Συσκευές ατμού

Διατηρήστε αυτά που άλλοι χάνουν στο βράσιμο: τη γεύση και τις βιταμίνες.

Οι συσκευές ατμού Bosch είναι ο πιο ήπιος και υγιεινός τρόπος μαγειρέματος. Ο ζεστός ατμός μαγειρεύει τα φαγητά πολύ ήπια, διατηρώντας τις πολύτιμες βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία. Οι γεύσεις απελευθερώνονται καλύτερα και τα λαχανικά διατηρούν όλο το χρώμα τους. Με λίγα λόγια: οι ατμομάγειρές μας είναι η νούμερο 1 επιλογή για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής.

Σε τι διαφέρει ένας ατμομάγειρας από ένα φούρνο ατμού;

Ατμομάγειρες

Ο ατμομάγειρας ψήνει το φαγητό σας με υδρατμούς. Έτσι, ετοιμάζετε το φαγητό σας πολύ απαλά και διατηρείτε όλη τη γεύση, τις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία. Επειδή οι ατμομάγειρες της Bosch έχουν το δικό τους δοχείο νερού, δεν χρειάζεται σύνδεση νερού. Με τον ατμομάγειρα, ετοιμάζετε το φαγητό σας πολύ απαλά και διατηρείτε όλη τη γεύση, τις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία.

Φούρνοι ατμού

Οι φούρνοι ατμού είναι συσκευές που ψήνουν ή μαγειρεύουν με ατμό. Ή και τα δύο ταυτόχρονα. Χρησιμοποιούν απαλούς υδρατμούς με πρόσθετο θερμό αέρα.

Πού μπορώ να εγκαταστήσω έναν ατμομάγειρα ή φούρνο ατμού;

Οι ατμομάγειρες ή φούρνοι ατμού μπορούν να ενσωματωθούν σε ψηλά ντουλάπια βάθους 550 mm ή σε επάνω μονάδες βάθους 300 mm. Για να ενσωματωθεί σε ένα ψηλό ντουλάπι, η συσκευή πρέπει να έχει ύψος 45 cm (χωρητικότητας 38 λίτρων). Αν θέλετε να ενσωματωθεί σε μια επάνω μονάδα, επιλέξτε μια συσκευή ύψους 38 cm (χωρητικότητας 22 λ.).

Σε τι χρώματα διατίθενται οι φούρνοι ατμού;

Οι φούρνοι ατμού διατίθενται σε ανοιξείδωτο χάλυβα, καθαρό λευκό, δυναμικό μαύρο και σατινέ καφέ.

Τι πρέπει να προσέχουμε κατά τον εντοιχισμό ενός ατμομάγειρα ή φούρνου ατμού;

Οι ατμομάγειρες και οι φούρνοι ατμού πρέπει να εγκαθίστανται πάντα δίπλα ή πάνω από ένα φούρνο ή άλλη συσκευή, όχι από κάτω. Έτσι, ο ατμός μπορεί να διαφεύγει ελεύθερα όταν ανοίγετε τη συσκευή.

Όταν μαγειρεύουμε διαφορετικά φαγητά μαζί, μεταφέρονται οι διάφορες μυρωδιές;

Με τις συσκευές ατμού, μπορείτε να ετοιμάζετε διάφορα συνοδευτικά ή πλήρη γεύματα – χωρίς να μεταφέρονται οι μυρωδιές.

Ποια συσκευή συνδυάζεται ιδανικά με μια συσκευή ατμού;

Οι φούρνοι ατμού και οι ατμομάγειρες με ύψος εγκατάστασης 45 cm συνδυάζονται ιδανικά με ένα θερμαινόμενο συρτάρι 14 cm. Ο συνδυασμός έχει τις ίδιες διαστάσεις εσοχής με ένα φούρνο 60 cm.

Τι διαφορές έχει μια συσκευή ατμού από ένα φούρνο μικροκυμάτων στο ξεπάγωμα των φαγητών;

Ο φούρνος μικροκυμάτων ξεπαγώνει τα κατεψυγμένα φαγητά πολύ γρήγορα. Ο ατμομάγειρας διατηρεί καλύτερα τις βιταμίνες και τη γεύση όταν ξεπαγώνετε το φαγητό σας, άρα είναι πιο υγιεινός.

Τέλεια αποτελέσματα, εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Εντοιχιζόμενες συσκευές Bosch για την κουζίνα των ονείρων σας.

Για να είμαστε σίγουροι ότι η κουζίνα σας θα γίνει όπως την ονειρεύεστε, δεν προσφέρουμε μόνο ενσωματωμένες εντοιχιζόμενες συσκευές για μαγείρεμα και ψήσιμο, αλλά και εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων, ψυγεία και ψυγειοκαταψύκτες. Όλες οι οικιακές συσκευές μας συνδυάζουν διαχρονική, εκλεπτυσμένη σχεδίαση, αξεπέραστη τεχνολογική ποιότητα και μέγιστη αποδοτικότητα, ανθεκτικότητα και ευκολία.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!