Απορροφητήρες

Φρέσκος αέρας στην κουζίνα σας.

Για να μπορείτε να συγκεντρωθείτε στο μαγείρεμα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τις οσμές και τους ατμούς που δημιουργούνται κατά τη διάρκειά του, αναπτύξαμε μια σειρά ιδιαίτερα ισχυρών απορροφητήρων. Επιπλέον, χάρη στη μόνωση και τον εξελιγμένο, ενεργειακά αποδοτικό και αθόρυβο κινητήρα που διαθέτουν, είναι τόσο αθόρυβοι και οι ίδιοι που οι καλεσμένοι σας δεν θα καταλάβουν καν ότι είναι σε λειτουργία.

Σε τι πλάτος μπορείτε να αγοράσετε τους απορροφητήρες μας;

Ανάλογα με τη σειρά σχεδίασης, οι απορροφητήρες μας διατίθενται σε πλάτος από 40 έως 120 cm.

Ποιος απορροφητήρας είναι κατάλληλος για το μέγεθος της κουζίνας σας;

Προσφέρουμε τον καλύτερο απορροφητήρα για κάθε μέγεθος κουζίνας. Είτε έχετε κουζίνα σε ενιαίο χώρο με το σαλόνι, είτε μικρή, ξεχωριστή κουζίνα.

Η ισχύς του απορροφητήρα πρέπει να είναι πάντα τουλάχιστον εξαπλάσια από τον όγκο του δωματίου.

Ισχύς απορροφητήρα = μήκος x πλάτος x ύψος x 6

Πώς γίνεται ακόμα πιο αθόρυβος και πιο ισχυρός ένας απορροφητήρας με λειτουργία ανακυκλοφορίας;

Με το ειδικό εξάρτημα CleanAir

Το εξάρτημα CleanAir κάνει το σύστημα ανακυκλοφορίας του αέρα πιο αποδοτικό. Αποτελείται από ένα ειδικό φίλτρο ενεργού άνθρακα με διπλάσια διάρκεια ζωής από ένα παρόμοιο φίλτρο άνθρακα. Έχοντας σχεδόν την ίδια ισχύ με έναν απορροφητήρα σε λειτουργία αναρρόφησης, ένας απορροφητήρας με εξάρτημα CleanAir είναι πιο αθόρυβος κατά 3 dB.

Τι πρέπει να γνωρίζω για τον καθαρισμό και τη φροντίδα;

Όλα τα φίλτρα λίπους της Bosch πλένονται στο πλυντήριο πιάτων. Στους απορροφητήρες, το κλειστό εσωτερικό περίβλημα διευκολύνει τον καθαρισμό, καθώς δεν υπάρχουν γωνίες ή ακμές.

Σε τι διαφέρουν τα συστήματα αναρρόφησης από τα συστήματα ανακύκλωσης αέρα;

Στη λειτουργία αναρρόφησης, οι ατμοί μαγειρέματος απορροφώνται από τον ανεμιστήρα και διοχετεύονται μέσω του σωλήνα εξαγωγής αέρα σε εξωτερικό χώρο ή σε μια καμινάδα εξαερισμού. Στα συστήματα ανακύκλωσης αέρα, οι ατμοί μαγειρέματος κυκλοφορούν στο δωμάτιο, για να φιλτραριστούν.

Τι διάμετρο πρέπει να έχει ο αγωγός εκκένωσης αέρα για έναν απορροφητήρα;

Συνιστούμε πάντα να επιλέγετε τη μέγιστη διάμετρο των 150 mm. Αν ο αγωγός εκκένωσης μαζί με τα περιβλήματα έχουν διάμετρο μικρότερη από 120 mm, μπορεί να αυξηθούν τα επίπεδα θορύβου από τον αέρα που εκκενώνεται. Σε αυτή περίπτωση, θα προτείναμε έναν απορροφητήρα ανακύκλωσης για λειτουργία με χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Πώς μπορώ να αποτρέπω τις απώλειες απόδοσης;

Για να αποτρέπετε τις απώλειες απόδοσης, ο χώρος ανάμεσα στον απορροφητήρα και το περίβλημα του τοίχου πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μικρότερος. Αν η απόσταση είναι πολύ μεγάλη, συνιστούμε να ανακυκλώνετε τον αέρα για αποτελεσματική λειτουργία.

Πότε πρέπει να ενεργοποιώ τον απορροφητήρα;

Να ενεργοποιείτε τον απορροφητήρα προτού ξεκινήσετε το μαγείρεμα. Έτσι διασφαλίζετε ότι δημιουργείται ένα ρεύμα που αναρροφά τους ατμούς μαγειρέματος.

Πότε πρέπει να αερίζεται η κουζίνα;

Ο αέρας που εξάγεται πρέπει να αντικαθίσταται με φρέσκο αέρα – γι' αυτό είναι σημαντικός ο επαρκής αερισμός. Όταν λειτουργεί ο απορροφητήρας, πρέπει να υπάρχει πάντα ένα ανοικτό παράθυρο κοντά στην εστία. Ρωτήστε τον καπνοδοχοκαθαριστή σας τι πρέπει να προσέχετε όταν υπάρχει μια πρόσθετη πηγή φωτιάς, όπως ένα τζάκι.

Τέλεια αποτελέσματα, εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Εντοιχιζόμενες συσκευές Bosch για την κουζίνα των ονείρων σας.

Για να είμαστε σίγουροι ότι η κουζίνα σας θα γίνει όπως την ονειρεύεστε, δεν προσφέρουμε μόνο ενσωματωμένες εντοιχιζόμενες συσκευές για μαγείρεμα και ψήσιμο, αλλά και εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων, ψυγεία και ψυγειοκαταψύκτες. Όλες οι οικιακές συσκευές μας συνδυάζουν διαχρονική, εκλεπτυσμένη σχεδίαση, αξεπέραστη τεχνολογική ποιότητα και μέγιστη αποδοτικότητα, ανθεκτικότητα και ευκολία.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!