Ψυγειοκαταψύκτες

Με τη Bosch, η απόλαυση αρχίζει αμέσως μόλις ανοίξετε την πόρτα του ψυγείου σας.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι πόρτες των ψυγείων Bosch κλείνουν αθόρυβα και εφαρμόζουν τέλεια για χρόνια. Συμβαίνει γιατί τις έχουμε δοκιμάει 200.000 φορές. Άλλωστε τίποτα δεν βγαίνει από το εργοστάσιό μας εάν δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις υψηλές προδιαγραφές μας. Έτσι, δημιουργούμε τη χαρακτηριστική ποιότητα Bosch που όλοι γνωρίζετε και στην οποία μπορείτε να βασιζεστε κάθε μέρα.

Τι θα πρέπει να ελέγξω ιδιαίτερα κατά την εγκατάσταση του ψυγειοκαταψύκτη;

Το δάπεδο στο οποίο στέκεται ο ψυγειοκαταψύκτης πρέπει να είναι πάντα επίπεδο. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχει εγκατασταθεί σωστά η συσκευή, ότι είναι σταθερή και η πόρτα θα κλείνει πάντα καλά, για να μην χάνεται η ψύξη.

Τι επιλογές υπάρχουν για μικρές εσοχές;

Εάν η εσοχή που έχετε είναι υπερβολικά μικρή για τις ανάγκες σας, μπορείτε να αντικαταστήσετε την παλιά σας εντοιχιζόμενη συσκευή με μια ελεύθερη. Μπορείτε να προσαρμόσετε ένα φούρνο ατμού με θερμαινόμενο συρτάρι στην άδεια εσοχή, ή να την χρησιμοποιήσετε απλώς ως πρόσθετο χώρο αποθήκευσης.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των εντοιχιζόμενων συσκευών και των συσκευών με διακοσμητική πρόσοψη;

Το υλικό συνήθως που χρησιμοποιείται στα ντουλάπια της κουζίνας σας, χρησιμοποιείται για να επενδύσει και την πρόσοψη της εντοιχιζόμενης οικιακής συσκευής. Το υλικό αυτό βιδώνεται πάνω στη συσκευή. Αντίθετα, στις οικιακές συσκευές με διακοσμητική πρόσοψη, η τελευταία, που συνήθως είναι από πιο λεπτό υλικό, προσαρμόζεται συρταρωτά σε ένα πλαίσιο, για να ταιριάζει με τα υπόλοιπα έπιπλα της κουζίνας σας.

Τι επιλογές υπάρχουν σε ό, τι αφορά την πόρτα του ψυγείου;

Κινητός μεντεσές
Με τους κινητούς μεντεσέδες, το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί στα έπιπλα της κουζίνας σας προσαρμόζεται στην πόρτα της συσκευής με μια κινητή σύνδεση.
Ο κινητός μεντεσές μπορεί να αντικατασταθεί με ένα σύγχρονο, ενιαίο μεντεσέ κατά την αντικατάσταση της συσκευής.

Ενιαίος μεντεσές
Με τον ενιαίο μεντεσέ, το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί στα έπιπλα της κουζίνας σας και η πόρτα της συσκευής συνδέονται σταθερά. Έτσι, η γωνία ανοίγματος είναι μεγαλύτερη και ο μεντεσές αντέχει μεγαλύτερα φορτία.

Ενιαίος μεντεσές με επαγγελματικό φρένο πόρτας
Στον ενιαίο μεντεσέ μπορεί να προστεθεί ένα μαλακό ένθετο τμήμα.

Οι εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές Bosch συνθέτουν την κουζίνα των ονείρων σας.

Για να είμαστε σίγουροι ότι η κουζίνα σας θα γίνει ακριβώς όπως την ονειρεύεστε, διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα εντοιχιζόμενων οικιακών συσκευών όπως ψυγεία, καταψύκτες, εστίες, φούρνους και απορροφητήρες, οι οποίες ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους, αλλά και με το πλυντήριο πιάτων σας. Όλες οι συσκευές Bosch συνδυάζουν διαχρονική, εκλεπτυσμένη σχεδίαση, μαζί με αξεπέραστη τεχνολογική ποιότητα και μέγιστη αποδοτικότητα, ανθεκτικότητα και ευκολία χρήσης.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!