Τεχνολογία Allergy Care

Απόλυτη προστασία της πιο ευαίσθητης επιδερμίδας, με μια μόνο επιλογή.

Οι συσκευές Bosch με τεχνολογία Allergy Care, εξασφαλίζουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, φροντίζοντας ιδανικά, τόσο τα ρούχα όσο και την επιδερμίδα σας. Ιδιαίτερα αν υπάρχουν αλλεργίες, προδιάθεση ή και κάποια δερματική ευαισθησία, καθώς και αυξημένες απαιτήσεις καθαριότητας, η Bosch είναι ο τέλειος σύμμαχός σας.

Συσκευές με Allergy Care
Προς τα κάτω

Προηγμένη φροντίδα που ταιριάζει στην ευαίσθητη επιδερμίδα!

Με γνώμονα την ικανοποίηση όλων των καθημερινών απαιτήσεών μας, η Bosch Οικιακές Συσκευές διαρκώς εξελίσσεται και είναι δίπλα μας. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη από οικιακές συσκευές που όχι μόνο κάνουν σωστά τη «δουλειά» τους, αλλά προσφέρουν πρωτοποριακές δυνατότητες και λειτουργίες και εξασφαλίζουν ιδιαίτερη φροντίδα, σε όλους εμάς που την έχουμε ανάγκη.
Επομένως, χρειαζόμαστε έξυπνες οικιακές συσκευές για το πλύσιμο και στέγνωμα των ρούχων μας με ευρύ φάσμα επιλογών, που φροντίζουν ιδιαίτερα και πολύ προσεγμένα, αυτούς που έχουν προδιάθεση ή υποφέρουν από αλλεργίες και δερματικές ευαισθησίες.

Η Bosch Οικιακές Συσκευές είναι εδώ, για όλους.

Τα πλυντήρια, πλυντηριοστεγνωτήρια και στεγνωτήρια Bosch
με τεχνολογία Allergy Care είναι ιδανικά για:

  • Νέες μαμάδες ή γυναίκες σε εγκυμοσύνη, που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένες στα θέματα καθαριότητας και θέλουν να προσφέρουν ό,τι καλύτερο στα παιδιά τους.
  • Μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες που χρειάζονται αυξημένη προστασία από μικρόβια και ιούς.
  • Άτομα με δερματικές ευαισθησίες ή και αλλεργίες, ακόμα και αν δεν έχουν ακόμα εκδηλωθεί, αλλά υπάρχει προδιάθεση ή κληρονομικότητα.
  • Κάθε άτομο που θέλει να θωρακίσει καλύτερα το σπίτι του ενάντια σε αλλεργιογόνα και βακτήρια και να προσφέρει στον ίδιο, αλλά και στους αγαπημένους του, την πιο αποτελεσματική ασπίδα περιποίησης όλων των ρούχων.

Αυτό που φαίνεται καθαρό, δεν είναι απαραίτητα και υγιεινά καθαρό.

Νέες μελέτες απέδειξαν ότι τα επικίνδυνα μικρόβια των ρούχων δεν σκοτώνονται με το πλύσιμο σε χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά «ζουν» στον κάδο του πλυντηρίου και «μεταφέρονται» στις επόμενες πλύσεις. Επίσης, τα ακάρεα της οικιακής σκόνης, όπως αυτά που ζουν σε σεντόνια και μαξιλαροθήκες, απαιτούν ειδικές συνθήκες πλύσης για να απομακρυνθούν. Μην ξεχνάμε και τους τετράποδους φίλους μας που μπορεί με το τρίχωμά τους να επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο μια προδιάθεση ή ευαισθησία που ενδέχεται να υπάρχει. Για το λόγο αυτό, οι επιστήμονες συνιστούν να επιλέγουμε θερμοκρασίες πλύσης πάνω από τους 60°C ή ειδικά αντιαλλεργικά προγράμματα που αυτόματα και εύκολα εξασφαλίζουν αληθινά καθαρά ρούχα για όλους μας.

Συμβουλές καθαριότητας, για μικρούς και μεγάλους.

Παιδικά ρούχα.
Το πλύσιμο των βρεφικών και νηπιακών ρούχων απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, γιατί το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών αυτής της ηλικίας δεν έχει πλήρως αναπτυχθεί και είναι ευάλωτα σε μικρόβια και ιούς. Τα ρούχα των παιδιών έως 3 ετών καλό είναι να πλένονται χωριστά από αυτά των ενηλίκων, γιατί να μην μεταφερθούν σε αυτά, μικρόβια από τα ρούχα των μεγάλων. Επίσης σημαντικό είναι να πλένονται σε θερμοκρασίες 60°C και άνω, με απορρυπαντικό που έχει βάση το σαπούνι, χωρίς λευκαντικά ή άλλες χημικές καθαριστικές ουσίες.

