Πλυντήρια ρούχων Bosch 10kg

Απόλυτη υγιεινή και καθαριότητα με μεγαλύτερη χωρητικότητα 10kg!

Ανακαλύψτε τη σειρά πλυντηρίων ρούχων Bosch με εντυπωσιακά μεγάλη χωρητικότητα 10kg και μοναδικές τεχνολογίες. Χωρούν όλα σας τα ρούχα εύκολα, άνετα και προσεγμένα, ενώ τα πλένουν τέλεια και σε βάθος, κάθε φορά.

Προς τα κάτω

Νέα σειρά πλυντηρίων Bosch 10kg για να έχετε το καλύτερο, σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. Πλέον, δεν μεγαλώνουν μόνο οι ανάγκες σας μέρα με τη μέρα, μεγαλώνει σημαντικά και το πλυντήριό σας και η προηγμένη τεχνολογία που διαθέτει, για να τις ικανοποιεί ακόμη πιο αποτελεσματικά. i-DOS έξυπνο σύστημα αυτόματης δοσολογίας, AntiStain ειδική τεχνολογία αφαίρεσης δύσκολων λεκέδων, AllergyPlus τεχνολογία δηλαδή Αντιαλλεργικό πρόγραμμα, Multitouch οθόνη και Home Connect λειτουργία για απομακρυσμένο έλεγχο, είναι μόνο κάποιες από τις τεχνολογίες που σχεδιάστηκαν προσεκτικά για να καλύψουν όλες τις ανάγκες της καθημερινότητάς σας.

Γιατί Bosch σημαίνει και εγγυημένα τέλεια αποτελέσματα και τεχνολογία για τη ζωή.

Δείτε τα προϊόντα

Έξυπνο σύστημα αυτόματης δοσομέτρησης i-DOS

Τόσο έξυπνο που τα κάνει όλα μόνο του.

Πόσο είναι το πάρα πολύ απορρυπαντικό και πόσο το πολύ λίγο; Μην ανησυχείτε, με το σύστημα έξυπνης δοσομέτρησης i-DOS θα είστε πάντα σωστοί. Αυτό το μοναδικό σύστημα δοσομέτρησης ζυγίζει αυτόματα το φορτίο, αναγνωρίζει το είδος των υφασμάτων και το πόσο λερωμένα είναι τα ρούχα, για να έχετε πάντα τέλεια αποτελέσματα. Επιπλέον, αποφεύγετε την υπερδοσολογία που έχει ως αποτέλεσμα να παραμένουν εμφανή κατάλοιπα του απορρυπαντικού στα ρούχα και ενδεχομένως την πρόκληση δερματικών ερεθισμών. Ή τις συνέπειες της χαμηλότερης δοσολογίας με όχι καλά αποτελέσματα στην καθαριότητα και πλύση των ρούχων. Επιπλέον, το i-DOS, όχι μόνο φροντίζει τα ρούχα σας, αλλά και το περιβάλλον. Γιατί μετρά και καταναλώνει ακριβώς όσο υγρό απορρυπαντικό και μαλακτικό χρειάζεται σε κάθε πλύση, ενώ ταυτόχρονα δεν σπαταλάει περισσότερο νερό από το αναγκαίο, κάθε φορά. Είναι ο πιο εύκολος, αυτόματος και ευφυής τρόπος για τέλεια αποτελέσματα καθαριότητας των ρούχων.

Επιλογές αφαίρεσης δύσκολων λεκέδων AntiStain

Ξεχάστε τους πιο δύσκολους λεκέδες, μια για πάντα.

Δεν υπάρχουν δύο ίδιοι λεκέδες. Αλλά η επιλογή του σωστού προγράμματος πλύσης για τον καθένα μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη και περίπλοκη. Τα πλυντήρια ρούχων Bosch με το ειδικό πρόγραμμα αφαίρεσης λεκέδων AntiStain σάς βοηθούν κάθε φορά να αφαιρέσετε εντελώς ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες. Εσείς απλά διαλέγετε κάποια από τις τέσσερις επιλογές, αν πρόκειται για λεκέ από μαγειρικά έλαια, όπως βούτυρο και λάδι, αίμα, γρασίδι και κρασί. Το πλυντήριο, στη συνέχεια, ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία, την κίνηση του κάδου και το χρόνο μουλιάσματος ανάλογα, και ξεκινά την πλύση με τέλεια αποτελέσματα σε βάθος. Για να απολαμβάνετε αληθινά πεντακάθαρα ρούχα, κάθε φορά, με την εγγύηση Bosch.

