Ψυγειοκαταψύκτες VitaFresh

Η υγιεινή διατροφή δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη.

Μόνο ό,τι είναι πραγματικά φρέσκο, είναι πραγματικά υγιεινό. Τα νέα μας ψυγεία NoFrost σας βοηθούν να ακολουθείτε μια υγιεινή διατροφή, καθώς τα συστήματα φρεσκάδας VitaFresh δημιουργούν τις καλύτερες συνθήκες αποθήκευσης για όλα τα φρέσκα τρόφιμα. Τα τρόφιμά σας διατηρούνται για έως και τριπλάσιο χρόνο, με αποτέλεσμα να απολαμβάνετε εύκολα φρέσκα υλικά καθημερινά, ακόμα και χωρίς συχνές επισκέψεις στο σούπερ μάρκετ. Έτσι, η υγιεινή ζωή γίνεται εύκολη επιλογή.

Επαρκής χώρος για όλα σας τα τρόφιμα. Και για όλες τις βιταμίνες.

Ποτέ δεν είναι αρκετά τα φρέσκα τρόφιμα στο ψυγείο σας. Είτε χρειάζεστε πολλά υλικά για ένα πάρτι, είτε θέλετε να έχετε απόθεμα φρέσκων τροφίμων, μερικές φορές χρειάζεστε απλώς περισσότερο χώρο. Όποια κι αν είναι η ανάγκη, με έως και 505 λίτρα αποθηκευτικού χώρου, τα νέα μας ψυγεία NoFrost χωράνε όλα τα ψώνια και ακόμη περισσότερα.

10.000 βήματα την ημέρα σας κρατούν σε φόρμα. Το ίδιο μπορούν να κάνουν και λίγα βήματα μέχρι το ψυγείο σας.

Τα ψυγεία μας ακολουθούν πανεύκολα τον υγιεινό τρόπο ζωής σας, καθώς οι χώροι συντήρησης και κατάψυξης προσφέρουν ευέλικτες δυνατότητες αποθήκευσης για όλα τα υγιεινά τρόφιμα. Χάρη στα ξεχωριστά συρτάρια, έχετε πάντα τις ιδανικές συνθήκες, για να διατηρείτε εξαιρετικά φρέσκα τα φρούτα, τα λαχανικά, τα ψάρια ή το κρέας. Επιπλέον, όλα τα συρτάρια και τα ράφια μπορούν να αφαιρεθούν, προσφέροντας απόλυτη ευελιξία, εάν χρειαστεί να αποθηκεύσετε μεγάλες κατσαρόλες ή δοχεία.

Όση ποσότητα κι αν αγοράσετε, ένα, θα έχετε πάντα στο ψυγείο σας, άφθονο χώρο.

Όσες και όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, είμαστε απολύτως σίγουροι πως θα βρείτε το ιδανικό ψυγείο για εσάς. Έτσι, είτε προτιμάτε τα ψυγεία με πλάτος 70cm., είτε εκείνα με 60cm., ανάλογα με την κουζίνα σας και το διαθέσιμο χώρο σας, είτε θέλετε κάποιο ψυγείο με περισσότερο βάθος και ακόμη μεγαλύτερη χωρητικότητα, πχ. για μια πολυμελή οικογένεια, η ευρεία γκάμα ψυγείων Bosch, θα σας προσφέρει την ιδανική λύση, σίγουρα. Επιλέξτε, το δικό σας, ανάλογα με τα θέλω σας, το γούστο και το προσωπικό σας στιλ.

Γκάμα

Πρώτη επιλογή – κάθε φορά. Μοντέλα Σειράς 8 πλάτους 86 cm.

Όλα τα μοντέλα της σειράς ψυγειοκαταψυκτών με κατάψυξη στο κάτω μέρος έχουν ένα κοινό: είναι ιδανικά, για να διατηρούνται τα τρόφιμα φρέσκα και υγιεινά. Είτε θέλετε ένα ψυγείο με το καλύτερο σύστημα φρεσκάδας είτε χρειάζεστε περισσότερο χώρο και ευελιξία – σας διαβεβαιώνουμε ότι θα βρείτε το μοντέλο που είναι ιδανικό για εσάς στην γκάμα NoFrost.

