Εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων

Εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων Bosch: Τέλειος εντοιχισμός, αστραφτερή καθαριότητα, μοναδική υγιεινή.

Τα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων μπορούν να εγκατασταθούν κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σας και να επενδυθούν με το υλικό που έχετε επιλέξει για τα ντουλάπια σας, ώστε να δέσουν αρμονικά με όλο το χώρο.

• Ποια είναι η διαφορά μεταξύ εντοιχιζόμενων με εμφανή μετόπη και πλήρως εντοιχιζόμενων πλυντηρίων πιάτων;

Εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων με εμφανή μετόπη

Σε ένα εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων με εμφανή μετόπη, πρέπει να τοποθετήσετε στην πόρτα της συσκευής μία πρόσοψη που να ταιριάζει με τα έπιπλα και το χώρο της κουζίνας σας και θα είναι ορατό το χειριστήριο του πλυντηρίου πιάτων σας. Επιπλέον, οι συγκεκριμένες συσκευές εγκαθίστανται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας.

Πλήρως εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων

Στα πλήρως εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων, η πρόσοψη της συσκευής πρέπει να καλυφθεί με μια πόρτα που να ταιριάζει με τα έπιπλα και το χώρο της κουζίνας. Είναι πλήρως καλυμμένα και δεν φαίνεται ούτε το χειριστήριό τους. Άλλωστε για αυτό και ο χειρισμός τους γίνεται από την επάνω πλευρά της πόρτας όταν αυτή ανοίγει, εκεί βρίσκεται όλο το χειριστήριο. Ως προς την τοποθέτησή τους, εγκαθίστανται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας.

Πώς μπορώ να εντοιχίσω ένα πλυντήριο πιάτων τώρα;

Τα πλυντήρια πιάτων μπορούν να εγκαθίστανται όχι μόνο κάτω από τον πάγκο της κουζίνας, αλλά και σε επίτοιχη μονάδα. Από εργονομικής πλευράς, είναι ωφέλιμο να βρίσκεται το ύψος εργασίας στο ύψος των ματιών, καθώς δεν χρειάζεται να σκύβετε. Επιπλέον, προσφέρουμε compact συσκευές, οι οποίες εγκαθίστανται σε εσοχή πλάτους 45 cm ή σε ντουλάπι στο ύψος των ματιών. Είναι ιδανικές για μικρές κουζίνες ή ως δεύτερη συσκευή.

Πού δεν πρέπει να εγκαταστήσω ένα πλυντήριο πιάτων;

Τα πλυντήρια πιάτων δεν πρέπει να εγκαθίστανται κάτω από εντοιχιζόμενες εστίες, διότι θα μπορούσαν να υποστούν ζημιές από υπερθέρμανση και υδρατμούς.

Γιατί να επιλέξω ανοξείδωτη πρόσοψη;

Οι ανοξείδωτες προσόψεις μπορούν να στερεωθούν στην πόρτα του πλυντηρίου πιάτων και είναι η κατάλληλη λύση όταν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να επενδύσετε τη συσκευή σας με το υλικό που έχετε στα υπόλοιπα έπιπλα κουζίνας. Οι συγκεκριμένες μάλιστα προσόψεις, δεν διευκολύνουν μόνο την τοποθέτηση-εγκατάσταση της συσκευής, αλλά και τον καθαρισμό της και γενικά κάνουν το πλυντήριο πιάτων σας να δείχνει ακόμη πιο κομψό.

Οι εντοιχιζόμενες συσκευές Bosch συνθέτουν την κουζίνα των ονείρων σας.

Για να είμαστε σίγουροι ότι η κουζίνα σας θα γίνει ακριβώς όπως την ονειρεύεστε, διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα εντοιχιζόμενων οικιακών συσκευών όπως ψυγεία, καταψύκτες, εστίες, φούρνους και απορροφητήρες, οι οποίες ταιριάζουν τέλεια με το πλυντήριο πιάτων σας. Όλες οι οικιακές συσκευές Bosch συνδυάζουν διαχρονική, εκλεπτυσμένη σχεδίαση μαζί με αξεπέραστη τεχνολογική ποιότητα και μέγιστη αποδοτικότητα, ανθεκτικότητα και ευκολία χρήσης.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!