Πλυντήρια πιάτων Bosch πλάτους 45 εκ.

Πλύσιμο πιάτων #LikeABosch

Ήρθαν τα νέα πλυντήρια πιάτων Bosch που χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες τους, τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και τον καινοτόμο σχεδιασμό τους κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Προς τα κάτω

Ανακαλύψτε τη νέα γενιά πλυντηρίων πιάτων Bosch.

Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολη δουλειά είναι το πλύσιμο των πιάτων στο χέρι. Όχι μόνο γιατί είναι κουραστική, όσο γιατί άπλυτα πιάτα δημιουργούνται συνέχεια. Για αυτό ήρθαν τα προηγμένα πλυντήρια πιάτων Bosch, για να μας βοηθήσουν και κάνουν πιο ευχάριστη τη ζωή. Απολαύστε ακόμα πιο τέλεια αποτελέσματα καθαριότητας, ασφάλειας και υγιεινής, πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ.

Τεχνολογία Home Connect

Ήρθε για να κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη!

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, για αυτό και πρέπει να τον αφιερώσετε εκεί που εσείς θέλετε, σε όσους αγαπάτε και όσα σας ευχαριστούν. Η προηγμένη τεχνολογία των νέων πλυντηρίων Bosch με πλάτος μόλις 45 εκατοστά έρχεται για να σας δώσει περισσότερο ελεύθερο χρόνο και περισσότερες επιλογές μέσα από μια εφαρμογή όλο δυνατότητες. Χάρη στην εφαρμογή Home Connect και στο Wi-Fi που διαθέτουν τα πλυντήρια νέας γενιάς Bosch, έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύ φάσμα επιλογών και ανέσεων. Πλέον, μπορείτε να θέτετε σε λειτουργία τη συσκευή, να επιλέγετε τις ρυθμίσεις και τις λειτουργίες της, να παρακολουθείτε την πορεία του προγράμματος πλύσης που έχετε επιλέξει, να λαμβάνετε αυτόματες ειδοποιήσεις στο κινητό, να δίνετε φωνητικές εντολές και να επιλέγετε τον αγαπημένο σας συνδυασμό προγραμμάτων στο νέο σας πλυντήριο πιάτων Bosch, ακόμα και αν είστε μέτρα ή χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι!

Πρόγραμμα Favourite

Ήρθε για να έχετε πάντα το αποτέλεσμα που θέλετε!

Επιλέξτε το δικό σας μοναδικό πρόγραμμα με βάση τις δικές σας ανάγκες, με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού. Κάντε έτσι πιο εύκολη την καθημερινότητά σας, χάρη στο έξυπνο πλυντήριο πιάτων Bosch. Με το Favourite έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε μαζί τα προγράμματα και τις επιλογές πλύσης που χρησιμοποιείτε περισσότερο σε ένα μόνο κουμπί. Μπορείτε να επιλέξετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα μέσω της εφαρμογής Home Connect ή απευθείας από την οθόνη του πλυντηρίου σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδυάσετε την επιλογή στεγνώματος Extra Dry με το πρόγραμμα πλύσης Eco 50°C. Φτιάξτε λοιπόν το δικό σας συνδυασμό, το δικό σας αγαπημένο, και ξεκινήστε το πλύσιμο των πιάτων σας με ένα μόνο άγγιγμα.

Λειτουργία Silence on Demand

Ήρθε για να σας φέρει τις απαραίτητες στιγμές ησυχίας!

Μειώστε το θόρυβο της πλύσης έως και για 30 λεπτά, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε, μέσω της εφαρμογής Home Connect. Μετατρέψτε το πλυντήριο πιάτων σας σε μια εξαιρετικά αθόρυβη συσκευή, όταν αυτό σας είναι απαραίτητο. Γιατί; Γιατί είναι κάποιες φορές που δεν θέλετε κανένας θόρυβος να αποσπά την προσοχή σας από τις καθημερινές δουλειές ή από κάτι με το οποίο ασχολείστε. Είναι η επιλογή που σας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσετε ελεύθεροι και ανενόχλητοι σε όλα όσα έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς, όπως να κοιμίσετε το μωρό σας, να μιλήσετε στο τηλέφωνο ή να ξεπροβοδίσετε τους καλεσμένους σας. Απλά καθημερινά, αλλά πολύ σημαντικά πράγματα.