Πρόγραμμα υγιεινής φροντίδας AllergyPlus

Σκληρό με τα μικρόβια, απαλό με το δέρμα σας.

Τα ρούχα που δεν πλένονται καλά, συχνά φέρουν αλλεργιογόνα που ενδεχομένως να προκαλέσουν δερματικούς ερεθισμούς. Για το λόγο αυτό αναπτύξαμε το αντιαλλεργικό πρόγραμμα AllergyPlus. Το πρόγραμμα αυτό διατηρεί υψηλή θερμοκρασία για περισσότερο χρόνο κατά τη διάρκεια της πλύσης και κάνει και πρόσθετο ξέβγαλμα. Έτσι μειώνονται στο ελάχιστο τα κατάλοιπα που δημιουργούν τα αλλεργιογόνα. Αυτό σημαίνει λιγότερα σωματίδια γύρης, τρίχες ζώων και μικροσωματίδια σκόνης. Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για άτομα που έχουν προδιάθεση ή υποφέρουν από αλλεργίες, καθώς και δερματικές ευαισθησίες, άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και βρέφη ή μικρά παιδιά που οι απαιτήσεις για καθαριότητα σε βάθος είναι πολύ πιο αυξημένες. Προορίζεται για όλους όσοι επιθυμούν να θωρακίσουν καλύτερα το σπίτι τους ενάντια σε αλλεργιογόνα και βακτήρια και να προσφέρουν στους ίδιους, αλλά και στους αγαπημένους τους, την πιο αποτελεσματική ασπίδα περιποίησης και υγιεινής των ρούχων.

Multitouch οθόνη

Όλη την προηγμένη τεχνολογία, την παίζετε στα δάχτυλα.

Χειριστείτε τη συσκευή με άμεσο και εύκολο τρόπο χάρη στη μεγάλη LED οθόνη αφής. Χωρίς κανένα κουμπί, μόνο με το άγγιγμά σας, όλα γίνονται απλά. Συγκεκριμένα, στην οθόνη εμφανίζονται κάθε φορά μόνο οι διαθέσιμες επιλογές για κάθε πρόγραμμα. Εσείς απλά επιλέγετε πατώντας απευθείας επάνω στην φωτεινή ένδειξη της οθόνης και τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα από το πλυντήριό σας. Έτσι, μπορείτε να τροποποιήσετε κάθε πρόγραμμα, ανάλογα με τις ανάγκες σας κάθε φορά, κάνοντας τις αντίστοιχες ρυθμίσεις. Διαμορφώστε εύκολα την πλύση των ρούχων σας, όπως εσείς θέλετε.

Απομακρυσμένος Έλεγχος με Home Connect

Φροντίστε τα ρούχα σας, ακόμη και όταν δεν είστε στο σπίτι.

Σε κανένα δεν αρέσει να βάζει πλυντήριο. Ειδικά όταν βιάζεστε και πρέπει να περιμένετε για να τελειώσει. Τα πλυντήρια ρούχων Bosch με λειτουργία Home Connect, σας δίνουν τη δυνατότητα να ελέγξετε τη συσκευή σας, απλά και εύκολα μέσω της ειδικής εφαρμογής. Εγκαταστήστε την στο κινητό ή στο tablet σας και χρησιμοποιήστε την για να χειριστείτε το πλυντήριό σας, ανά πάσα στιγμή, από όπου κι αν βρίσκεστε. Τώρα μπορείτε να ρυθμίσετε τις δουλειές σας στο σπίτι, όπως και όταν θέλετε, ακόμα και αν δεν βρίσκεστε εκεί.