Σειρά | 8

Χωρητικότητα

623 l

Διαστάσεις

Ύψος: 186cm

Χώρος κατάψυξης

στο κάτω μέρος

Οθόνη

Μεγάλη οθόνη LCD

Φωτισμός

Φωτισμός με λυχνία & ταινία LED στο πλάι

Σύστημα φρεσκάδας

VitaFresh plus:
- Βέλτιστες ρυθμίσεις θερμοκρασίας
  γύρω στους 0°C
- Συρτάρι λαχανικών/φρούτων:
  2 ρυθμίσεις υγρασίας
- Συρτάρι για ψάρια/κρέας: δύο, αφαιρούμενα
  συρτάρια με TabletChiller
Ψυγεία NoFrost Σειράς 8

Καλό για τις βιταμίνες. Ακόμα καλύτερο για την υγεία σας.

Τα ψυγεία Serie 8 διαθέτουν το καλύτερο σύστημα φρεσκάδας Bosch, το λεγόμενο VitaFresh pro. Κρατά τα τρόφιμα φρέσκα για τριπλάσιο χρόνο, με θερμοκρασίες από -1°C έως +3°C, διατηρώντας παράλληλα το ιδανικό επίπεδο υγρασίας. Αυτός ο συνδυασμός θερμοκρασίας και υγρασίας, σας βοηθά να διατηρείτε όλα τα αρώματα, τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία και τις πολύτιμες βιταμίνες των φρέσκων τροφίμων. Έτσι, μπορείτε να καταναλώνετε καθημερινά φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Η υγιεινή διατροφή μόλις έγινε ευκολότερη από ποτέ.

Μάθετε περισσότερα για τα ψυγεία Serie 8

Η υγιεινή ζωή ξεκινά από μέσα. Απλώς ανοίξτε την πόρτα.

Τα ψυγεία Serie 6 προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για να ζείτε υγιεινά. Όχι μόνο σας προσφέρουν άφθονο χώρο για πολλά φρέσκα τρόφιμα, χυμούς και μεγάλα δοχεία και συσκευασίες, αλλά και την απαιτούμενη τεχνολογία, για την άριστη αποθήκευσή τους. Το σύστημα φρεσκάδας VitaFresh plus εγγυάται ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης ανά πάσα στιγμή και διασφαλίζει ότι τα ψάρια, το κρέας, τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται φρέσκα για διπλάσιο χρόνο. Τα ψυγεία Serie 6 δεν είναι ιδανικά μόνο για τα τρόφιμά σας, αλλά και για εσάς.

Μάθετε περισσότερα για τα ψυγεία Serie 6

Τα πάντα διατηρούνται φρέσκα για περισσότερο, από το A έως το Ω.

Τα ψυγεία Serie 4 με σύστημα φρεσκάδας VitaFresh και άπλετο αποθηκευτικό χώρο εγγυώνται ιδανικές συνθήκες συντήρησης για όλα σας τα τρόφιμα. Να είστε σίγουροι ότι η φρεσκάδα θα διατηρηθεί αναλλοίωτη για περισσότερο, και εσείς θα μπορείτε να απολαμβάνετε μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή ακόμη πιο πολύ, εύκολα.

Μάθετε περισσότερα για τα ψυγεία Serie 4

Όση ποσότητα κι αν αγοράσετε, ένα, θα έχετε πάντα στο ψυγείο σας, άφθονο χώρο.

Τα ψυγεία Σειράς 6 είναι η νέα τάση της μόδας. Σας προσφέρουν 559 λίτρα αποθηκευτικού χώρου και άρα άφθονο χώρο για φρέσκα τρόφιμα, χυμούς ή ακόμα και μεγαλύτερα σκεύη και δοχεία αποθήκευσης τροφίμων. Επιπλέον, το σύστημα φρεσκάδας VitaFresh plus εγγυάται βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης. Διασφαλίζει ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα για πολύ περισσότερο χρόνο. Τώρα, το μόνο που χρειάζεται να αναρωτηθείτε είναι τι θα αγοράσετε, όχι σε τι ποσότητα καθώς θα χωρέσουν όλα πανεύκολα.

Μάθετε περισσότερα για τα ψυγεία Σειράς 6

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και απολαύστε πολλά οφέλη!

Η εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+49 89 4590-00

bosch-infoteam@bshg.com

Ζήστε την εμπειρία Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!