Silence Plus

Ήρθε για να βρείτε και πάλι την ησυχία σας!

Κι όμως το πλυντήριο πιάτων σας μπορεί να είναι τόσο αθόρυβο, που ούτε εσείς δεν θα το πιστεύετε. Το να διατηρείτε το σπίτι σας καθαρό είναι κάτι απαιτητικό και χρονοβόρο, αλλά γίνεται. Το να το διατηρείτε όμως ως ένα ησυχαστήριο γεμάτο ηρεμία και γαλήνη, τις περισσότερες φορές είναι αδύνατο. Τα πλυντήρια πιάτων Bosch Silence Plus διαθέτουν έναν ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο κινητήρα, καθώς και πολλά άλλα χαρακτηριστικά για τη μείωση του λειτουργικού τους θορύβου, στο ελάχιστο. Έτσι, με ένα ελεύθερο ή με ένα εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων Bosch που παράγει από 40 έως 45 dB θορύβου, το να διατηρείτε την ησυχία στο σπίτι σας είναι ίσως το πιο εύκολο πράγμα που μπορείτε να κάνετε. Απολαύστε ηρεμία, κάθε λεπτό, ενώ ταυτόχρονα τα πιάτα σας πλένονται τέλεια και βγαίνουν από το πλυντήριο πιο καθαρά και υγιεινά από ποτέ.

Silence

Ήρθε για να ακούτε μόνο χαμόγελα και τραγούδια!

Η νέα γενιά πλυντηρίων πιάτων Bosch σέβεται απόλυτα την ησυχία που έχετε ανάγκη στο σπίτι σας. Η τεχνολογία Slience κάνει το πλυντήριό σας να λειτουργεί με τόσο αθόρυβο τρόπο, που και εσείς θα απορείτε αν είναι σε λειτουργία ή όχι. Από τη στιγμή που θα το ενεργοποιήσετε, το πλυντήριο θα λειτουργεί σε επίπεδο έντασης ήχου μόλις 46 dB.

Λειτουργία Efficient Dry

Ήρθε για να έχετε το απόλυτο στέγνωμα σε κάθε πλύση!

Το άδειασμα του πλυντηρίου των πιάτων, ενώ τα πιάτα δεν είναι αρκετά στεγνά ή όταν είναι πολύ ζεστά είναι αρκετά δυσάρεστο. Τώρα όμως, χάρη στη λειτουργία EfficientDry, η πόρτα του πλυντηρίου πιάτων ανοίγει αυτόματα μετά την ολοκλήρωση της πλύσης. Αυτή είναι μια απόλυτα πρακτική λύση που βελτιώνει τη διαδικασία στεγνώματος, αποτρέπει τη δημιουργία υδρατμών και επαναφέρει ομαλά τα πιάτα σας σε θερμοκρασία δωματίου. Έτσι, είναι πάντα έτοιμα για να βγουν από το πλυντήριο χωρίς να χρειάζονται επιπλέον σκούπισμα. Και το καλύτερο είναι πως το αυτόματο άνοιγμα της πόρτας του πλυντηρίου, εξοικονομεί παράλληλα και ενέργεια, καθώς δεν χρειάζεται επιπλέον κατανάλωση για να στεγνώσουν τα πιάτα σας.

Λειτουργία Extra Dry

Ήρθε για να στεγνώσει άψογα και τα πιο δύσκολα μαγειρικά σκεύη!

