Αμέτρητα πλεονεκτήματα. 10 χρόνια εγγύηση στους κινητήρες Inverter Speed Motor και Speed Motor.

Προς τα κάτω

Κινητήρες Inverter Speed Motor και Speed Motor

Η Bosch, η αγαπημένη σας μάρκα οικιακών συσκευών είναι διαρκώς δίπλα σας.

Είμαστε στο πλευρό σας για άλλη μια φορά, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα και την αξιοπιστία της Bosch και στην κατηγορία των οικιακών συσκευών ψύξης.
Με πρωταρχικό στόχο να παράγει προϊόντα που μπορούν να παρακολουθούν, να εξελίσσονται και να ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες και κριτήρια του σύγχρονου καταναλωτή, η Bosch καταφέρνει να πρωταγωνιστεί για άλλη μια φορά και στην κατηγορία της ψύξης των οικιακών συσκευών.

Εύκολα, με τέλειο αποτέλεσμα, ειδικά για εσάς που επιζητάτε το καλύτερο.

Η Bosch Οικιακές Συσκευές σχεδιάζει και σας προτείνει ψυγειοκαταψύκτες με υψηλή ποιότητα, σχεδιαστική κομψότητα και εξαιρετική αντοχή στο χρόνο. Ειδικά, οι συσκευές ψύξης που διαθέτουν τους πρωτοποριακούς κινητήρες Inverter Speed Motor και Speed Motor της Bosch μπορούν και ικανοποιούν ακόμα και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις σας. Πώς; Εύκολα.

Οι συγκεκριμένοι κινητήρες χάρη στην προηγμένη τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν ότι οι ψυγειοκαταψύκτες Bosch που τους διαθέτουν, δεν είναι απλά πιο αθόρυβοι, πιο ανθεκτικοί, αλλά και ακόμη περισσότερο ενεργειακά αποδοτικοί. Με απλά λόγια, τα οφέλη που σας προσφέρουν είναι ακόμη περισσότερα:
• Μεγάλη διάρκεια ζωής της συσκευής σας
• Ανθεκτικότητα
• Υψηλή απόδοση
• Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
• Αθόρυβη λειτουργία

Είναι οικιακές συσκευές Bosch, άρα εγγυημένα στην κορυφή για μια ζωή.

Ισχυρή απόδειξη για το γεγονός αυτό, αποτελεί η έμπρακτη παροχή 10 χρόνων εγγύησης σε κάθε συσκευή ψύξης της μάρκας που είναι εξοπλισμένη με τον κινητήρα Inverter Speed Motor & Speed Motor της Bosch.

Για να μπορείτε να απολαμβάνετε τη νέα σας συσκευή και τα μοναδικά πλεονεκτήματά της για ακόμη περισσότερο χρόνο. Γνωρίστε από κοντά τους νέους κινητήρες της Bosch και αποκτήστε τώρα έναν ψυγειοκαταψύκτη Bosch με κινητήρα Inverter Speed Motor & κινητήρα Speed Motor.
Για φρεσκάδα που διαρκεί περισσότερο, για μια συσκευή ψύξης που αντέχει περισσότερο, για την ποιότητα που αναζητάτε. Για εσάς.

Ποιότητα στην πράξη, μέγιστη αποδοτικότητα, υψηλή τεχνολογία. Αυτή είναι η Bosch στην κατηγορία της ψύξης. Σε συνεχή εξέλιξη και πρόοδο. Εγγυημένα δίπλα σας κάθε στιγμή, σε κάθε ανάγκη.

Τι πρέπει να κάνετε:

Βήμα 1

Αγοράστε ένα από τα ψυγεία Bosch με Inverter Speed Motor από 01/01/2017 ή με Speed Motor από 01/06/2018 από το κατάστημα πώλησης της επιλογής σας.

Βήμα 2

Λάβετε το ψυγείο σας, εγγραφείτε στο MyBosch και καταχωρίστε το μέσα σε 8 εβδομάδες από την αγορά, ώστε να λάβετε το Πιστοποιητικό* 10 χρόνων εγγύησης στον κινητήρα. Η εγγύηση αφορά τη δωρεάν αντικατάσταση ή επισκευή του μοτέρ.

*Η Bosch Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε εκδίδει πιστοποιητικό με το οποίο βεβαιώνεται ότι ο κάτοχός του είναι δικαιούχος επέκτασης εγγύησης για τη συγκεκριμένη συσκευή.
Για την έκδοση του πιστοποιητικού θα πρέπει να καταχωρήσετε online τη συσκευή.
Εναλλακτικά η παροχή εγγύησης μπορεί να πραγματοποιηθεί και με την επίδειξη της θεωρημένης απόδειξης αγοράς στην οποία αναγράφεται ο τύπος και το μοντέλο του προϊόντος.

Βήμα 3 (προαιρετικό)

Αξιολογήστε το νέο σας ψυγείο και μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας!

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!