Ρούχα γυμναστηρίου.
Τα ρούχα που φοράτε στο γυμναστήριο ή κατά την άθληση θα πρέπει να πλένονται κάθε φορά μετά τη χρήση τους, χρησιμοποιώντας νερό σε θερμοκρασία τουλάχιστον 40°C ή μεγαλύτερη, γιατί μελέτες έχουν δείξει ότι αυτά μεταφέρουν πολλά είδη βακτηρίων και μυκήτων.

Πετσέτες κουζίνας.
Απαραίτητο είναι επίσης να πλένετε τις πετσέτες της κουζίνας σε υψηλές θερμοκρασίες, γιατί μπορεί να μεταφέρουν μικρόβια από λαχανικά, άψητο κρέας και πουλερικά.

Κάδος πλυντηρίου.
Βασική προϋπόθεση για να μη μεταδίδονται τα επικίνδυνα μικρόβια μέσα στο κάδο του πλυντηρίου, είναι ο καθαρισμός του τουλάχιστον μία φορά τον μήνα με καυτό νερό. Συνεπώς βάλτε σε λειτουργία ένα πρόγραμμα στους 90°C, χωρίς ρούχα, ώστε να πλυθεί καλά η συσκευή και να αποβάλλει ενδεχόμενη μούχλα, βακτήρια και υπολείμματα απορρυπαντικού και μαλακτικού από τον κάδο της. Σε αρκετές από τις συσκευές μας υπάρχει και σχετικό, εξειδικευμένο πρόγραμμα φροντίδας της συσκευής, γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Οι οικιακές συσκευές με τεχνολογία Bosch Allergy Care περιλαμβάνουν:

  • Αντιαλλεργικό Πρόγραμμα σε πλυντήρια ρούχων, πλυντηριοστεγνωτήρια και στεγνωτήρια.
  • Τεχνολογία Αναγνώρισης Αφρού σε πλυντήρια ρούχων και στα πλυντηριοστεγνωτήρια.
  • Λειτουργία Hygiene Care στα πλυντηριοστεγνωτήρια.

Γνωρίστε τις

Επιτέλους, καθαρά ρούχα που προκαλούν μόνο… θαυμασμό!

Οι Bosch οικιακές συσκευές πλύσης και στεγνώματος ρούχων
με τεχνολογία Allergy Care χρησιμοποιούν σταθερά υψηλή θερμοκρασία στο μεγαλύτερο μέρος του κύκλου λειτουργίας τους,
σε σύγκριση με άλλα προγράμματα.
Το αποτέλεσμα: Χάρη στις υψηλές θερμοκρασίες αλλά και στη σταθερότητα αυτή, εξουδετερώνονται όλα τα μικρόβια και βακτήρια από τα υφάσματα.
Επιπλέον, η υψηλή στάθμη νερού στις συσκευές πλύσης Bosch, πετυχαίνει έντονο και εξονυχιστικό ξέβγαλμα των ρούχων. Έτσι, απομακρύνεται κάθε υπόλειμμα σαπουνιού ή απορρυπαντικού από τις ίνες των υφασμάτων, για ακόμη αποτελεσματικότερη υγιεινή.
Κατά τη λειτουργία του στεγνώματος, στις αντίστοιχες συσκευές Bosch, γίνεται χρήση υψηλών θερμοκρασιών (έως και 70°C) που «σκοτώνουν» όλα τα βλαβερά σωματίδια και έτσι τα ρούχα στεγνώνουν άψογα και χωρίς αλλεργιογόνα.

Λειτουργία Hygiene Care στα πλυντηριοστεγνωτήρια.

Τώρα μπορείτε να κάνετε προετοιμασία των ρούχων σας εύκολα με τη χρήση του ατμού.
Αν έχετε να απολυμάνετε ρούχα που δεν μπορούν να πλυθούν σε υψηλή θερμοκρασία, η ειδική λειτουργία Hygiene Care χρησιμοποιεί ατμό σε θερμοκρασίες έως και 70°C.
Έτσι, τα βακτήρια σκοτώνονται όσο ακόμη τα ρούχα είναι στεγνά, ενώ ακολουθεί ένας 60λεπτος κύκλος πλύσης σε χαμηλή θερμοκρασία για να προστατευτούν τα υφάσματα και το ζωντανό τους χρώμα. Με αυτή τη συσκευή, δεν υπάρχει ρούχο που δε θα μπορείτε να φροντίσετε ακριβώς όπως χρειάζεται και με απόλυτη υγιεινή.

Τεχνολογία Αναγνώρισης Αφρού.

Χάρη στη συγκεκριμένη δυνατότητα, οι συσκευές πλύσης Bosch ανιχνεύουν και σας ενημερώνουν με σχετικό μήνυμα στην οθόνη τους για τυχόν απορρυπαντικό που έχει απομείνει στις ίνες των ρούχων κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύσης. Αυτόματα, η ίδια η συσκευή προχωρά σε επιπλέον εξονυχιστικό ξέβγαλμα, μέχρι να απομακρυνθούν όλα τα υπολείμματα με απόλυτη επιτυχία.
Το αποτέλεσμα είναι τέλεια, πεντακάθαρα ρούχα, χωρίς κόπο.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!