Με την ενεργοποίηση της επιλογής Extra Dry ακόμα και τα πιο απαιτητικά στο στέγνωμα σκεύη στεγνώνουν άψογα. Αυτό οφείλεται στις υψηλότερες θερμοκρασίες που αναπτύσσει το πλυντήριό σας κατά τον κύκλο ξεβγάλματος και στη μεγαλύτερη διάρκεια που κρατά το στέγνωμα των πιάτων σας. Κι όλα αυτά, απλώς, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Λειτουργία SpeedPerfect+ (on demand)

Ήρθε για να πάρει χρόνο από το πλύσιμο των πιάτων και να τον δώσει σε εσάς!

Με τη νέα γενιά πλυντηρίων πιάτων Bosch έχετε έως και τρεις φορές πιο γρήγορο πλύσιμο των πιάτων, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε, από όσο μακριά κι αν βρίσκεστε χάρη στην εφαρμογή Home Connect. Με τη λειτουργία SpeedPerfect+ (on demand) μπορείτε να μειώσετε το χρόνο πλύσης του πλυντηρίου έως και τρεις φορές, διατηρώντας πάντα τα άψογα αποτελέσματα Bosch και στο στέγνωμα και στην καθαριότητα. Επιπλέον, σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτή, πραγματικά όποτε θέλετε. Ακόμα κι όταν ο κύκλος πλύσης έχει ήδη ξεκινήσει.

Λειτουργία IntensiveZone

Ήρθε για να κάνει τα καθαρά… πεντακάθαρα!

Καθαρίστε αποτελεσματικά όλα τα μαγειρικά σκεύη με το πάτημα ενός κουμπιού. Η επιλογή IntensiveZone, την οποία μπορείτε να συνδυάσετε με πολλά προγράμματα, εξασφαλίζει υψηλότερη πίεση ψεκασμού του νερού και αυξάνει τη θερμοκρασία πλύσης στο κάτω καλάθι. Έτσι, τα πολύ λερωμένα μαγειρικά σκεύη με τους πιο δύσκολους και απαιτητικούς λεκέδες, όπως τηγάνια και κατσαρόλες, καθαρίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα, μπορείτε να τοποθετήσετε τα πιο ευαίσθητα σκεύη, όπως πορσελάνινα πιάτα και γυάλινα ποτήρια, στο πάνω καλάθι για ανάλογη προστασία και τέλεια φροντισμένη καθαριότητα.

Συρτάρι VarioDrawer

Ήρθε και το συρτάρι που σας έλειπε για τα μικρά αντικείμενα!

Ένα ιδανικό και ειδικά σχεδιασμένο συρτάρι για μαχαιροπίρουνα και μικρά κουζινικά σκεύη, αυτό σημαίνει VarioDrawer. Γιατί είναι μερικές φορές που το πλυντήριο πιάτων σας δεν διαθέτει αρκετή ευελιξία για να τοποθετήσετε ό,τι θέλετε. Το τηλεσκοπικό συρτάρι VarioDrawer, σας προσφέρει ένα τρίτο επίπεδο φόρτωσης για να κάνει τα πάντα πιο εύκολα. Είναι το ιδανικό μέρος για να τοποθετείτε μαχαιροπίρουνα και μικρότερα κουζινικά σκεύη, όπως για παράδειγμα κουτάλες, χτυπητήρια ή ακόμα και κούπες εσπρέσο. Έτσι, έχετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν γεμίζετε το πλυντήριο πιάτων, απελευθερώνοντας περισσότερο χώρο και στο κάτω καλάθι. Μάλιστα, η θήκη για μαχαιροπίρουνα μπορεί να αντικατασταθεί από το VarioDrawer, αν θέλετε, και να ελευθερωθεί περισσότερος χώρος για ένα επιπλέον πλήρες σερβίτσιο. Το αποτέλεσμα είναι ακόμα μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σχέση με όσα έχετε συνηθίσει και μεγάλη ευκολία στο γέμισμα του πλυντηρίου πιάτων σας.

Συρτάρι VarioDrawer Pro

Ήρθε για να χωρέσει όλα όσα θέλετε να πλυθούν!

