Καταψύκτες

Για χάρη σας στείλαμε τους καταψύκτες μας στη Σαχάρα και στη Σιβηρία.

Για να είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να βασιστείτε 100% στους καταψύκτες μας καθημερινά, τους δοκιμάσαμε πρώτα εμείς στις σκληρότερες συνθήκες, στο λεγόμενο «Θάλαμο Κλιματισμού» Bosch. Εκεί αναπτύσσονται ακραίες συνθήκες ψύχους και ζέστη, από -10οC έως +43οC και μόνο αν ο καταψύκτης εξακολουθεί να λειτουργεί άψογα και κάτω από αυτές τις συνθήκες, είναι έτοιμος να έρθει στο σπίτι σας.

Πώς εγκαθίστανται οι κατακόρυφοι καταψύκτες;

Οι κατακόρυφοι καταψύκτες εντοιχίζονται στις κουζίνες, είτε στα κάτω ντουλάπια είτε σε ειδικά υπερυψωμένα ντουλάπια.

Τι επιλογές υπάρχουν για μικρές εσοχές;

Αντικαταστήστε απλώς τον εντοιχιζόμενο κατακόρυφο καταψύκτη σας με έναν ελεύθερο, εάν η εσοχή είναι υπερβολικά μικρή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον απελευθερωμένο χώρο ως πρόσθετο χώρο αποθήκευσης, ή να προσαρμόσετε ένα φούρνο ατμού με θερμαινόμενο συρτάρι στην άδεια εσοχή.

Πώς θα πετύχετε βέλτιστη ενεργειακή αποδοτικότητα με έναν κατακόρυφο καταψύκτη;

Φροντίστε να υπάρχει επαρκής χώρος εξαερισμού κάτω και πίσω από τον καταψύκτη. Έτσι περιορίζονται οι απαιτήσεις ηλεκτρικού ρεύματος.

Τι θα πρέπει να ελέγξω ιδιαίτερα κατά την εγκατάσταση του καταψύκτη;

Εάν ο κατακόρυφος καταψύκτης σας στέκεται σε επίπεδη επιφάνεια, μπορεί επίσης να εγκατασταθεί οριζόντια. Έτσι, η πόρτα θα κλείνει τέλεια.

Ποια είναι διαφορά μεταξύ των ενσωματωμένων συσκευών και των συσκευών με διακοσμητική πρόσοψη;

Σε έναν ενσωματωμένο κατακόρυφο καταψύκτη μπορεί να προσαρμοστεί μια πρόσοψη που ταιριάζει με τα έπιπλα της κουζίνας σας. Εάν ο καταψύκτης σας δέχεται κάλυμμα, μπορείτε να περάσετε συρταρωτά διακοσμητικά καλύμματα σε πλαίσιο. Και αυτά θα ταιριάζουν τέλεια με τα έπιπλα της κουζίνας σας.

Τι επιλογές υπάρχουν σε ό,τι αφορά την τεχνολογία της πόρτας;

Κινητός μεντεσές

Με αυτήν την τεχνολογία, η πρόσοψη της κουζίνας και η πόρτα της συσκευής προσαρμόζονται μεταξύ τους με μια κινητή σύνδεση.

Ενιαίος μεντεσές

Με τους ενιαίους μεντεσέδες, η πρόσοψη της κουζίνας και η πόρτα της συσκευής συνδέονται σταθερά μεταξύ τους, κι έτσι η γωνία ανοίγματος είναι μεγαλύτερη. Επιπλέον, ο μεντεσές αντέχει μεγαλύτερα φορτία.

Ενιαίος μεντεσές με επαγγελματικό φρένο πόρτας

Όταν αντικαθιστάτε τον καταψύκτη σας, ο κινητός μεντεσές μπορεί να αντικατασταθεί με έναν σύγχρονο ενιαίο μεντεσέ. Στον ενιαίο μεντεσέ προστίθεται ένα μαλακό ένθετο τμήμα.

Τέλεια αποτελέσματα, εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Εντοιχιζόμενες συσκευές Bosch για την κουζίνα των ονείρων σας.

Για να είμαστε σίγουροι ότι η κουζίνα σας θα γίνει όπως την ονειρεύεστε, δεν διαθέτουμε μόνο ψυγεία και καταψύκτες, αλλά και εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων και άψογα ενσωματωμένες εντοιχιζόμενες συσκευές για μαγείρεμα και ψήσιμο. Όλες οι οικιακές συσκευές μας συνδυάζουν διαχρονική, εκλεπτυσμένη σχεδίαση, αξεπέραστη τεχνολογική ποιότητα και μέγιστη αποδοτικότητα, ανθεκτικότητα και ευκολία.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!