Κουζινομηχανή OptiMUM

60 χρόνια εμπειρίας είναι απλά η καλύτερη συνταγή.

Από τώρα και στο εξής, υπάρχει στη διάθεσή σας ο ιδανικός εξοπλισμός για οποιαδήποτε ιδέα μαγειρικής έχετε. Η ισχυρή κουζινομηχανή OptiMUM, με ενσωματωμένη ζυγαριά και λειτουργία SensorControl Plus, δημιουργεί αυτόματα άψογα αποτελέσματα.

Δείτε τα προϊόντα

Καινοτομία: ενσωματωμένη ζυγαριά.

Δεν θα βρείτε τίποτα πιο πρακτικό ή πιο βολικό. Το ζύγισμα των συστατικών απευθείας στο μπολ ή το εξάρτημα σας εξοικονομεί χρόνο και χώρο. Πλέον δεν χρειάζεστε ξεχωριστή ζυγαριά κουζίνας. Ενώ τα μείγματά σας για λαχταριστά κέικ, γλυκά κ.λπ. θα πετυχαίνουν ακόμα πιο εύκολα.

Τέλεια οργάνωση του χρόνου με τη λειτουργία του χρονοδιακόπτη.

Δεν θα μπορούσε να είναι πιο βολικό. Απλά ρυθμίστε τον απαιτούμενο χρόνο ανάμειξης, και η OptiMUM θα ζυμώσει, θα ανακατέψει ή θα αναμείξει για όσο χρόνο απαιτείται. Και όσο η OptiMUM το κάνει αυτό, εσείς μπορείτε να προετοιμάζετε άλλα πράγματα, διότι θα σταματήσει αυτόματα.

Πάντα άψογα - ζύμη, μαρέγκα, σαντιγί.

Με την παγκόσμια καινοτομία SensorControl Plus, η σύσταση της σαντιγί, της μαρέγκας, ακόμα και της ζύμης θα είναι πάντα άψογη, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Εναλλακτικά, μπορείτε εσείς να ορίσετε τον επιθυμητό χρόνο ζυμώματος , χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη.

1500W κάνουν ακόμα και τη βαριά ζύμη μια εύκολη υπόθεση.

Απολαύστε άψογη ζύμη με το πολύ ισχυρό μοτέρ 1500W και τον έξυπνο αισθητήρα ζύμης. Η ταχύτητα ανάμειξης παραμένει σταθερά υψηλή, ώστε να ανταποκρίνεται γρήγορα ακόμα και στα βαριά μείγματα και στις μεγάλες ποσότητες. Ταυτόχρονα, η συσκευή παραμένει σταθερή στη θέση της.

Εξαρτήματα έτοιμα να τα χρησιμοποιήσετε γρήγορα και εύκολα.

Τα πρακτικά εξαρτήματα της OptiMUM έχουν χρωματικούς κωδικούς, οι οποίοι αντιστοιχούν και στις όμοια χρωματισμένες υποδοχές της κουζινομηχανής. Αυτό σημαίνει ότι με μια ματιά βλέπετε σε ποιο σημείο πρέπει να τοποθετηθεί το κάθε εξάρτημα.

Ξεκινήστε αμέσως, χάρη στην έξυπνη αναγνώριση εξαρτημάτων. Τα εργαλεία ανάμειξης αναγνωρίζονται αυτόματα και ρυθμίζεται η κατάλληλη ταχύτητα περιστροφής, ώστε τα σφάλματα χειρισμού να είναι πρακτικά αδύνατα.

Έτοιμο για μεγάλες προκλήσεις: το μπολ των 5,5 λίτρων.

Είτε πρόκειται για παιδικά γενέθλια, πάρτι επετείου, είτε για μια βραδιά πίτσας με φίλους, το κομψό, ανθεκτικό μπολ ανάμειξης από ανοξείδωτο χάλυβα με χωρητικότητα 5 λίτρων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για μεγάλες ποσότητες, όπως ένα μείγμα κέικ 3,5 κιλών. Χάρη στις δύο λαβές του, είναι επίσης βολικό.

Αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου, χάρη στη λειτουργία 3D Planetary Mixing.

Οι κινήσεις ανάμειξης γίνονται ταυτόχρονα προς τρεις κατευθύνσεις, με αποτέλεσμα η ανάμειξη των συστατικών σας να είναι πάντα τέλεια. Τίποτα δεν μένει κολλημένο στα πλαϊνά τοιχώματα του μπολ, και όλα τα συστατικά καταλήγουν μέσα στο μείγμα.

Αποτελέσματα υψηλής ποιότητας.

Με το εργαλείο ανάδευσης από ανοξείδωτο χάλυβα για σαντιγί, μαρέγκα και ζύμη κέικ, ο γάντζος για βαριές ζύμες όπως ζύμη με μαγιά, αλλά και τον εύκαμπτο αναδευτήρα-αυγοδάρτη, μπορείτε να ετοιμάσετε οποιαδήποτε συνταγή αρτοποιίας ή ζαχαροπλαστικής θελήσετε.

Απολαύστε πεντανόστιμες ιδέες μαγειρικής απίστευτα εύκολα.

60 χρόνια εμπειρίας είναι απλά η καλύτερη συνταγή. Διαπιστώστε το και εσείς!

Τάρτα μοσχολέμονου, ρολά κανέλας, χριστουγεννιάτικη τάρτα. Καλή σας διασκέδαση!

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!