Πλυντήρια πιάτων Bosch 60 εκ.

Πλύσιμο πιάτων #LikeABosch

Ανακαλύψτε τη νέα γενιά πλυντηρίων πιάτων Bosch πλάτους 60 εκ. με τις πιο έξυπνες τεχνολογίες, Home Connect, τέλεια αποτελέσματα καθαριότητας και ακόμα πιο μικρή κατανάλωση ενέργειας*.

Προς τα κάτω

Τώρα με τη νέα γενιά πλυντηρίων πιάτων Bosch πλάτους 60 εκ., όλα γίνονται ακόμη πιο εύκολα. Είναι ειδικά σχεδιασμένα να μας προσφέρουν ακόμα πιο τέλεια αποτελέσματα καθαριότητας, ασφάλειας και υγιεινής και μαζί, ακόμα μικρότερη κατανάλωση ενέργειας.

Τεχνολογία Home Connect

Ο πιο έξυπνος τρόπος να πλένετε τα πιάτα σας.

Η σύνδεση των οικιακών συσκευών με το διαδίκτυο σάς προσφέρει έναν κόσμο γεμάτο άνεση και πολύτιμη βοήθεια, στα μέτρα σας. Χάρη στη λειτουργία Home Connect μπορείτε εύκολα να χειρίζεστε και να ελέγχετε όλες τις οικιακές σας συσκευές Bosch, από όπου κι αν βρίσκεστε. Επιπλέον, μέσω της ειδικής εφαρμογής, έχετε διαρκή πρόσβαση σε οδηγίες χρήσης, σε χρήσιμες συμβουλές και σε προτάσεις που εγγυώνται τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά. Συγκεκριμένα, ένα προηγμένο πλυντήριο πιάτων Bosch νέας γενιάς με Home Connect, μπορείτε να το θέτετε σε λειτουργία, να επιλέγετε τις ρυθμίσεις και τις λειτουργίες του, να παρακολουθείτε την πορεία του προγράμματος πλύσης που έχετε επιλέξει και να λαμβάνετε αυτόματες ειδοποιήσεις στο κινητό σας. Τέλος, μπορείτε να δίνετε φωνητικές εντολές και να επιλέγετε τον αγαπημένο σας συνδυασμό προγραμμάτων, ακόμα και αν είστε μακριά από το σπίτι και κάνετε τα ψώνια σας.

Τεχνολογία PerfectDry

Τέλεια αποτελέσματα στο στέγνωμα, με ακόμα πιο μικρή κατανάλωση ενέργειας.

Το PerfectDry, με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Zeolith, εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα στο στέγνωμα ακόμα και σε μαγειρικά σκεύη και είδη σερβιρίσματος που είναι πιο ιδιαίτερα ή απαιτητικά, όπως πχ. τα πλαστικά, και ειδικά στο στέγνωμά τους. Το γεγονός, οφείλεται στο ότι το φυσικό ορυκτό Ζεόλιθος έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία που δημιουργείται κατά τη διάρκεια πλύσης και να τη μετατρέπει σε ζεστό αέρα. Στη συνέχεια, ο ζεστός αέρας κατανέμεται ομοιόμορφα στο πλυντήριο πιάτων, χάρη στη «3D» ροή του. Αποτέλεσμα; Tο στέγνωμα είναι τέλειο, σε όλα τα σκεύη, στα πιάτα και στα μαχαιροπίρουνα, μέσα στο πλυντήριο. Το πιο σπουδαίο όμως είναι ότι αυτή η διαδικασία καταναλώνει σημαντικά λιγότερη ενέργεια. Αυτό είναι που κάνει το Ζεόλιθο όχι μόνο την πιο αποτελεσματική, αλλά και την πιο βιώσιμη επιλογή για το αύριο των επόμενων γενιών και του πλανήτη μας.

Σύστημα καλαθιών Max Flex

Για απόλυτη ευελιξία στη φόρτωση και απόλυτη προστασία στα πιάτα.

Τα επανασχεδιασμένα καλάθια Bosch προσφέρουν μεγάλη χωρητικότητα, ασφάλεια και ευελιξία. Το σύστημα καλαθιών Max Flex προσαρμόζεται ιδανικά σε όλες τις ανάγκες σας και χωρά όλα τα μαγειρικά σκεύη, κουζινικά και σερβίτσια σας, ανεξαρτήτως σχήματος ή μεγέθους. Είναι ειδικά σχεδιασμένο να παρέχει ακόμα μεγαλύτερη χωρητικότητα, σταθερότητα και ασφάλεια στο πλύσιμο όλων των πιάτων σας. Επιπλέον, χάρη στο ειδικά κατασκευασμένο 3ο καλάθι Extra Space για τα μικρά αντικείμενα της κουζίνας, μπορείτε να χωρέσετε τα πάντα με ευκολία, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε τέλεια αποτελέσματα καθαριότητας και υγιεινής κάθε φορά, ακόμα και στα πιο ιδιαίτερα κουζινικά σας.