Τα πλυντήρια πιάτων Bosch με συρτάρι VarioDrawer Pro προσφέρουν ακόμα περισσότερο χώρο στο εσωτερικό τους και ευελιξία για να αξιοποιείτε κάθε εκατοστό τους. Το ευέλικτο αυτό τρίτο συρτάρι έχει πρακτικές εσοχές για μεγάλα είδη μαγειρέματος και σερβιρίσματος, όπως χτυπητήρια χειρός ή κουτάλες. Το πλαϊνό του και οι ευέλικτες θήκες του, που πέφτουν προς τα κάτω, δημιουργούν χώρο για μικρά αντικείμενα και για κούπες εσπρέσο. Και το καλύτερο, με αυτό το τρίτο επίπεδο καταργείται η ανάγκη για θήκη μαχαιροπίρουνων στο κάτω καλάθι. Έτσι, τα πλυντήρια πιάτων Bosch γίνονται απίστευτα ευρύχωρα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όλα τοποθετούνται πια εύκολα, γρήγορα και τακτοποιημένα, γεγονός που εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια και άψογο καθαρισμό.

Λειτουργικότητα Rackmatic

Ήρθε για να έχετε περισσότερη ευελιξία σε κάθε πλύση!

Τώρα, το πάνω καλάθι του πλυντηρίου πιάτων σας μπορεί να ρυθμιστεί σε 3 επίπεδα, χάρη στο τριπλό σύστημα Rackmatic. Συγκεκριμένα, το ύψος του ρυθμίζεται εύκολα έως και κατά 5 εκ., ακόμα κι όταν είναι εντελώς γεμάτο. Αυτό σημαίνει ακόμα περισσότερες επιλογές ρύθμισης και, φυσικά, μέγιστη ευελιξία. Μια μεγάλη πιατέλα, ένα μεγάλο σκεύος ή ακόμη και τα κολονάτα ποτήρια σας, χωρούν πια άψογα, χωρίς κόπο ή δυσκολία, με απόλυτη ασφάλεια καθώς το καλάθι σας προσαρμόζεται εύκολα και τέλεια στις διαφορετικές κάθε φορά ανάγκες σας.

VarioFlex και VarioFlexPro

Ήρθαν για να σας προσφέρουν αμέτρητες επιλογές φόρτωσης των πιάτων σας!

Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να γεμίζουμε το πλυντήριο πιάτων μας, προσπαθώντας να χωρέσουμε όλα τα άπλυτα σκεύη. Τα ειδικά σχεδιασμένα συστήματα καλαθιών VarioFlex και VarioFlex Pro είναι εδώ για να σας προσφέρουν μεγάλη ευκολία και προσαρμοστικότητα ανάλογα με τις ανάγκες σας, κάθε φορά. Με μια μεγάλη γκάμα επιλογών για την ιδανική ρύθμισή τους, εγγυώνται ότι δεν θα αφήσετε άπλυτο ούτε ένα ποτήρι, ούτε ένα πιάτο, ούτε μια κατσαρόλα. Επιλέξτε σήμερα κιόλας το δικό σας έξυπνο πλυντήριο πιάτων Bosch. Έχει πάντα χώρο για όλα, εύκολα και με ασφάλεια και σας προσφέρει απόλυτη άνεση και τέλεια υγιεινή καθαριότητα στο πλύσιμο όλων των πιάτων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

τηλεφωνικά και με e-mail.

Online προγραμματισμός επίσκεψης τεχνικου

Προγραμματίστε μια επίσκεψη για τον εμπεριστατωμένο έλεγχο και επισκευή της συσκευής σας.

Εγχειρίδια χρήσης

Τα εγχειρίδιά μας σας προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες για την ενεργοποίηση και χρήση της συσκευής σας.

Εγγύηση Bosch

Η Bosch παρατείνει την διετή εγγύηση των οικιακών συσκευών της για 3 επιπλέον χρόνια με μικρή οικονομική επιβάρυνση. Επίσης, παρέχει ειδικές δωρεάν εγγυήσεις στον κινητήρα ή άλλα εξαρτήματα της συσκευής.