Καθαρισμός φούρνου

Καθαρισμός φούρνου

Για να είναι πάντα "ικανοποιημένος" ο φούρνος σας, εμπιστευτείτε την Bosch

Προς τα κάτω

Καθαρισμός φούρνου χωρίς κόπο

"Καθαρός φούρνος σημαίνει "ικανοποιημένος", αποδοτικός και μοσχομυρωδάτος φούρνος. Τα νέα gel καθαρισμού σε σπρέι καθαρίζουν το εσωτερικό του φούρνου σας χωρίς τη συνηθισμένη μυρωδιά των χημικών, αλλά και χωρίς να χρειάζεται να τρίψετε τα σκληρά, ξεραμένα υπολείμματα. "

Σχεδιασμένα σε μορφή gel, για να κολλάνε πάνω σε όλες τις ακαθαρσίες αντί να στάζουν, αυτά τα καθαριστικά φούρνου είναι πανεύκολα στη χρήση. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι το gel είναι άοσμο, ώστε να μην μεταφέρεται ποτέ στο φαγητό σας η μυρωδιά των υγρών καθαρισμού. Και είναι τόσο ισχυρό που δεν χρειάζεται ποτέ να τρίψετε ιδιαιτέρως τα ξεραμένα υπολείμματα φαγητού στο εσωτερικό του φούρνου. Γι' αυτό ο φούρνος σας θα επέλεγε αυτά τα προϊόντα καθαρισμού. #OvenHappy

Gel καθαρισμού σε σπρέι.

Κωδ. προϊόντος: 311860

Εύχρηστο και άοσμο, το gel καθαρισμού σε σπρέι απομακρύνει τα καμένα λίπη χωρίς καμία προσπάθεια. Ελεγμένο και εγκεκριμένο από την Bosch, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Δείτε πώς να καθαρίζετε το εσωτερικό του φούρνου σας.

Λιποκαθαριστής.

Κωδ. προϊόντος: 311781

Ο λιποκαθαριστής μας καθαρίζει αποτελεσματικά τα λίπη και τις ακαθαρσίες από τις επιφάνειες των φούρνων και των κουζινών. Μπορείτε επίσης να τον χρησιμοποιείτε για έναν πρώτο καθαρισμό των φίλτρων του απορροφητήρα σας πριν το πλύσιμο. Ελεγμένος και εγκεκριμένος από την Bosch, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Δείτε πώς να καθαρίζετε την πόρτα του φούρνου σας.

Ο εύκολος τρόπος να καθαρίζετε την πόρτα του φούρνου.

Για να παρακολουθείτε το φαγητό σας, πρέπει να μπορείτε να βλέπετε μέσα από τη γυάλινη πόρτα. Αναπόφευκτα, στο εσωτερικό του φούρνου συσσωρεύονται λίπη και ακαθαρσίες. Γι' αυτό σχεδιάσαμε πόρτες, τις οποίες μπορείτε να αφαιρείτε και να καθαρίζετε, καθώς κι έναν λιποκαθαριστή φούρνου για εύκολο και γρήγορο καθάρισμα. #OvenHappy

Οι τελικές πινελιές – καθαρίζοντας το φούρνο εξωτερικά.

Τα πανάκια e-cloths με μικροΐνες κάνουν τις κουζίνες να δείχνουν σαν καινούργιες. Κατάλληλα για όλες τις συσκευές σας, τα ντουλάπια, τα πλακάκια και τις γυάλινες επιφάνειες, καθαρίζουν απαλά χωρίς χημικά, μόνο με νερό. Οπότε είναι ιδανικά, εάν έχετε αλλεργία ή ευαισθησία στα χημικά.

Σκληρά και αποτελεσματικά, αυτά τα πανάκια πλένονται στο πλυντήριο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 300 φορές. Χρησιμοποιήστε το πράσινο πανάκι, για να καθαρίσετε ανοξείδωτες και γρανιτένιες επιφάνειες, και το μπλε πανάκι για γυάλινες και κεραμικές επιφάνειες.

Συσκευασία E-Cloth για την κουζίνα.

Κωδ. προϊόντος: 466148

Χρησιμοποιήστε τα E-Cloths, για να καθαρίσετε αποτελεσματικά την κουζίνα σας χωρίς χημικά, μόνο με νερό. Τα πανάκια πλένονται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 300 φορές, ενώ είναι ιδανικά για όσους υποφέρουν από αλλεργίες. Ελεγμένα και εγκεκριμένα από την Bosch, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Δείτε πώς να καθαρίζετε τις ανοξείδωτες επιφάνειες του φούρνου σας.