Φούρνοι μικροκυμάτων

Φούρνοι μικροκυμάτων Bosch: απόλυτη απόλαυση σε ελάχιστο χρόνο.

Εάν θέλετε να εξοικονομείτε χρόνο και ενέργεια όταν μαγειρέυετε και ψήνετε, οι φούρνοι μικροκυμάτων Bosch είναι η ιδανική λύση. Ειδικά οι μικρές μερίδες ετοιμάζονται πολύ γρηγορότερα και πιο οικονομικά σε ένα φούρνο μικροκυμάτων απ’ ό, τι σε ένα συμβατικό φούρνο ή σε μια κουζίνα. Επιπλέον, τα κατεψυγμένα τρόφιμα ξεπαγώνουν μέσα σε λεπτά αντί για ώρες, έτοιμα για να τα μαγειρέψετε.

Θέλετε ένα φούρνο μικροκυμάτων ή έναν compact φούρνο με ενσωματωμένα μικροκύματα;

Οι φούρνοι μικροκυμάτων μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα ψηλό ντουλάπι ή σε μια επάνω μονάδα. Οι compact φούρνοι μας με ενσωματωμένα μικροκύματα κάνουν πραγματικά τα πάντα: συνδυάζουν κλασικούς τρόπους θέρμανσης με την επιλογή της πολύ γρήγορης ετοιμασίας του φαγητού σας.

Σε τι χρώματα διατίθενται οι φούρνοι μικροκυμάτων και οι compact φούρνοι;

Οι φούρνοι μικροκυμάτων διατίθενται σε ανοξείδωτο χάλυβα, πολικό λευκό και ηφαιστειακό μαύρο. Υπάρχουν επίσης compact φούρνοι σε σατινέ καφέ και μπεζ χαλαζία.

Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι κατάλληλος και για μεγαλύτερα σκεύη και τρόφιμα;

Οι φούρνοι μικροκυμάτων χωρίς περιστρεφόμενο δίσκο είναι κατάλληλοι και για μεγαλύτερα δοχεία και τρόφιμα.

Εκτός από ένα φούρνο μικροκυμάτων τι άλλο μπορεί να εγκατασταθεί σε μια εσοχή;

Ο ατμομάγειρας διατηρεί καλύτερα τις βιταμίνες και τη γεύση όταν ξεπαγώνετε και ζεσταίνετε το φαγητό σας. Μπορεί να ενσωματωθεί στην εσοχή ενός επάνω ντουλαπιού για φούρνο μικροκυμάτων. Οι compact συσκευές προσφέρουν όλες τις κλασικές μεθόδους θέρμανσης ενός φούρνου σε συνδυασμό με μικροκύματα.

Τέλεια αποτελέσματα, εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Εντοιχιζόμενες συσκευές Bosch για την κουζίνα των ονείρων σας.

Για να είμαστε σίγουροι ότι η κουζίνα σας θα γίνει όπως την ονειρεύεστε, δεν προσφέρουμε μόνο ενσωματωμένες εντοιχιζόμενες συσκευές για μαγείρεμα και ψήσιμο, αλλά και εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων, ψυγεία και ψυγειοκαταψύκτες. Όλες οι οικιακές συσκευές μας συνδυάζουν διαχρονική, εκλεπτυσμένη σχεδίαση, αξεπέραστη τεχνολογική ποιότητα και μέγιστη αποδοτικότητα, ανθεκτικότητα και ευκολία.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!