3ο Καλάθι Extra Space

Ακόμα περισσότερος χώρος για τα μικρά αντικείμενα της κουζίνας.

Το ιδιαίτερο σχήμα του αξιοποιεί ολόκληρο τον ωφέλιμο χώρο του πλυντηρίου, και μαζί προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα στα κουζινικά σας. Επιπλέον, η κατασκευή του επιτρέπει στο νερό να ρέει αβίαστα και να καθαρίζονται καλύτερα όλα τα σκεύη, αλλά και στο ζεστό αέρα να διαχέεται παντού και έτσι να στεγνώνουν τέλεια, όλα. Ακόμα και τα πιο μικρά πλαστικά αντικείμενα βρίσκουν τη θέση τους στο 3ο καλάθι, χωρίς να αναποδογυρίσουν. Τέλος, εδώ μπορείτε να πλένετε με ασφάλεια και τα μαχαίρια σας, χάρη στο ειδικό, συρόμενο τμήμα, και να το μαζεύετε όταν χρειάζεστε περισσότερο ελεύθερο χώρο π.χ. για τα κολονάτα ποτήρια σας στο πάνω καλάθι.

Ζώνη Extra Clean

Διεξοδικός και τέλειος καθαρισμός ακόμη και για σκεύη με δύσκολους ή επίμονους λεκέδες.

Η Ζώνη Extra Clean βρίσκεται στο επανασχεδιασμένο επάνω καλάθι και αποτελείται από 3 επιπλέον περιστρεφόμενα ακροφύσια νερού. Στόχος της είναι να καθαρίσει τα πολύ λερωμένα σκεύη και είδη σερβιρίσματος, όπως π.χ. μπολ με δημητριακά που έχουν ξεραθεί. Πώς λειτουργεί; Το νερό ρέει μέσα στους ψεκαστήρες και διαχέεται προς τα πάνω μέσω ενός καναλιού. Με αυτό τον τρόπο 3 φορές περισσότερο νερό φτάνει στα πιάτα που χρειάζονται περισσότερο μούλιασμα και εντονότερο καθαρισμό. Κι όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να καταναλώσει ούτε επιπλέον απορρυπαντικό, ούτε υψηλότερη θερμοκρασία που μπορεί να φθείρει τα σερβίτσια σας. Άρα έχετε ταυτόχρονα και οικονομία και ουσιαστική φροντίδα και τέλεια καθαριότητα και υγιεινή. Η Ζώνη Extra Clean ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται εύκολα, χειροκίνητα, οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.

Πρόγραμμα Favourite

Ήρθε για να έχετε πάντα το αποτέλεσμα που θέλετε!

Επιλέξτε το δικό σας μοναδικό συνδυασμό προγραμμάτων και λειτουργιών, με βάση τις δικές σας ανάγκες, με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού. Κάντε έτσι πιο εύκολη την καθημερινότητά σας, χάρη στο έξυπνο πλυντήριο πιάτων Bosch. Με το Favourite έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε μαζί τα προγράμματα και τις επιλογές πλύσης που χρησιμοποιείτε περισσότερο σε ένα μόνο κουμπί. Μπορείτε να επιλέξετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα μέσω της εφαρμογής Home Connect ή απευθείας από την οθόνη του πλυντηρίου σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδυάσετε την επιλογή στεγνώματος Extra Dry με το πρόγραμμα πλύσης Eco 50°C. Φτιάξτε το δικό σας αγαπημένο συνδυασμό και ξεκινήστε το πλύσιμο των πιάτων σας με ένα μόνο άγγιγμα.

Λειτουργία Silence on Demand

Ήρθε για να σας φέρει τις απαραίτητες στιγμές ησυχίας!

Μειώστε το θόρυβο της πλύσης έως και για 30 λεπτά, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε, μέσω της εφαρμογής Home Connect. Μετατρέψτε το πλυντήριο πιάτων σας σε μια εξαιρετικά αθόρυβη συσκευή, όταν αυτό σας είναι απαραίτητο. Γιατί; Γιατί είναι κάποιες φορές που δεν θέλετε κανένας θόρυβος να αποσπά την προσοχή σας από τις καθημερινές δουλειές ή από κάτι με το οποίο ασχολείστε. Είναι η επιλογή που σας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσετε ελεύθεροι και ανενόχλητοι σε όλα όσα έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς, όπως να κοιμίσετε το μωρό σας, να μιλήσετε στο τηλέφωνο ή να ξεπροβοδίσετε τους καλεσμένους σας. Απλά καθημερινά, αλλά πολύ σημαντικά πράγματα.

*Το πλυντήριο Bosch PerfectDry με τεχνολογία Zeolith έχει κατανάλωση ενέργειας 0,73 kw/h σε σύγκριση με ένα συμβατικό πλυντήριο πιάτων Bosch χωρίς τεχνολογία Zeolith που έχει κατανάλωση ενέργειας 0,92 kw/h. Τιμές ανά κύκλο πλύσης σύμφωνα με τον Κανονισμό ΕΕ αριθ. 2019/2017.