσωματωμένες εντοιχιζόμενες συσκευές για μαγείρεμα και ψήσιμο, αλλά και εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων, ψυγεία και ψυγειοκαταψύκτες. Όλες οι οικιακές συσκευές μας συνδυάζουν διαχρονική, εκλεπτυσμένη σχεδίαση, αξεπέραστη τεχνολογική ποιότητα και μέγιστη αποδοτικότητα, ανθεκτικότητα και ευκολία.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!